Arama sonuçları: *

1. B

Açık Lise Diploması Almanya'da Yüksek Lisans İçin Sıkıntı Yaratır mı?

Merhabalar. 12. sınıfın başında açığa geçtim yani açık lise diplomam var. Almanya'da yüksek lisans yapmak istiyorum. Normalde açık lise diplomasıyla yurtdışında üniversite okunmuyor yani lisans okunmuyor ama yüksek lisans için açık lise diploması sıkıntı yaratır mı bilmiyorum. Cevaplarınız için...
  2. B

Hangi bölümü okumalıyım?

Dediklerimin hepsi İstanbul'da ve özel üniversitelerde
  3. B

Hangi bölümü okumalıyım?

Merhabalar bu sene YKS'den 340k sayısal, 413k eşit ağırlık sıralamaları yaptım. Eşit ağırlıktan psikoloji ve yönetim bilişim sistemleri tutuyor. Yönetim bilişim sistemleri hakkında olumsuz yorumlarda gördüm olumlu da çok kararsızım. İleride Almanya'da yaşamak istiyorum bu bölüm bana yurtdışının...
  4. B

HDD'yi sabitlemezsek ne olur?

burası mı ve hangi deliklerden vidalamam lazım laptop hdd si 2.5 inç olması lazım
  5. B

HDD'yi sabitlemezsek ne olur?

Eski laptopumun HDD'sini PC'me takacaktım ama HDD kızağı olmadığını gördüm. HDD'yi sabitlemeden kullanmanın doğru olmadığını biliyorum ama mecbur öyle kullanacağım kızak alıp monte etmekle uğraşmak istemiyorum. Kısacası sorum şu; HDD sabitlenmeden kullanıldığı taktirde zarar görecek parça...
  6. B

JBL PC'ye bağlanmıyor

Olmadı maalesef. Bu kod ne işe yarıyor ve nasıl eski haline döndürebilirim?
  7. B

JBL PC'ye bağlanmıyor

Merhabalar. Masaüstü bilgisayarıma bir bluetooth aparatı almıştım. Anker q10i kulaklığı bağlayabiliyorum Xbox gamedi bağlayabiliyorum ama JBL 560BT bağlayamıyorum. İnternetten baktım JBL'in bluetooth standartı 4.1 yazıyor ve benim kullandığım bluetooth aparatının üzerinde v5.0 yazıyor bundan...
  8. B

Yurtdışına vize nasıl alınır?

Bu konularda pek bilgimin olduğu söylenemez. Burada elektrik elektronik mühendisi olan kişi nasıl Amerika'ya ya da Almanya'ya gidebilir orada yaşayabilir? Almanya'da bir arkadaşım var. Ziyaret vizesi varmış sanırım 90 gün Almanya'da kalmana olanak sağlıyormuş. Şimdi bu vize türü ile Almanya'ya...
  9. B

Akustik Gitar Parmaklarımı Morarttı Normal mi?

Merhabalar bir kaç aydır klasik gitar çalıyordum. Telleri paslı eski bir gitardı. Fakat parmaklarımda bir etki bırakmamıştı. Bugün akustik gitara geçtim bir kaç kere çalmama rağmen hemen parmak uçlarında morluklar oluştu kan topladı resmen. Kangren olmamdan şüpheleniyorum. Bilgisi olan varsa...
  10. B

Fitness ile kilo almak istiyorum

Merhabalar. Fitness'a başladım kilo almak istiyorum beslenme programı olarak nasıl yapmalıyım. Yardımcı olursanız sevinirim.
  11. B

Bilgisayar Programcılığı Yurtdışı İmkanı Nasıldır?

Tamamdır. Teşekkürler.
  12. B

Bilgisayar Programcılığı Yurtdışı İmkanı Nasıldır?

Merhabalar. Bilgisayar programcılığı bölümünden mezun bir kişi kolaylıkla yurtdışına vize alabilir mi taşınabilir mi? Şimdiden teşekkkürler.
  13. B

Sanırım kafayı yicem

Gelişme var mı?
  14. B

Kuru ve hacimsiz saç için hangi şampuanı kullanmalıyım?

Saçlarım kuru ve hacimsiz asla istediğim şekli almıyor krem, köpük, şampuan vesaire farketmez ürün önerisi lazım. (Saçlarım yumuşak)
  15. B

1500 TL Ayakkabı Önerisi

Pek hoşuma gitmedi. Teşekkürler yine de.
  16. B

Uzun Nutuk ile Kısa Nutuk'un farkı nedir?

https://www.panamayayincilik.com/gencler-icin-nutuk-mustafa-kemal-ataturk Elimde yaklaşık 200 sayfalık bu Nutuk kitabı var. Normalde Nutuk'un daha uzun olduğunu biliyorum. Kısaltılırken içinden komple bir konu mu çıkarılıyor yani içindekiler kısmında yazan başlıklardan birkaçı mı çıkarılıyor...
  17. B

Açık Lise Sınavları Online mı?

12. sınıfım açığa geçtim. E-sınav olacak diyor fakat MEB'in belirlediği salonlarda gözetim altında da girilebiliyormuş sınavlara. Aralık'ta yapılacak 2022-2023 Açık Öğretim sınavları nasıl olacak bilgisi olan var mı?
  18. B

1500 TL Ayakkabı Önerisi

Nike olması tercihimdir fakat farklı markalara da bakabilirim. Birde bu tarz değilde Air Force gibi şık ayakkabı almak istiyorum. Şu tarz:
  19. B

Valorant Haksız Kalıcı Ban

En son 2 hafta önce Valorant oynadım ve sadece ölüm maçı girmiştim. 2 gün önce tekrar girmeye çalıştım oyuna fakat 3. parti yazılım kullanmaktan kalıcı uzaklaştırma yediğimi gördüm. Şimdiye kadar asla bir oyunda hile kullanmadım ve buna rağmen ban yedim. Desteğe bilet gönderdim fakat hala...
  20. B

Nike site fiyat düşüşü

İnternette bedeni kalmamış Air Force'un. Mağazada fiyatlar yine aynı mı?
Geri