Arama sonuçları: *

1. P

Fatih sultan mehmet kaç imparatorluk , şehir ve devlet fethetti?

Fatih sultan mehmet kaç imparatorluk devlet ve şehir fethetmiştir. Bilgisi olan var mı?
  2. P

Bir kızı aklımdan çıkaramıyorum.

Unuttum bitti gitti. İyi günler :D
  3. P

Eylül'den beri. Bir kaç güne geçcek bir şey değil gibi. Baya kişilerle konuştum bir şey söylediler yavaş yavaş unutmaya başladım bakalım ne olucak.
  4. P

Bir kızı gereksiz takıyorum. Davranışlarını falan bilmiyorum ama çok güzel. Güzelliğine veriyorum. Ve hiç de unutamıyorum. Kızla da hiç konuşmadım. Zamanla geçecek gibi de değil, hep fotoğraflarına bakıyorum. Söyleyebileceğiniz bir şey var mı?
  5. P

Ülkenin şeriat ile yönetilmesini istememek.

Şeriat'ı istemeyince dinden çıkıyormuş fakat ben bu ülkenin Şeriat ile yönetilmesine karşıyım. Herkesin dinini kendi içinde yaşasın. Siz ne düşünüyorsunuz?
  6. P

GS-FB Derbisi nasıl geçer?

7. P

Kardeş güncelle onu beşiktaş feneri geçti 35 oldu :D
  8. P

Maç değil savaş.
  9. P

Muhabbet kuşum iyileşebilir mi?

Fotoğrafı kalsın burda. :(
  10. P

Kendisinin durumu çok kötü kesin ölcekmiş. Bugün yarın ölür. :(
  11. P

Laptop açılırken başka ekran veriyor

İkisinide tek tek açmayı dene?
  12. P

Monster bilgisayar çözümmm

Masaüstü falan açılmıyorsa tek çare format.
  13. P

Monster bilgisayar çözümmm

Virüs yemiş olabilirsin veya sistem dosyaları silinmiştir.
  14. P

Mavi ekran yardım PC açılmıyor

şöyle bir yazı buldum. memory.dmp dosyasınıza erişim engellenmiş olabilir falan diyor microsoftun sitesindede böyle diyordu. Çözümü deneyebilirsin.
  15. P

Masaüstüne gelebiliyor musun?
  16. P

Virüs yemiş olabilir misin?
  17. P

Kendisi gıda zehirlenmesi yaşamış. Dün götürdüm kuşçuya , kuşum ne hareket ediyor ne bir şey yapıyor ama yaşıyordu. Adam şırınga tarzı birşeyle ağzına birşeyler verdi hafif hafif ayaklanmaya başladı. Yarına kadar yaşayıp yaşamayacağı belli olur dedi. Bugün de aramadı. Sizce yaşar mı dün biraz...
  18. P

Gereksiz sınav korkusu.

8. sınıfım 1. dönem matematikden 77-90 aldım bu dönem çok zor geldi aralıksız kaç saat çalıştım gene konuları anlamadım. inkılap dan 95 seçmeli fenden 95 ama matematıgı anlamadım. Ondan korkuyorum
  19. P

Gereksiz sınav korkusu.

Düşük alırsam ailem bir şey demiyor fakat düşük alma korkusu var. Düşük alsam da hiç bir şey olmayacak. Bugün matematik sınavına girdim hiç bir soruyu yapamadım ama 60-70 alcam anlarsınız artık. Sırada seçmeli matematik sınavı var. Matematiği yapamadığım için daha da korkmaya başladım...
Top Bottom