Arama sonuçları: *

1. extager

HyperX mikrofonlar: Solocast, DuoCast, QuadCast ve procast karşılaştırma rehberi

Mikrofon seçimi, özellikle oyun yayıncıları, içerik üreticileri ve profesyonel ses kaydı yapanlar için son derece önemlidir. HyperX markası, bu alanda yüksek kaliteli ürünleriyle tanınan bir isimdir. Bu rehberde, HyperX'in Solocast, DuoCast, QuadCast ve procast modellerini detaylı bir şekilde...
  2. extager

🔥İndirim FİFİNE A6NEO 758 TL İLE YENİDEN STOKTA

Fifine markasının bu ürünü ile James Donkey 711'in mikrofonu arasında ne kadar fark vardır? değer mi? Birkaç ay sonra focusrite seti alacağım çünkü.
  3. extager

Öneri R5 4650G Ekran Kartı Önerisi

Selamlar, Ryzen 5 4650G Apu bir işlemcim var ve nihayet bir ekran kartı alacağım. Fiyat sorunum yok, bu işlemciyle hangi ekran kartlarını alabilirim? Hangi ekran kartları darboğaz vs. gibi sorunlar çıkartmaz? İşlemci hangi ekran kartlarını sorunsuz destekler? Yardımcı olursanız sevinirim.
  4. extager

Blackstar ID Core V3 kaç yollu footswitch destekliyor?

Blackstar ID Core V3 40Watt amfim var ve bu amfiye pedal bağlamak istiyorum. en fazla kaç tane pedal bağlayabilirim? kaç yollu? internette kendi sitesi dahil hiçbir yerde bir cevap bulamadım deneyen veya bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. iyi forumlar.
  5. extager

Midex MGA-5 5W'lık Gitar Amfisi Alınır Mı?

Arkadaşımda Stagg marka Strat kasa bir elektro gitar mevcut fakat amfisi yok. Almak istediği amfi Midex MGA-5 5W'lık bir amfi ve boyutu 12cmx12cm yani gayet küçük bir amfi. Kullanan ya da daha önce 5W amfi kullanmış olan arkadaşlar var mı? Başlangıç için alınabilecek bir amfi midir? Boyutu...
  6. extager

Anakartimda mı sıkıntı var yoksa...

4650g, s2h ve fury'den oluşan sistemi bir kaç gün önce bende topladım ve aynı sorun bende de oldu hocam. Sorununun çözümü BIOS, BIOS, BIOS! Saatlerce dişlerimi sıkmaktan bir hal olmuştum farklı bir sebep arayıp...
  7. extager

Çözüldü✓ Garantiye gönderdiğim üründen bir şey çıkmazsa garanti biter mi

Evet hocam, garanti bitiş tarihine kadar kaç kere gönderirsen gönder bitemez hiçbir şekilde.
  8. extager

Toplama Gpu yapmak mümkün mü?

Fikir güzel hocam, fiyatlar uçmasa çok mantıklı bir deneme yanılma olabilirdi ama bu denli fiyatlar varken elinde patlama olasılığı çok yüksek gibi. Kolay gelsin.
  9. extager

Çözüldü✓ Garantiye gönderdiğim üründen bir şey çıkmazsa garanti biter mi

Garanti süresi hiçbir şekilde kısalamaz hocam, ne kadar süreyse o kadar devam etmek zorunda.
  10. extager

Yardım elektrik kesintisi monitöre zarar verirmi

Akıllı priz tarzı bir şey kullanmıyorsan, bilgisayar bileşenlerine zarar vermesi oldukça muhtemeldir. Fakat monitöre herhangi bir zarar vereceğini düşünmüyorum. Yine de imkansız değildir.
  11. extager

Aranızda hiç param güvende kullanan var mı?

Yaklaşık 1 hafta önce R7 240 Ekran Kartı sattım ve teslim edildiği gibi gün içinde param hesabıma yatırıldı, bankaya bağlı olarak süreç uzayabilir fakat maksimum 5 gün uzar. Hatta bir kaç saat önce eski Hi-Level Ram'lerimi sattım param güvende ile, yarın kargolayacağım. Güvenilir.
  12. extager

Öneri UHD 620 vs MX110? UHD 620'den MX110'a Geçilir mi?

İyi günler, UHD 620 kullanan bir arkadaşım var ve sistemini MX110'lu bir sistem ile değiştirmek istiyor. MX110 oyun performansı bakımından UHD 620'den üstün müdür? Aralarında nasıl bir fark vardır? Değiştirmeye değer mi?
  13. extager

Yardım GTA V HDD FPS Drop Sorunu!

Az önce ikinci bir ram takıp 3000Mhz'de denedim. 15 dakika boyunca test ettim ve bir kere dahi FPS drop yemedim. Sorunun RAM olduğu sanırsam kesinleşti ama bu HDD değiştirmemem gerektiği anlamına da gelmiyor maalesef :d
  14. extager

HDD ikince el değil, PSU'dan yapacağını da sanmıyorum ama ihtimal tabii ki. Şunu da belirteyim; İşlemci 8 Pin olmasına rağmen PSU'da 4 Pin olduğundan dolayı 4 pin takılı. 1648680174 Şuan ikinci bir ram alacak bütçem olmadığından dolayı dual 16gb yapamadım ama en kısa sürede 16gb yapıcam. Umarım...
  15. extager

APU sistem kullanmama rağmen ısı değerlerim 50-60 üzerinde seyrediyor. CPU ve iGPU kullanımı da bi hayli normal.
  16. extager

Sistem özelliklerimi aşağıda belirteceğim. Sistemimi yeni toparlayabildim ve GTA V girdiğimde garip bir drop sorunu ile karşılaşıyorum. Ortalama 70-80 olan FPS değerim birden 15'lere hatta 5'lere kadar düşüyor ve bu durum uzun sürebiliyor. HDD kaynaklı bir sorun olduğunu düşünüyorum fakat aynı...
Top Bottom