Merhaba bende liberty 4 tws var. Kulakligi acik ofiste bilgisayar ile toplantilarda da kullaniyorum ama arka ses cok gidiyor karsi tarafa. Buds 3 pro da nasil durum acaba? Birde mikrofonun çok rüzgar aldığı şeklinde şikayetler var.
Merhaba,
Evlendiğimde Xbox 360 ve Kinect almıştım. Güncellemek istiyorum ama mesela yeni konsollarda kinect var mı? Arada fifa oynamak, egzersiz ve dans oyunları için ne almak lazım?
Bana soruyorsanız bilgim yok. O zaman böyle toplatmıştık. KS işlemci piyasada yok gözüküyor. Başka ne olabilir? Birde sistem ddr4 i9 işlemciler ddr5 aramaz değil mi?
Bu listede gözükmüyor ama uyumsuzluk sorunu olmasın?
https://www.asus.com/tr/motherboards-components/motherboards/all-series/prime-h670-plus-d4/helpdesk_qvl_cpu/?model2Name=PRIME-H670-PLUS-D4
Hocam bugun linkteki modeli denedim guzel oldu sadece biraz viyk sesi cikartiyor. Ofis ortaminda cok rahatsiz eder mi? onu dusunuyorum. Peki deneyimi yazmamissin. Saglam ciktim mi ayakkabi hemen yirtilma oldu mu? Dag yuruyusu degilde gunluk kullanimda ne kadar goturur?
Hocam merhaba,
Bende ayakkabı arıyorum. Normalde arabayı park edip metroya yürüyorum işe giderken. İstanbulda yaşıyorum. Arada kar denk geliyor daha çok yağmur oluyor. İş yerinde de sıcak bir ortam var. Daha çok iş yerinde zaman geçireceğim için kararsız kalıyorum. Bu ayakkabılar kapalı ortamda...
Merhaba,
Huawei matebook d16 için görüşleriniz nedir? i7 12700H modeli için. Büyük excel kullanımları olacak. Normalde Dell gaming alıyordum ama aynı işlemci ailesi o da. Fakat hafif cihaz isteniyor...
Merhaba, SoundLiberty 79 Pro almayi dusunuyordum. Cok fazla muzik dinleyen ses ayirt eden biri degilim. Mikrofonu bir tik daha iyi olan bunun yerine tercih edecegim model var midir? Disarida ruzgar varken gurultu engelleme yapacak ve sesim cok yuksek olmadigi icin mikrofonu biraz daha iyi ses...
Merhaba, linkteki gibi monitorlü hazır sistem ne önerirsiniz? İş yerinde kullanılacak. Oyun vs yok. Fiyatı çok yükseltmeden bir model bakıyorum.
https://www.hepsiburada.com/avantron-av5671-i5-10400f-8gb-ddr4-240gb-ssd-2gb-r5-230-vga-masaustu-bilgisayar-p-HBCV00000XLRBW