Arama sonuçları: *

1. demirovskiii

OYUNLARDA İNTERNETİM(SUNUCUM) FRANSA'DA GÖZÜKÜYOR YARDIMMMM

Değiştirmeden önce de aynıydı çözüm olarak değiştirmeyi denedim fakat yine olmadı.Kullandığım DNS; 8.8.8.8 8.8.4.4
  2. demirovskiii

kardeşim bunu yapmayı bende biliyorum ama sıfırlamadan yapmanın bir yolu yok mu ?
  3. demirovskiii

Öncelikle herkese merhabalar, Bugün öylesine faceit gireyim dedim ve girdiğimde 700 ping aldığımı gördüm fakat discord'da internetim ve sesim mükemmel gidiyordu.Daha sonra normal csgo rekabetçi girdim ve internetim gayet iyiydi.Csgo'dan çıkınca TruckersMP'ye girmeye karar verdim fakat bütün...
  4. demirovskiii

Yardım TERMAL MACUN SÜRME İŞLEMİ

zaten bilgisayarı açtığımdayken yanlardan çıkmıştı sonra temizledim ve benim bilgisayarımla uyan bir videoyu izledim daha sonrasında adam böyle yaptığı için bende öyle sürdüm izlerseniz görebilirsiniz. Açıkçası bende fazla sürdüğümü düşünüyordum fakat bu videoyu izleyince normal olduğunu...
  5. demirovskiii

Yardım TERMAL MACUN SÜRME İŞLEMİ

Öncelikle merhabalar bugün bilgisayarın içini açıp termal macunu sürdüm fakat olmuş mu diye merak ediyorum. Çok mu sıktım veya az mı sıktım 2. Attığım fotoğrafta yaydığım için fazla gözüküyor normalde o kadar sıkmadım sadece mercimek tanesi kadar sıktım 1. De issfazla sıktığımı düşünüyorum...
  6. demirovskiii

Truckers MP kayıt olamama problemi

ETS2 hediye olarak geldi bu arada
  7. demirovskiii

Truckers MP kayıt olamama problemi

TruckersMP'nin sitesinden kayıt olamıyorum.Gerekli her şeyi yaptım fakat yinede gizlilik ayarlarınızı kontrol edin diyor.Hesapta VAC ban var ama etkilemez diye düşünüyorum.Ne yapmam gerek
  8. demirovskiii

Ailemi PC almaya nasıl ikna edebilirim ?

Babanın önüne şart sunman gerek misal verirsek bu dönem takdir alırsam PC yi al gibi.Alman için çalışman gerek
  9. demirovskiii

Yeni Şarkım ÇIKTI. Destek Çök !

Değerlendirilmesi gerek şarkılar, umarım güzel yerlere gelirsin :)
  10. demirovskiii

Yeni Şarkım ÇIKTI. Destek Çök !

Ellerine sağlık kulağımın pasını aldın gerçekten :) Diğer müziklerini de dinlemeyi isterim.Var mıdır bunun gibileri ?
  11. demirovskiii

Karantina Günleri Arkadaşlarla Sıkılıyoruz

DECEİT adlı oyunu öneririm şahsen arkadaşlarımla baya bi zevk alarak oynadım, RISK:Global Domination adlı oyunda da zaman geçirebilirsiniz
  12. demirovskiii

FORNİTE IP BAN NASIL KALDIRILIR?

Emin değilim fakat VPN deneyebilirsin
  13. demirovskiii

Payday 2 iade.

iade için saçma sapan nedenler yazsanda(denendi) iade ediyorlar.Sadece 2 saat oynamamış ve 14 gün geçmemiş olması lazım
  14. demirovskiii

Steam VAC Ban

15. demirovskiii

Steam VAC Ban

daha önceden kullandıysan oyun dosyalarından da yemiş olabilirsin yani oyun dosyalarında 3. parti yazılımları görünürse direkt VAC banı koyar.Ama yine de sıkı araştırmak lazım genel nedenlerini
  16. demirovskiii

MOUNT AND BLADE II BANNERLORD ÇIKTI

Aynı fikirdeyim,n'apalım bizde bakıcaz bir çaresine :(
  17. demirovskiii

tab tuşu sorunu

tamamdır çözdüm :)
  18. demirovskiii

MOUNT AND BLADE II BANNERLORD ÇIKTI

beklentileri karşılamış gibi gözüküyor :)
  19. demirovskiii

tab tuşu sorunu

herhangi bir oyunda tab'a bastığımda misal csgo,skor tablosu açılıp kapanıyor ve bu sürekli oluyor. Ne yapmam gerek
Top Bottom