Arama sonuçları: *

1. S

Lütfen hız yapmayın, biz hız yapmadığımız halde bu oldu

Geçmiş olsun. Sen ne kadar iyi ve dikkatli sürsen bile başkası bu kadar dikkatli ve iyi sürmüyor. Bu yüzden her zaman diğer araçlara güvenmeyerek sürmek gerekiyor.
  2. S

Youtube ve instagram hesabıma yabancı içerikler geliyor

Youtube hesabımda short kısmına takip ettiğim içeriklere göre videolar önerisi geliyor. 5 video kadar sonra sürekli saçma sapan hindistan Pakistan gibi ülkelerin videoları ve hep aynı içerikli videolar çıkıyor. Hatta 6 videodan 2 tanesi aynı video oluyor. İnstagram hesabı açtım yeni ve sürekli...
  3. S

Haftanın 7 günü çalışılır mı ?

Çalışılmaz. Bir süre sonra sende çok fazla yorgunluk yapacaktır. 1 gün izin bile az aslında ama Türkiye şartlarında daha fazlasını bulmak kolay olmuyor. Günde 8 saatin üstüne mesai verirlerse bir yere kadar idare eder. Bir süre sonra psikolojik olarak seni zorlayacaktır. Hem iş performansını...
  4. S

Muhabbet kuşu konuşturma

Öncelikle erkek yavru alman gerekiyor. Yem yeme saatleri ve kafesten çıkma saatleri düzenli olmalı. Sana alışana kadar kafese yiyecek koyma. Elinden yedir veya kafese koysan bile elinden yedirirken sevdiği yiyecekleri ver. Dal şeklinde özel yemekleri var. Bu şekilde yavaş yavaş eline alışır daha...
  5. S

DA Forum Kullanıcıları Hangi Bilgisayarı Kullanıyor?

Ryzen 5 5600x Rtx 3060 16 gb ram(2x8)
  6. S

Modding The Witcher 3: Wild Hunt Mod: HD Reworked Project

Önceden en düşüş ayarda oynamıştım. Şimdi rtx 3060 ile tekrar oynamak için bir sebep oldu benim için.
  7. S

Ucretli bir yere uye olursak odemz isek ne olur

Kart bilgileri girmeden deneme sürümü vermez. Öyle olsa sürekli hesap açılıp para vermezler. Kart bilgisi girdikten sonra iptal etmezsen günü gelince ödemeyi çeker. İptal ettiğin zaman hiç bir şekilde parayı çekemez ama hangi site olduğunu bilmediğim için bir şey diyemiyorum bazı sitelerde iptal...
  8. S

Babadan nasıl borç istenir?

Parayı alıp bilgisayar gelene kadar vazgeçirmeye çalıştı. Ne gerek var falan diye ama benim bilgisayar bozulmuştu 10 yıllık makineydi. Birde beni çok gariban büyüttü ondan dolayı biraz vermek zorunda kaldı
  9. S

Babadan nasıl borç istenir?

Ben en yumuşak en mutlu anını bekledim. Sonra direkt durumu anlattım ve borç vermesini istedim. Sisteme sürekli zam geliyor zam gelmeden almak istiyorum dedim verdi. Babaya göre değişir ama direkt konuya gir ve neyi neden istediğini anlat hatta ödeme planı yap ve şu şekilde şu kadar zamanda...
  10. S

Tornavida ile vidayı açamıyorum

Uygun tornavida yoksa zorlama yalama yaparsın. Komşudan falan uygun uç bulacaksın yada ona göre alman gerek
  11. S

Anonymous çeviri güvenilir mi?

Ben iki kez üyelik aldım. Kendimden kaynaklı bir oyunda sorun yaşamıştım. Discord üzerinden yardım istediğim zaman hemen yardımcı oldular.
  12. S

Telefonlar için teknoloji tavsiyesi

Bunun için telefonun içerisine ağırlık ölçüm mekanizması koyman gerek
  13. S

Fazladan 0,4A 3V zararlı mı?

Cihazın ömrü kısalır. Kısa bir sürede fazla bir sıkıntı olmaz ama uzun kullanımda sıkıntı çıkarır.
  14. S

Rehber Gencergaming ve Sistem İnceleme ve Rehber

Eğer tanıdık avukat falan varsa kargo şirketine dava aç. Hatta pazartesi günü kargo şirketine git yüz yüze konuş gecikmeden dolayı sorunlar yaşadığını falan anlat. Okuyorsan ödevlerinde aksaklık yaşadığını falan söyle dava ederken de bunu kullan belki bir özür hediyesi falan gelir
  15. S

Rehber Gencergaming ve Sistem İnceleme ve Rehber

Ben aldım hiç sıkıntı olmadı. Firma ile iletişime geçtin mi. Biraz zor iletişime geçmek ama ekran kartı hariç her şey kasanın içinde geliyor zaten
  16. S

Bilgisayarcılara gelen ürünler

Genel olarak vergiler hariç en az %20 genel olarak %30 civarında kâr koyarak satılır.
  17. S

& Elimde dupont çakmak var değerli midir?

İnternette bakınca 25 tl ye de var 10. 000 tl ye de var orjinal mı ve kaç yılında üretilen bir çakmak. O yüzden fiyat vermek zor incelemek gerekli
  18. S

Akrabanın çalıştığı iş yerinde çalışmak..(çalışmayın)

Gidip şikayet edersen sigortanı yatırırlar. Haftada 45 saatin üstüne 1.5 katı kadar fazla mesai ücretini yaptırması gerek. Fazla mesai ücreti yatmıyorsa bunu da şikayet edersen fazla mesai ücretlerini alabilirsin
  19. S

Elimde 12k lık kredi kartı var 3k ekleyip taksit yapabilir miyim

Atmden veya mobilden kredi borcu ödeme yap istediğin kadarını yatır. Kredi kartı limiti kadarının miktarına göre faiz işleyip taksit yapar. Kalan para kredi kartının limitinde olmadığı için 12 k kısmından taksit yapar ve ona göre faiz ve taksit uygular. Kesin bir bilgi değil sadece mantıken...
  20. S

İlk Evim İlk İşyerim Projesi /Erdoğan 250.000 konut projesi

Gerçi şartlara falan baktım en iyisi sitenin çökmesi. 6 ayda bir memur zammı kadar zam yapılacak taksitlere şaka gibi
Geri