Arama sonuçları: *

1. S

Laptop Soğutucu Stand Önerisi

https://www.amazon.com.tr/Inca-INC-611GMS-Notebook-Soğutucu-Kademeli/dp/B078YW3JD4 bende bu var ve çok memnunum hatta 2 tane almıştım kenarda duruyor, incelemelerine bakabilirsin.
  2. S

Corsair Ramlerim Düşük Mhz Gözüküyor

evet 4600 mhz destekliyor anakart asus prime b550m-k işlemci ryzen 5 5500
  3. S

Yardımcı olabilecek yok mu acaba ? 3000 mhz çekince anca açılıyor pc
  4. S

teşekkürler deneyip geliyorum 1670952715 Xmp yerinde DOCP diye bir şey var bende onu açtım fakat bilgisayar birkaç kere reset attı en sonda güvenli moda aldı herhalde sonra bende biosa girdim durum bu 1670952970 Son attığım fotoğrafa bakarsanız açtım fakat sorun yaşadım
  5. S

xmp açıyorum o zaman doğru mudur ?
  6. S

yeni bios sürümü mü yoksa xmp falan bir şeylerden bahsettiler o mu ? 1670951747 hayır onu duydum fakat bilmediğimden yapmadım
  7. S

anakartın biosu eski midir diyorsunuz
  8. S

buyrun hocam
  9. S

Yeni aldığım ramler 3600 mhz, daha önceki ramim 2133 mhz di şuan 2*16 gb takılı fakat bunlarıda 2133 mhz görüyor o şekilde kullandırıyor ne yapmam gerekiyor yardımcı olabilir misiniz ?
  10. S

Corsair RGB Pro SL Samsung B-Die Mı ?

Arkadaşlar yeni bir ram aldımda bu raminlerin hangi marka çiplere sahip olduğunu nasıl öğrenebilirim ? Yardımcı olabilir misiniz ?
  11. S

Amd Wraith Prism Işıklandırma Sorunu

Gerçekten çok teşekkür ederim ben bu programı anakarta bağlamadan kullanamıyoruz sanıyordum, zaten usb kısmı anakarta bağlıydı az öncede programı indirip kurdum çok güzel bir şekilde çalışıyor şuan teşekkür ederim.
  12. S

Amd Wraith Prism Işıklandırma Sorunu

Geçenlerde bedava sayılabilecek bir fiyata wraith prism aldım fakat şöyle bir sorunum var anakartımda rgb çıkışı yok bu yüzden ışıklar rainbow şekilde yanıyor. Anakartım asus prime b550m-k, bu soğutucunun ışıklarını dışarıdan değiştirme imkanım var mı ? Yardımcı olabilir misiniz ?
  13. S

B450 Kartlar Arasından Hangisi Seçilmeli ?

Ryzen 5 5500 işlemcime b450 bir anakart almak istiyorum en bilinen s2h modeli var aklımda fakat o kadar b450 kart modeli var ki kararsız kaldım sizce hangisi alınmalı ve neden ?
  14. S

3 bin TL Ye Monitör Tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar 3 bin tl ye kadar monitör tavsiyesi olan var mı acaba yardımcı olabilir misiniz ?
Geri