Arama sonuçları: *

1. O

(2+3*5-5)%10 cevabı nedir ?

yapay zeka daha akılldır .
  2. O

(2+3*5-5)%10 cevabı nedir ?

doğruymuş reis
  3. O

Mavi Ekran bilgisayar yeni işlemciden sonra kapanıyor sorun yaşıyorum.

Öncelikle merhaba bilgisayarım da bir sorun var kendim çözemedim buraya danışmak istedim parçaları sayıyorum. eski işlemcim Ryzen 5 1600. Ekran kartı MSI Armor RX580 8 GB. Corsair 2x8 16 GB 3000 MHz RAM. MSI B450 M Pro M.2 anakart. Toshiba SATA SSD. 500W Thermaltake 80 Plus PSU. Şimdi olay...
  4. O

Yardım csgo oyununda "imzalanmamış dosyalar doğrulanamadı" hatası

sorunu çözdüm arkadaşlar sorunun çözümü dolaylı yoldan dosyaları doğrulamakla oluyor evet ama her açılışda doğrulama yapmanız gerekiyor asıl çözüm şu temiz bir format ve steamden herangi bir 3.parti yazılım kurulumu yapmamak benim yaptığım şey gta5 ilk indirme sonrası açarken rockstar games...
  5. O

agam format attım düzeldi 1 ay fln sonra tekrar aynı bok oldu gtayı indirdikten sonra acaba rockstargames social club fln bi sıkıntı çıkarmış olabilirmi?
  6. O

agam onla alakası olacağını sanmıyorum ya
  7. O

aga artık biri bakabilirmi ya
  8. O

Yardım Laptopa bisey oldu ekran gelmiyor

ramlerin yerini değiştirip tekrar açmayı dene reis
  9. O

merhaba bu aralar bişi oluyor csgoda pc kapa aç yaptığımda bu hatayı veriyor sürekli veriyor. ama doğrulayınca kısmen düzeliyor sürekli doğrulamak sıkıntı o yüzden yardıma ihtiyacım var. aynı sorun kısmen pubgdede var pubgde oyun açılmıyor doğrulayınca düzeliyor. ben bunu birkaç biyerde...
Geri