Arama sonuçları: *

1. firayy

KULAKLIKLARIMIN ŞARJ KUTUSUNU KAYBETTİM

1 ay önce Xiaomi EarBuds 2 kulaklığımın kutusunu kaybettim, bulamadığım için sağdaki Haylou GT1 XR modelini satın aldım ancak bunun da kutusunu bu sabah düşürdüğümü fark ettim. Geri dönüp arayıp bulduğumda üstünden araba geçmişti ve boş kutu paramparça olmuştu. İkisini de kulaklıkları...
  2. firayy

1650 Super Ekranlar Gidiyor ve Fanlar Hızlı Dönmeye Başlıyor.

Merhaba 8 ay önce bilgisayarımı toplamıştım. MSI GeForce GTX 1650 Super Ventus XS OC model ekran kartını kullanıyorum. Son günlerde oyundayken monitörlerimin bağlantısı kopuyor. Ekranlarımda sinyal yok yazıyor ve bilgisayardaki fanlar hızla dönmeye başlıyor. Daha önceden böyle bir sorun...
  3. firayy

Microsoft Flight Simulator 2020 indirme sorunu.

Selam herkese, Xbox Game Pass üyeliğim var ve bilgisayarıma Microsoft Flight Simulator 2020 indirmek istiyorum. Daha önce yüklemiştim fakat üyeliğim bittiği için silmek zorunda kaldım. Şimdi aboneliğimi tekrar yenileyince oyunu indirmeyi denedim. Hatta bilgisayarımda yer yoktu ve bunun için 40...
  4. firayy

TÜRK TELEKOM HİPERNET 24 HAKKINDA

Merhaba, Türk Telekom HiperNet 16 paketini kullanıyorum. Aylık 89 TL ödüyoruz. VDSL2 altyapım var ve 15 TL fiyat farkıyla HiperNet 24 paketine geçebiliyoruz. Şimdiki kullandığım pakette 16 mbps download / 4 mbps upload alıyorum. Geçeceğim paket ise muhtemelen 24 mbps download / 6 mbps upload...
  5. firayy

HYPERX CLOUD CORE 7.1 ALINIR MI?

Merhaba, HyperX kulaklıklarda indirim var. Cloud Core eski bir kulaklık ancak yenilenmiş ve 7.1 ses kartı eklenmiş gibi görünüyor. Google'da fazla kullanıcı yorumu bulamadım. Sizce alınır mı? Kullanan varsa yorumlarınızı beklerim.
  6. firayy

Kulaklık Temassızlık Yapınca Bilgisayar Anlık Drop Yiyor ve Ping Artıyor

denemedim ancak kablonun kulaklığa girdiği yerde bariz temassızlık var. 2-3 kez söylediğim bölgeye sert bir şekilde düştü.
  7. firayy

Kulaklık Temassızlık Yapınca Bilgisayar Anlık Drop Yiyor ve Ping Artıyor

James Donkey 711 Kulaklığımda temassızlık sorunu var. GIGABYTE B450M-S2H Anakart kullanıyorum. İnterneti CAT6 kablosuyla alıyorum. Kulaklığım her temassızlık yaptığında bilgisayara 1-2 saniyelik drop giriyor ve düzeldiğinde ping değerlerim 140-150' lere fırlıyor. Bu sorunu yaşadığımdan beri...
  8. firayy

Modem değiştirmem gerekli mi?

TP-LINK TD-W9970 modem kullanıyorum. Başka modem de denedim ancak ping sorunu var. 4-5 Ay önce altyapımda fiber gelecek diye çalışma yapıldı. Fakat fiber gelmedi ve internetim kesilip tekrar geldikten sonra speedtestte 8ms alırken şimdi 30 pingden aşağı almıyorum. Bu olaydan sonra 4-5 komşu aynı...
  9. firayy

BU DEĞERLERDE HANGİ AYARLARDA YAYIN AÇABİLİRİM?

Haklısınız, rekabetçi oyunlar için yayın yapılmayacak düzeyde bir altyapıya sahibim. Fakat rekabetçi oyunlar dışındaki kategoriler için kalite ve bit-rate öneriniz var mıdır?
  10. firayy

BU DEĞERLERDE HANGİ AYARLARDA YAYIN AÇABİLİRİM?

Merhaba, Nisan 2022'ye kadar Türk Telekom sözleşmemiz var. Haliyle operatör değiştiremiyorum. Speedtest'te görseldeki değerleri alıyorum. VDSL2 altyapıya sahibim. Yayın kapalıyken bile CS:GO' da 100ms aşağısında almazken yayın açarsam nasıl ping farkı olmadan hangi ayarlarda kaliteli yayın...
  11. firayy

Türk Telekom Fiber'den sonra ping sorunu

Turkish Stars Leauge Faceit ile türkiye sunucularında oynuyoruz bundan bahsediyorum
  12. firayy

Türk Telekom Fiber'den sonra ping sorunu

Selam arkadaşlar, dün altyapım VDSL2'den Fiber olarak güncellendi ancak hala VDSL bir paket kullanıyorum. Altyapı güncellemesinden önce speedtest pingim 8 çıkarken fiber altyapı ile görseldeki gibi değerlere çıkıyor. Tüm testleri kablolu bağlantıyla yapmama ve internete kimsenin bağlı olmamasına...
  13. firayy

LG 22MK400H ile 22MK400H-B arasındaki fark nedir ?

https://www.itopya.com/lg-22-22mk400h-b-1ms-75hz-vga-hdmi-freesync-1920x1080-full-hd-gaming-monitor/ https://www.hepsiburada.com/lg-22mk400h-21-5-1ms-75hz-hdmi-analog-freesync-full-hd-gaming-monitor-pm-HB00000HA8L6
  14. firayy

LG 22MK400H ile 22MK400H-B arasındaki fark nedir ?

LG 22MK400H ile 22MK400H-B arasındaki fark nedir ? “B” ibaresi ne işe yarıyor ve hangisi daha iyi ?
  15. firayy

QP.COM.TR Sitesi hakkında yorumlarınızı alabilir miyim ?

Merhaba, qp.com.tr sitesi üzerinden Corsair Spec Delta RGB 550W 80+ ürünü alacağım ancak yazılara baktığımda birkaç kişi kargonun hızlı geldiğini söylüyor. Diğerleri de kargonun günlerce-haftalarca bekletildiğini söylüyor. Uygun fiyatlı olarak oradan alabilirim. Satın alacağım ürünün 650W...
  16. firayy

RYZEN 5 2600 İÇİN HANGİSİNİ SEÇMELİYİM ?

SAPPHIRE RX 580 8GB PULSE OC Lite Ekran kartı MSI RX 580 ARMOR GP OC 8GB Ekran kartı Not: Armor kartların ısınma probleminin olduğunu biliyorum ancak yanında GP ibaresi var bunun ne olduğu hakkında bir bilgim yok, Sapphire kart için Lite ibaresini ilk kez duyuyorum. Bu iki karttan başka...
  17. firayy

GTX 1660 SUPER için işlemci önerisi yapar mısınız ?

Selam, yakında GTX 1660 Super ekran kartına sahip bir sistem toplayacağım. Stoklar bulunmadığı için aklımda Ryzen 3 3100 var. Ama testlerini araştırmama rağmen stabil çalışmama konusunda tedirginim. Ryzen 5 3600'e çıkamıyorum, bütçem yetmiyor. Bu durumda sizin önereceğiniz bir işlemci var mıdır...
Geri