Arama sonuçları: *

1. S

MSİ MAG B550 TOMAHAWK M.2 SSD Sorunu

tamam sistem kurulu ssd 1 slota takıp deneyim ve evet pc ilk açıldığında falan 980 pro'ya bişey olmuyor onda sıkıntı sorun yok
  2. S

windows resetten sonra düzgün çalışıyor ssd çıkarıp tekrar taktım sonra yine format attım 980pro da öyle bişey olmuyor güç kaynağından mı kaynaklanıyor acaba dedm güç kaynağın corsair 650w +80 plus bronz
  3. S

rica etsem izler misiniz 1649864225 izler misin
  4. S

buraya video atabilme gibi şansım var mı yazarak tam iyi açıklayamıyorum videoda gösterebilirm
  5. S

HOCAM NEYİ NASIL KAPATMAM GEREKİYOR RİCA ETSEM YARDIMCI OLUR MUSUNUZ ÇÜNKÜ GEÇ OLMADAN ANAKARTI YETKİLİ SERVİSE FALAN VERİYİM EĞER KOLAY BİŞEYSE HALLOLACAK BİŞEYSE BEN YAPAYIM YETKİLİ SERVİS PARA ALMASIN
  6. S

yaptım yine olmadı BİLGİSAYAR İLK AÇILDIĞINDA SSD'Yİ GÖRMÜYOR RESETTEN SONRA GÖRÜYOR SİSTEMİN KURULU OLDUĞU SSD'Yİ
  7. S

8. S

MSİ MAG b550 tomahawk anakartım var incehesaptan aldım. 2 tane m2 ssd girişi var pcı 4.0 diğeri pcı 3.0 --- pcı 4.0 destekleyene samsung 980 pro 1 tb m2 ssd taktım pcı 3.0 da sandisk extreme pro 500gb taktım, windows sistemim pcı 3.0 kurulu ama pc her kapatıp açmamda beni biosa atıyor. Biostan...
Top Bottom