Arama sonuçları: *

1. A

Diski biçimlendirmeden fotmat atılır mı?

hem ssd hem hdd var sistem şu an hdd de ve ssd dede csgo var ssdyi biçimlendirmeden format atabilir miyim (sadece cs:go var (SteamLibrary)) 1656601975 sistemi ssd ye kuracağım yani
  2. A

Video edit programlarının logosunu kaldırma

video editledim ve edit bitti ama ekranın ortasında kocaman logo kaldı ben bunu nasıl kalıdracam uygulama : movavi video editor plus 2022 boyle logo bırakmayan program var mı
  3. A

Sühanin internet sifresi

Suhanin internet sifresi nedir acaba
  4. A

ddr3 ve ddr4 arasındaki fark

anladım teşekkürler
  5. A

nerden bılebılırım peki ddr4 olduguna
  6. A

ddr3 ve ddr4 ram arasındaki fark nedir ve ddr3 ve ddr4 ramler laptop a takılır mı ?
  7. A

bu sistem pubg ve rust kaç fps alırım?

920m = ekran kartı i5 5200u = işlemci 8 gb = ram 320 gb = ssd valorant = 70-80 fps cs:go = 60 fps sabit (sabitlendi) pubg ve rustta kaç fps alırım? 1654957190 benim arkadaşın bilgisayarı benden biraz kötü ekran kartı çoook kötü pubg de 40 fps alıyomuş güncelleme gelince 20 ye düşmüş ben kaç fps...
  8. A

GTA VC görev vermiyor

karakterler mi o ne ?
  9. A

GTA VC görev vermiyor

en son p görevini aptım ve alınabilecek tüm her yeri satın aldım ama görev gelmiyor
  10. A

GTA VC mouse sorunu ?

merhabalar gta vc indirdim ama mouse sağa sola yavaş dönüyor ama yukarı aşşağı çok hızlı dönüyor ve ayarlanmıyor ben bunu nasıl düzelticem bilen yazsın
  11. A

samsung s8 nem uyarısı

çöp ve pamukla temizledim ama yine aynı
  12. A

samsung s8 nem uyarısı

dün gece oyun oynuyodum hiçbir şekilde bir su fln hiçrşey dökülmedi neyse yatacaktım şarjı biraz azdı lazım olur diye takıyım dolsun dedim şarja taktım ötmeye başladı sıfırladım olmadı ayarlardan denedim olmadı uyarı:usb giriş yerinde nem veya yabancı madde tespit edildi hemen şarjdan çekin...
  13. A

500.000 tl (30.000 dolar) mining ?

bende ondan sordum çok aşırı bir düşüş oldu acaba olur mu diye sorayım didim 1652523567 tahmini ne zaman düzelir 1652523567 tahmini ne zaman düzelir
  14. A

500.000 tl (30.000 dolar) mining ?

merhabalar arkadaşlar 500.000 tl bütçe var 1- mining için hangi ekran kartını kullanmalıyım? 2- aylık ne kadar kazanç sağlar ? 3- ne kadar elektirik gideri olur?
  15. A

Minecraft forge 1.18.2 çökme sorunu?

merhabalar mod yükledim ve forgede açmak istedim ama 1.18.2 ve 1.18.2 forge açılmıyor çöküyor çözümünü bilen yazsın lütfen
Top Bottom