Arama sonuçları: *

1. S

Üretici yazılımı

temiz kurulum yaptıktan sonra performans düşüklüğü gibi bir çok sorun yaşıyorum oyuzden eski haline getirmek istiyorum
  2. S

Üretici yazılımı

@me işaretlediğim kısımda önceden bilgisyarla gelen uygulamalr tekrardan kurulacatır gibi bir şey yazıyordu artık yamıyor ve kurulmuyor
  3. S

Üretici yazılımı

işaretlediğim kısımda önceden bilgisyarla gelen uygulamalr tekrardan kurulacatır gibi bir şey yazıyordu artık yamıyor ve kurulmuyor
  4. S

Üretici yazılımı

bilgisayarı ilk aldığımdaki yazılımlar işte, acer care center(şuan uyumsuz diyor), nortonun otomatik yüklü olduğu ve premium olduğu bir çok şey daha var fakat hatırlamıyorum diğerlerini manüel olarak indirebildim
  5. S

Üretici yazılımı

biliyorum ama isteğim öyle olması o üretici yazılımını nasıl tekrardan yükleyebilirim
  6. S

Üretici yazılımı

driverlar falan hepsini yükledim demek istediğim normal bi sıfırlamada hepsinin tek çırpıda gelmesi o yazılımı kurmak istiyorum
  7. S

Üretici yazılımı

mesela driverlar otomatik yükleniyordu, daha önce kurulumda bana bir çok acer yazılımı da yükleniyordu otomatikmen bu olaydan sonra o yazılımları indirmeye çalıştığımda bilgisayarınızla uyumsuz demeye başladı indiremedim, friverları tek tek indirdim fakat eskisi gibi olmasını istiyorum, her...
  8. S

Üretici yazılımı

merhaba arkadaşlar bilgisayarım acer nitro an515 51 bilgisayarımı ilk aldığımda bilgisayarda otomatikmen yüklenen bir sürü program vardı, windows sıfırlamasını kullandığımda bile aynı programlar tekrar yükleniyordu. Geçenlerde bilgisayar açılmıyordu usb ile temiz bi kurulum yaptım. Eski...
Top Bottom