Arama sonuçları: *

1. G

Yardım Oyun için monitör önerisi

Eyw sağolun sizede iyi geceler vatandan alacaksanız küçük bir miktar ile garanti süresini uzatabiliyorsun birde ölü pixel testi yapabilirsin hayırlı olsun şimdiden
  2. G

Atarım da dosya boyutu fazla oluyor 1735607258 Dedim gibi en iyisi yakından bakmak gidip kendini görmek hayırlı olsun
  3. G

Bende herhangi bir sıkıntı yok ekranda çizgi fln vs g sync de de ekran kartın destekliyorsa kullandığın dp kablosu ve monitör de destekliyor sa sıkıntı yok ben içinden çıka dp kablosunu kullanıyorum görünüyor bende 1735606722 1735606754 Tabi çalışması için monitör den de açman gerekiyor
  4. G

Bekleticem kb bazı şeyleri arayüz özellikleri vs gösterebilirim ama en iyisi Vatana gidip kendi gözümle görmek bana göre renkleri gayet ok yani gayet güzel mesal eski monitör tn di buna geçince farkettim ki valo da yeteneklerin altı yeşilmiş normalde su yeşili görünüyor tn de :) 1735606369...
  5. G

Monitör den ne beklediğine bağlı yani 5.5k fln 180 hz 60 dan geçtim şuanda plat 2 im ve hala 20 üstü vurabiliyorum 1735605361 Aradığın özellikler ne söyle söylim full pivot öncelikle bence çok iyi bir özellik
  6. G

Asus vg 249ql3a kafi ya para olsun 360 geçicem
  7. G

Radeon Vega 64 vs Rx 580 8gb

12400f yeter ya rahat 1735602096 Yani alabiliyorsan temiz rx 6600 güzel gider rtx 3060 ile kapışıyor du sanırım
  8. G

2k bütçe klavye mouse

Oyun asıl taşıyacak olan aimin yani aimina dayalı olarak mouse . mouseye pas parayı klavye de önemli ama mouse kadar oynayışını etkilemez oyunu taşıyacak olan aimin oyüzden parayı daha çok mouse basmanı öneririm
  9. G

2k bütçe klavye mouse

Var bende çok hızlı çevirince takılıyor yetişmiyor
  10. G

Ders için laptop olabildiğince ucuz

Hee valla artık karar verip seçmek kendisine kalmış güzel tabletler var fiyatlara biz şimdiden hayırlı olsun diyelim :)
  11. G

Hepsi buradadan sistemimi topladım ama 2 ay diye biliyorum peşin fiyatına ?
  12. G

https://www.vatanbilgisayar.com/honor-pad-9-2-2ghz-8gb-256gb-12-1-android-tablet.html Peşin fiyata 3 ay taksit :)
  13. G

İşte 11 k ya bu var gayet ok bence https://www.vatanbilgisayar.com/huawei-matepad-1-8ghz-8gb-256gb-11-5inch-emui-tablet-144545.html Ben daha çöp şeyler bekliyordum ama iyiymiş
  14. G

İşte mesele zaten o, o fiyattan bulunabilmesi değil tabletin özellikleri donanımları kalitesi tamam çok fazla bir amaca hizmet etmicek ama almışken de çöp bişey almayalım yani öyle değil mi ? 1735230105 Şöyle sadece bir örnek...
  15. G

Ozaman sen bilirsin alabiliyorsan güzel bir samsung tablet sarar ozaman 1735229630 tabii ki o ayrı ama o fiyata öyle tablet var mı bilmiyorum 10k ya doğru düzgün tel yok nerdeyse
  16. G

Evet okudum ama dizüstü bana daha uzun ömürlü ve kapsamlı geldi
  17. G

Alabiliyorsan genede pc al tabletin yapabilecekleri şeyler sınırlı ama laptop ile daha fazla şey yapabilirsin daha güçlü donanıma sahip
  18. G

İkinci el AMD Ekran kartı önerisi

Hayırlı olsun şimdiden nazar değmesin
  19. G

2060 a 9k yazan var... 1734691044 10k ya temiz 3070 ti var şuanda almaya param yok ama bu fiyata bulduğuma şükür ediyorum 1734691067 2k üstüne de gene 2. El 4060 ti var
  20. G

Rx 580 e 4k isteyen var gtx 1070 imi 5k altı vermem bende böyle hiç açılmamış Asus rog 1070 hala 70 dereceleri görmüyor https://shbd.io/s/aqlwlrBE
Top Bottom