Arama sonuçları: *

1. G

Türkçü posterleri nereden bulabilirim?

YAZDIM ANCAK HİÇBİR SİTEDE YOK HOCAM YİNEDE SAĞOLUN
  2. G

Türkçü posterleri nereden bulabilirim?

türkçü posterleri arıyorum nereden bulabilirim
  3. G

hoi4 indirime girdi hangi paketi almalıyım?

merhaba hoi4 indirime girdi hangi paketini almalıyım. hangisi daha mantıklı 1679067792 STARTER EDİTİON? Homeland (Limited Bundle)? hangisi daha mantıklı
  4. G

Yardım gta5 exe dosyası yok

merhaba bilgisayarımda gta 5 exe dosyası yok mod yüklemek istiyorum ama gta 5 exe dosyası olmadığından veya bulamadığımdan yapamıyorum. dosya konumunu falan baktım ama bende yok. çözümü nedir
  5. G

Çözüldü✓ Fan kablosu nasıl sökülür

sağolasın 1676394165 hocam bu soketleri nasıl ayırıyoruz
  6. G

Çözüldü✓ Fan kablosu nasıl sökülür

Fanımın yerini değiştirmek istiyorum ama fan kablosu nasıl sökülür bilmiyorum yardım.
  7. G

Kimya sorusunu cevap lazim acil

Kimya yapabilen varsa lütfen yardım edebilir mi Aşağıda verilen atom ve iyon çiftinin yarıçapların ın büyüklüğüne göre karşılaştırınız 11Na ve 13Al
  8. G

Kırışmış mousepad nasıl düzeltilir

Ben bi şansımı denicem 1665822903 Haklısınız hocam 1665823036 İlk kumaş olayını denicem hadi bakalım durumunu size haber vericem beyler
  9. G

Kırışmış mousepad nasıl düzeltilir

Arkadaşlar öncelikle selamlar. Benim bir mousepad im var uzun süre kenarda bekletildiği için kırıştı. Acaba üzerine yağlı kağıt koyup ütülesem bir sorun olurmu? 1665822697 Telefon dan yazdığım için resmini koyamadım
  10. G

Bu Kıza Ne Cevap Yazmalıyım?

Beylerss sıkıntı yokss
  11. G

Bu Kıza Ne Cevap Yazmalıyım?

Kıza sesinin ne kadar güzel olduğunu yazdım (konservetuar) kız teşekkürlerss yazdı ne demekss yazılırmı
  12. G

Öneri 900 derece debriyajlı direksiyon seti önerisi

900 derece manual direksiyon seti önerir misiniz?? 5000 tl altı
  13. G

Çözüldü✓ Kapsama mesh ön kapak yaptırıcağım

Merhaba arkadaşlar kasama mesh ön kapak yaptırıcağım. Bana Instagram hesabı falan önerir misiniz?
  14. G

❌İndirim Bitti! Hepsiburada 200 TL Cep telefonu aksesuar ürünlerinde geçerli 40 tl kod veriyorum

İsmime tıklayıp konuşma başlata tıklarsanız göreceksinizdir 1659628325 Estağfurullah hocam iyi günler 1659628430 İyi alışverişler
  15. G

❌İndirim Bitti! Hepsiburada 200 TL Cep telefonu aksesuar ürünlerinde geçerli 40 tl kod veriyorum

Öncelikle selamlar. Hepsiburada bana 200 TL ve üzeri Cep telefonu aksesuar ürünlerinde geçerli 40 tl kupon verdi. İhtiyacım olmadığı için telefon aksesuarı alacak kişiye vermek istiyorum. İhtiyacı olan cevap yazsın Kuponun son günü:7.8.2022
  16. G

Yardım Anakart rgb desteği acil yardım

Öncelikle selamlar. Benim anakartım msı A320M-Apro arastırdığıma göre anakartta rgb desteği yokmuş ama ben bir rgb fan aldım acaba sıkıntı olur mu? 1659605016 Cpu soğutucusu https://www.incehesap.com/gamepower-airbender-rgb-cpu-hava-sogutucusu-fiyati-48444/?ref=akakce&v=1.65
  17. G

apu sistemler nasıl çalışır

Hocam ben ryzen 3 3200g ram:2x8 3200 mhz kullanıyorum işlemcinin vega 8 ekran kartı var. Ben gayet memnunum çoğu oyunu orta grafiklerde açıyor. ets2 en yüksek grafik de oynuyorum mesela, yani kritik nokta ramler aslında 2x8 olması çok önemli. Uzun lafın kısası açıyor akıcı da oynatıyor
Top Bottom