Arama sonuçları: *

1. C

Öneri Zotac Rtx 5070 alınır mı ?

Ben de yaşayana kadar aynı şekilde düşünüyordum , özellikle zotacla birleşince hiç acımıyo iki firma da , mahkeme kararı niteliğinde olan tüketici hakem heyeti kararının bile uygulamıyolar düşünün :) , herkes yaşayacak diye bir durum da yok ama garantilik bir durum olursa aklınızda bulunsun ...
  2. C

Öneri Zotac Rtx 5070 alınır mı ?

https://forum.donanimarsivi.com/konu/vatan-bilgisayar-ve-zotac-firmasi-tarafindan-magduriyetim.1206864/ hem vatan hem zotac , garantilik bir durumun olursa allah sabır versin , fırsatın varsa başka marka almanı öneririm , amzondan illa denk gelir
  3. C

Pckolik firması sattığı ürünün arkasında durmaması

Geçmiş olsun işin uzun ben de aynı şekilde vatan bilgisayarla aynı durumu yaşıyorum , thh başvuruyosun thh kararı sonuçlanınca hala firma vatan gibi uygulamamaya inat ederse ilamlı icra takibi başlatıyosun , daha sonrasında yüksek ihtimal ürünün misli bulunması için bilirkişi tutuluyor ve ekstra...
  4. C

PROMOSYON Nvdia 5000 Serisi (RE9 REQUİEM HEDİYE)

satan varsa alınır :D
  5. C

Yardım VATAN BİLGİSAYAR VE ZOTAC FİRMASI TARAFINDAN MAĞDURİYETİM

artık zaten bir sonuca bağlanmadı , kutusu hasarlı 5060ti 8gb hariç bir teklifinin olmadığı söylendi firmanın 1770893015 !! Böyle bir süreç yaşayan arkadaşlar için sorum şu : ilamlı icra başlatıldığında ürün misli ile değişim kararı olduğu için nasıl bir süreç yaşanır , ve uğraştıran konular...
  6. C

zaten başvurduğumda 70 serisi kart olarak misli 4070 super vardı , karar da bu yönde çıktı fakat sonuçlanana kadar 4070superin satışı kaldırıldı :D
  7. C

Ben de aynı şekilde düşünüyorum vatanla zotacın iletişimi beni ilgilendirmiyor , zotac arkasında durmuyosa vatanın durması lazım , sorumluluk vatanda , bende thhye vatanı verdim zaten
  8. C

5060ti 8gb teklifinde bile kutusu hasarlı ürün vermeyi teklif ettiler , hiç uğraşmadan kabul edip geçme gibi bi durum yok şu an Kartım sorunsuz çalışıyodu sadece bakım için yolladım ürün arızalı diye bana sorulmadan para iadesi başlatılmış , tabi kabul etmedim ve süreç thh derken 5 - 6 aydır...
  9. C

Yaklaşık 6 ay önce zotac 3070 ti adlı ekran kartımı bakım için servise yolladım , 1 ay sonra kartın arızalı olduğu gerekçesiyle talebim olmadan para iadesi sağlanacağı söylendi , firma ile iletişime geçtiğimde muadil ürün sunulmayacağı söylendi ve sadece para iadesi yapılabileceği söylendi ve...
  10. C

Yardım 1 milyona araba önerisi

Öneririm 2013 te sıfır aldık bu yıla kadar sorunsuz bindik , manuelinde zaten hiç sıkıntı yok , hangi yıl ve hangi paket
  11. C

Yardım 1 milyona araba önerisi

Bizde 1.4 tdi ı vardı araba yakmıyor 100.000kmye gelmeden sattık bir sıkıntı yaşamadık fakat 1.2 tsi daha çok öneriliyor , tipi hoşuna giderse 1.4 tsi veya 1.6 tdi jetta çok daha mantıklı olur araba temizse tek masrafı kavramanın değişimi olur harici her açıdan tatmin eder
  12. Resident Evil Requiem Kodu Alınır

Alınır Resident Evil Requiem Kodu Alınır

13. C

Steam topluluk mağazasına giremiyorum 3 gündür

modemi resle girer
  14. C

🚨Yeni Clio Fiyatları Belli Oldu!🚨

ya orası öyle ben aynı segment olarak söyledim , yoksa bana göre corolla da o 1.5 gitmeyip çok yakan motoruyla alıncak araba değil , zaten almamızla satmamız bir oldu , reno ve toyotaların fiyatları bence çok absürt arttı son dönemlerde , bunlar fiat markasıyla paralel fiyatta olan giriş seviye...
  15. C

🚨Yeni Clio Fiyatları Belli Oldu!🚨

Liste fiyatına bakma geçen ay bayiden 1500e alınıyordu , suv olan taigo ve tcross da 1700 küsür 1770663381 Polo her türlü daha mantıklı
  16. C

Yardım 2000 TL Bütçe Mouse Önerisi

v2si değiştiyse bilmiyorum ama düz halini kullanmıştım dış kasası çok gıcırdıyodu
  17. C

Teşekkür , hediye olucak da bunu aldırıp geçeyim mi , başka öneri var mı
  18. C

Oyun odaklı olucak 8khz vs olması şart değil yine de bu fiyata o özellikli vs varsa seçenekleri atabilirseniz sevinirim
  19. C

Asus A21 Plus Beyaz Kasa 2.499 TL

3000e geri stok gelmiş
Geri