Arama sonuçları: *

1. V

Galaxy Buds 3 Pro toplantı kullanımı

Merhaba bende liberty 4 tws var. Kulakligi acik ofiste bilgisayar ile toplantilarda da kullaniyorum ama arka ses cok gidiyor karsi tarafa. Buds 3 pro da nasil durum acaba? Birde mikrofonun çok rüzgar aldığı şeklinde şikayetler var.
  2. V

Pc oyunları için tek üyelik

Yani game pass'e üye olursam hem ea oyunları, hem mortal kombat içinde oluyor mu? Ea dışında bir oyun istersem?
  3. V

Pc oyunları için tek üyelik

Merhaba, Pc oyunlarını tek yere üyelik ödeyerek kullanabiliyor muyuz? FC 24-25, Mortal kombat vs oyunları için.
  4. V

Konsol seçimi ve kinect

Merhaba, Evlendiğimde Xbox 360 ve Kinect almıştım. Güncellemek istiyorum ama mesela yeni konsollarda kinect var mı? Arada fifa oynamak, egzersiz ve dans oyunları için ne almak lazım?
  5. V

H670 Plus için kullanılabilecek en yüksek işlemci hangisidir?

Çok teşekkürler.
  6. V

Bana soruyorsanız bilgim yok. O zaman böyle toplatmıştık. KS işlemci piyasada yok gözüküyor. Başka ne olabilir? Birde sistem ddr4 i9 işlemciler ddr5 aramaz değil mi?
  7. V

Bu listede gözükmüyor ama uyumsuzluk sorunu olmasın? https://www.asus.com/tr/motherboards-components/motherboards/all-series/prime-h670-plus-d4/helpdesk_qvl_cpu/?model2Name=PRIME-H670-PLUS-D4
  8. V

Merhaba, Resimdeki sistemi en yüksek hangi işlemci ile güncelleyebilirim?
  9. V

İnceleme The North Face Hedgehog Fastpack II

Arkadaşlar amazon.com dan ayakkabı alsam sorun çıkar mı? Vergisini de alıyor.
  10. V

Sanırım hepsinde ortalama bir kalite var. Adidas, northface isme ve tasarıma para veriyoruz. Öyle gelmeye başladı bana. :)
  11. V

Sende hangi model var hocam? Valla neye baksam 1 senede gidiyor diyorlar. 2-3-4 bin verip 1 seneyi çıkartmayacaksa içime oturur. :)
  12. V

Salomon kalıpları da çok dar.
  13. V

Boyner de bakacaktım 44 numara yoktu. Gore tex olanı mı?
  14. V

Hocam bugun linkteki modeli denedim guzel oldu sadece biraz viyk sesi cikartiyor. Ofis ortaminda cok rahatsiz eder mi? onu dusunuyorum. Peki deneyimi yazmamissin. Saglam ciktim mi ayakkabi hemen yirtilma oldu mu? Dag yuruyusu degilde gunluk kullanimda ne kadar goturur?
  15. V

Hocam merhaba, Bende ayakkabı arıyorum. Normalde arabayı park edip metroya yürüyorum işe giderken. İstanbulda yaşıyorum. Arada kar denk geliyor daha çok yağmur oluyor. İş yerinde de sıcak bir ortam var. Daha çok iş yerinde zaman geçireceğim için kararsız kalıyorum. Bu ayakkabılar kapalı ortamda...
  16. V

Excel yoğun kullanım için öneri

Merhaba, Huawei matebook d16 için görüşleriniz nedir? i7 12700H modeli için. Büyük excel kullanımları olacak. Normalde Dell gaming alıyordum ama aynı işlemci ailesi o da. Fakat hafif cihaz isteniyor...
  17. V

1000 TL civarı mikrofonu iyi Bluetooth kulaklık önerisi

Merhaba, SoundLiberty 79 Pro almayi dusunuyordum. Cok fazla muzik dinleyen ses ayirt eden biri degilim. Mikrofonu bir tik daha iyi olan bunun yerine tercih edecegim model var midir? Disarida ruzgar varken gurultu engelleme yapacak ve sesim cok yuksek olmadigi icin mikrofonu biraz daha iyi ses...
  18. V

i5 İşlemcili ve monitorlü sistem tavsiye

Yardımcı olacak var mı? Onboard ekran kartlı bir sistem 6-6.5 civarına maksimum
  19. V

Topla hocam bakalım ne çıkıyor? Fiyat avantajı olursa düşünebilirim.
  20. V

Merhaba, linkteki gibi monitorlü hazır sistem ne önerirsiniz? İş yerinde kullanılacak. Oyun vs yok. Fiyatı çok yükseltmeden bir model bakıyorum. https://www.hepsiburada.com/avantron-av5671-i5-10400f-8gb-ddr4-240gb-ssd-2gb-r5-230-vga-masaustu-bilgisayar-p-HBCV00000XLRBW
Top Bottom