Arama sonuçları: *

1. E

Oyunlar için önerebileceğiniz mouse var mı

Teşekkürler yardımlarınız için beyler
  2. E

250 tl mouse önerisi (logitech g102 önermeyin)

Bende de aynı mouse var ve gerçekten hayatım da kullandığım en rezalet mouse lardan bi tanesi diyebilirim şimdi sattım bende deathadder v2 alacağım
  3. E

300 tl oyuncu kulaklığı önerisi

F/P olarak beni James Donkey 712 çok şaşırtmıştı ona bakabilirsin
  4. E

Mouse büyük dimi yani eli büyük olan birisi rahatça kullanabilir
  5. E

Fps veya günlük takılmak için mouse önerisi olan var mı elim biraz büyük ve pençe şeklin de tutuyorum hala kendime uygun mouse bulamadım. Bütçem:500-600TL arasın da
  6. E

18 Yaşından küçükler kendi başına muayene olabilir mi ?

Dostum hiçbir sağlık kuruluşunda 18 yaş altına tek muayene olmaya izin vermiyorlar içeri girer girmez doktor, velin nerede diyor ya da danışmandan kayıt açtırırken velini soruyorlar.
  7. E

Sürükleyici hikayeli oyun önerisi verebilir misiniz

AMD r7 200 series 4gb ekran kartı, i9 9900k işlemci ,16gb ddr4 ram 1649385895 sistem şuana kadar beni hiç üzmedi fakat bilmiyorum rdr 2 cyberpunk gibi oyunlar da nasıl performans vereceğini
  8. E

sistemimin yetmemesinden korkuyorumm
  9. E

life is strange de çok kararsız kaldım acaba güzel mi diye ama o kadar çaresizim ki sanırım onu da deneyeceğim :D
  10. E

18.700 bin TL'ye bu sistem nasıl

Bu sisteme bu kadar para değmez gibi
  11. E

FPS oyunları için monitör tavsiyesi

Monitörün aslında inceliği kibarlığı çok hoşuma gidiyo incelemeleri var herkesin beğendiği monitör kullanan arkadaşlarım da var hiç renk sızması ekran kayması vb. hatalarla karşılaştıklarını duymadım o yüzden önerdim GamePower'ı 1649371947 Asusun monitörleri de çok pahalı fakat hiç gamer...
  12. E

Beyler böyle önerebileceğiniz güzel oyun varsa bekliyorum daha çok genellikle steam,epic games vb platformlar üzerinden böyle saatlerce bizi içine çekecek oyun istiyorum , bayadır oyun arıyorum fakat hala adam akıllı 1 oyun bulamadım hep antin kuntin oyunlar yardımcı olursanız sevinirim NOT...
  13. E

FPS oyunları için monitör tavsiyesi

2500TL lik GamePower Curved monitörü var 144hz 1ms aşırı beğendiğim monitörlerden 1000tl olduğu zaman almadım şimdi pişmanlığını yaşıyorum :(
Top Bottom