Arama sonuçları: *

1. B

Yardım Arctic Liquid Freezer 420 A-RGB II vs Liquid Freezer 420 III

Siz deneyimlediniz mi bilmiyorum, ancak benim anakartım Asus Tuf B550 Plus. yani ATX bir anakart yapısına sahip. Bu anakartta maalesef montajda problem yaşadım. HR2210 m2 soğutucum, Arctic'in cpu bloğundaki boru girişleri ile çakıştı. Hatta Arctic'e mail ile ulaşıp uygun bir soğutucu temin...
  2. B

🔥İndirim 🔥 Nzxt H Series H9 Flow RGB kasa indirimi

Ben aslında Arctic fanı bir kullanıcıyım. Bu sebeple yeni kasalarını inceledim. Muhakkaki kalitelidir. Ancak arctic'in kasalarında alttan soğutma olayı istediğim gibi değil. Alttan çekilecek hava herhangi bir psu bloğuna temas etmeden kasaya giriş yapsın istiyorum. NV9 MK2 Black şuanda piyasada...
  3. B

Yardım Arctic Liquid Freezer 420 A-RGB II vs Liquid Freezer 420 III

Bu konu güncel değil ancak bundan sonra alacak arkadaşlara tavsiye niteliğinde yazmak isterim. III ve Pro versiyonlarında hortumların cpu'daki bloğu m2 soğutucunuz yüksekse çakışmaya sebebiyet veriyor. Bu sebeple de yüksek bir m2 soğutucuyu (örneğin Hr2209-HR2210) m2'nin birinci slotunda...
  4. B

phanteks nasıl sizce nv9 mk2?
  5. B

Merhabalar bende Dark maxima v20 kullanıyorum ama 420mm aio kullanmak istiyorum ve push pull bir sistem kuracağım. Ayrıca MSI'in 5080 yada 5070ti vanguard ya da suprimx modellerine bakıyorum. Şuanda 360mm aio kullanıyorum ve üst bölüme sığmadığı için öne montajladım. Bu montaj sebebiyle ekran...
  6. B

Arctic LF III 360mm sıvı soğutma alınır mı?

Bence bu ürüne de bakabilirsiniz https://www.gaming.gen.tr/urun/432691/enermax-liqmaxflo-argb-360mm-intel-amd-uyumlu-islemci-sivi-sogutucu/?ref=akakce&v=1.10.1 bu sitede detaylarını görebilirsiniz. https://www.enostech.com/best-360mm-liquid-cooler-in-2024/#Introduction Ayrıca bu sitelerdeki...
  7. B

Bloody V7MA vs Logitech g300s

Konunun üzerinden çok zaman geçmiş ama iki mouse'u kullanan biri olarak şunu söyleyebilirim, malzeme kalitesi bloody'nin daha iyi. Ancak gel gelelim ki iki ürünün yazılımları farklı. Şöyle ki; Bloody v7ma mouse aynı anda sadece bir makronun aktif olmasına müsaade ediyor. G300s aynı anda birden...
  8. B

13700k 8 pin güç yeterli olurmu?

Merhabalar bilginiz vardır diye sormak istedim. Benim 13700k ile maksimum tüketim 221watt'ı geçmiyor. Bios'u default kullanıyorum. Anakart Asus z690 Tuf D4. Soğutucu Arctic 360mm. Maksimum ısı değerim 91 oluyor.
  9. B

Dark Maxima V20 KASA İÇİN SIVI SOĞUTMA ÖNERİSİ

Dostum konuyu hortlatıyorum ancak, sıvı soğutma aldınız mı? aldıysanız öne mi üstemi taktınız? kaç mm aldınız? Hangi ürünü aldınız? aynı kasadan bende de mevcut o yüzden sormak istedim. Ben de arctic düşünüyorum.
  10. B

Rehber NVIDIA Ekran Kartları İçin UnderVolt Rehberi

Teşekkür ederim. Dediğiniz gibi yaptım oldu.
  11. B

Rehber NVIDIA Ekran Kartları İçin UnderVolt Rehberi

Ben 3070ti ekran kartımı daha serin çalışması için UV yaptım, ancak boşta ikende gpu hızı hep maksimum da çalışıyor, ayrıca UV ayarı yapılmadan boşta iken 662mV olan değer, UV ayarı yapılmış haliyle hep aynı stabilide (975mV). Dolayısıyla hwinfo ile kontrol ettiğimde UV ayarı yapılmadanki...
Geri