Arama sonuçları: *

1. F

Laptop ram taktım mavi ekran veriyor

Değil ama MHz ve Cl değerleri laptop ile uyumlu. Şuan Rami çıkardım ve yine mavi ekran alıyorum
  2. F

Laptop ram taktım mavi ekran veriyor

Merhaba arkadaşlar. Dell G15 cihazıma ekstra 8 RAM takarken mavi ekran hatası alıyorum. Sebebi nedir? Aldığım tam ile laptopta ki tam MHz ve CL değerleri uyumlu. Aldığım RAM bu: Kingston KVR32S22S8/8 8 GB DDR4 3200 MHz CL22 Notebook Ram Fiyatları ve Özellikleri Karşılaştığım hata da bu:
  3. F

Dying Light 2 laptop performansı hakkında

Merhaba biraz konuya göre geç oldu ama. Bende rtx 3050 laptop var 16 da ram. Bende dying light 2 yi almayı düşünüyorum da RTX 3050 laptop alıp da bu oyunu oynayan var mı ? Hangi ayarlar da kaç FPS alıyor?
  4. F

Dell G15 5515 format sonrası FPS sorunu

Cihazdan memnun musunuz hocam performası ısınma durumu nasıl ? Ekran wva sanırım ips kıyasla sizce nasıl ?
  5. F

Lenovo IdeaPad Gaming 3 135W Adaptör

Hocam merhaba. Aynı cihazı bende aldım ama daha elime gelmedi. Bu sorun baş ağrıtan bir sorun mu ve hala devam ediyor mu ? Biz şimdi oyun oynarken böyle batarya düşmesi çok can sıkar. Kimisi batarya koruması açık ise de bu sorun olabilir diyor sizde nasıl deneyip benimle paylaşır mısınız ?
Top Bottom