Arama sonuçları: *

1. O

birkaç kez yeniden başlatınca düzelen fps sorunu

düşük fps sorunu laptopumu ilk açtığımda bazen yaşamıyorum ama genelde boşta bir süre bekleyince daha çok oluyor herhangi bir oyuna girince çok düşük fpsler alıyorum. ekran kartım rtx 3060 işlemcim ryzen 5 5600h yani ortalama üstü bi donanımım olmasına rağmen lolde fpsim 50 60a düşüyor 2 3 kez...
  2. O

Laptop önerisi bütçe max 18k

Eyvallah reis çok sağ ol
  3. O

3060 olan içerisinde daha uygun yok sanırsam uzun vadede gider mi peki hocam fikriniz nedir 1658000679 Hocam itopyada bulamadım da link atabilir misiniz acaba
  4. O

Merhabalar hem üniversitede kullanmak hem de oyun oynamak için laptop arıyorum çok fazla ilgili değilim bu konuda bu yüzden yardımınızı rica ediyorum. Ekranının 144hz olması ekran kartının 3050 veya üstü olması 16 gb rame sahip olması kriterim işlemci hakkında pek bilgim yok bütçe max 18...
  5. O

ekran kartımı kullanamıyorum

Bu aygıt düzgün çalışıyor yazıyor hocam sorun gözükmüyor
  6. O

hocam bu konularda pek bilgim yok nasıl yapabilirim dediğiniz işlemi
  7. O

sorun yazılımsalsa nasıl çözebilirim hocam driverları güncelledim temiz kurulum vs yaptım ama bulamıyorum
  8. O

yok hayır hocam
  9. O

hocam oraya baktığım zaman ekran kartımı göremiyorum
  10. O

hocam tam olarak nereden seçmem gerekiyor anlamadım
  11. O

driverlarımı güncelledim fakat nvidia ekran kartımı kullanamıyorum GPU 1 hep %0 olarak görünüyor ve oyunları ekran kartıyla manuel açmaya çalıştığım zaman da işlemcinin ekran kartını kullanıyor. dxdiag ve aygıt yöneticisinde gözüküyor.
  12. O

ekran kartım devre dışı görünüyor

baktım çoğuna fakat çözüm bulamadım
  13. O

ekran kartım devre dışı görünüyor

oynadığım oyuna girince farkettim işlemcinin ekran kartını kullandığı için kasıyordu nvidia denetim masasında oyunu ekledim fakat hala devam ediyor ve gpu 1 sürekli %0 çalışıyor daha önce driverları kontrol ettim şimdiden teşekkür ederim.
Top Bottom