Arama sonuçları: *

1. N

🔥İndirim Nothing CMF Phone 1 8 gb Ram 128 gb Siyah 9999₺

3 ve 3a modelini indirimli hatta taksitli sattılar. 3a aldım bende, sorunsuz bir şekilde kullanıyorum.
  2. N

🔥İndirim 🔥Honor magic 8 lite satışta 21999 TL + kulaklık hediyesi

Geçen sene magic 7 lite almıştım eşime, onun yanında da kulaklık verilmişti. Kulaklık kelimenin tam anlamıyla çöp.
  3. N

Max 25 bin tl arası telefon önerisi.

Nothing 3a pro'ya da bir bakın. Arayüz android dünyasının pixellerden sonra en hafif arayüzlerinden biri. Telefoto kamera var, düzgün ışık koşullarında iyi sonuç alırsınız. Hatta geçen hafta nothing 3, 40kya satıldı ama sizin bütçenizin dışında. 25'e kadar bir şey alıp geçeyim derseniz ya honor...
  4. N

Öneri 10 bin bütçe ile alınabilecek telefon önerisi

Cmf phone 1 en son 9.750₺'ye maximum karta 9 taksit satıldı. Ara ara o fiyatlara düşüyor. Nfc yok, cihazın en yumuşak karnı burası. Şu anda 10.200'e pazaramada var.
  5. N

En iyi yenilenmiş telefon sitesi

Senatech'ten iki adet yenilenmiş telefon aldım, sorun yaşamadım. Getmobil'den alacaksanız, satıcının kendisi olmasına dikkat edin. Easycep'e hiç bulaşmayın. Nsmart için de iyi yorumlar okudum ama hiç deneyimim olmadı onlarla.
  6. N

Watch 7 vs watch 6 47mm

Watch 7 pil ömrü, sensör ve güncelleme konusunda daha iyi bir tercih olur. Yalnız 44mm bilekte aşırı büyük duruyor . Teknomarkette deneyimleyin mutlaka.
  7. N

Yardım İphone 13 hala alınır mı ?

16e de çöp ama illa iPhone olsun ve sıfır olsun deniliyorsa başka alternatif yok maalesef
  8. N

Max 9bin tl telefon önerisi

Güzel seçim. İyi günlerde kullanın
  9. N

🔥İndirim Nothing Phone 3 12/256 39.999 TL

Hemen her perakende satış sitesinde bu fiyata çekilmiş. Yani indirim değil ama fiyat güncellemesi diyebiliriz. Bir kaç ay sonra daha da inecekti diye düşünüyorum.
  10. N

Nothing phone 1 256gb 12500💥💥 nothing phone 2a 19600 cmf buds 2 1886lira

Ben 3a kullanıyorum, aşırı memnunum. Cmf kullanan tanıdığımdan da olumsuz bir durum işitmedim.
  11. N

Nothing phone 1 256gb 12500💥💥 nothing phone 2a 19600 cmf buds 2 1886lira

Fırsat kurdu yetkili satıcı. Cepport'un Web sitelerinde satış mağazası. Ben 1 adet 3a ve tanıdığıma aynı satıcıdan 2 tane cmf aldırdım, hiçbirinde sorun yaşamadım. Cmfnin faturasını evofone sitesine yükledim garanti 4 yıl oldu. 3anın yanında 1.5klık adaptör hediye olarak verildi.
  12. N

Yardım Bimden Telefon Alınır mı ?

Çakma olmaz da her şubede stok olmuyor. Bayağı uğraşman gerekebilir ki zaten normal fiyatı 32k civarında. Şube Şube gezmektense İnternetten al, ayağına gelsin.
  13. N

Öneri Saf Android Önerisi Lazım

Nothing 3a modelini yaklaşık bir aydır kullanıyorum. İphone'dan geçtim. Saf android istiyorsanız ya pixel alacaksınız ( ki uzaktan kayıt veya pasaporta işletmek gerekiyor, bu işlere hiç güvenmediğim için Nothing aldım. Yoksa Pixel alacaktım.) ya da Nothing. En önemli özelliği zaten arayüzün...
  14. N

Yardım 20-25k Telefon önerisi

Nothing phone 3a . Kredi kartında Taksitle alabilirsiniz
  15. N

Max 9bin tl telefon önerisi

Android camiasında pixellerden sonra kullanabileceğiniz en hızlı arayüze sahip telefon. Kamerası da gayet güzel. Özellikle portre çekimlerinde abisi 3 serisi kadar iyi sonuçlar veriyor. Faturayı Evofone üzerinden kaydederseniz, 4 yıl garanti oluyor. Satıcı önemsiz, sadece faturayı sisteme...
  16. N

Cmf phone 1 TL9.799,00TL 6 ay vadesiz taksitli gibi.

Fırsatkurdu Cepport. Güvenilir bir satıcı. Bu satıcıdan Nothing phone 3a aldım, yanında şarj adaptörü hediyesiyle hiç açılmamış (telefonun etkinleştirme tarihi ektedir.) şekilde geldi. BTK'dan yaptığım sorgulamada da her iki imei de kayıtlı görünüyor. Bazı kullanıcılara fatura gönderilmemiş ama...
  17. N

Nothing phone cmf 1 alınır mı?

Cmf 1 şirketten 2 kişi aldı. Telefon çok hızlı ve bugün duyurulan nothing os 4.0'ı ve ilerideki birçok sürümü alacak. Kasa plastik olabilir ama diğer çinlilerle alakası yok. Gayet güzel hissiyat veriyor. Nfc olmasın, qr kod ve e devlette nfc olmadan işlemleri yapmak mümkün ama evet, nfc...
  18. N

❌İndirim Bitti! Nothing CMF PHONE 1 9.499tl?

Daha yeni bir telefon, güncelleme konusunda önü açık. Arayüzü çok hızlı, gayet stabil bir cihaz. Nfc olmaması tek eksi yanı
  19. N

Nothing Phone 3 42999 TL

Telefon pahalı bir segmentte. Avrupada da pahalı zaten. Kamerası çok iyi ama donanım bu segmentte hafif siklet kalıyor. Üzer mi, üzmez ama niş bir markaya 40 k verilmez bence.
Geri