Arama sonuçları: *

1. Qin Yu

850w psu önerir misiniz?

Ryzen 9 5900x ve rtx 3080 ile bir sistem toplıyacagım ve psu lar hakkında pek bir bilgim yok bu sistemi kaldıracak bir psu önerir misiniz
  2. Qin Yu

Cuvred monitör rekabetçi oyunlar için nasıl

Kafam iyice karıştı desem yeridir ama internet cafe taktıği mantıklı geldi. Bu adada bende sürekli valo yada cs oynamıyorum neredeyse bütün oyun tarzlarından sevdiğim ve oynadığım oyunlar var
  3. Qin Yu

Cuvred monitör rekabetçi oyunlar için nasıl

Yeni bir monitör almaya planlıyorum ve cuvred almak istiyorum sizce rakabete dayalı curved mantıklı mı yoksa düz monitör almak mı mantıklı
  4. Qin Yu

Ryzen 9 5900x soğutma

Zaten lian li nin tasarımını beğeniyorum fakat çok pahalı lar o yüzden warcry almak istiyordum 1649946892 Teşekkür ederim
  5. Qin Yu

Ryzen 9 5900x soğutma

Kasayı masanın üstüne konumlandırma istediğimdrn ötürü görüntüsüne önem veririyorum aslında
  6. Qin Yu

Ryzen 9 5900x soğutma

Kasayı beğeniyorum evet biraz gösterişli olsun diye almak istiyorum Abdullah abinin incelemesinide izlemiştim o konuma bağlı güzel veya kötü oluyor dediğinden pek sorun yapmadım ama önerebileceğin güzel kasalarada bakabilirim
  7. Qin Yu

Ryzen 9 5900x soğutma

Ryzen 9 5900x için kule tipi bir soğutma mı kullanmak mantıklı yoksa sıvı soğutma mı kullanmak mantıklı. Kasa olarak GamePower Warcy düşünüyorum yani alan bol
  8. Qin Yu

Ryzen 9 5900x Anakart önergesi

Peki bios update yapmam lazım mı bildiğim kadarıyla x570 den alt anakartlarda 3. Nesil işlemciler için bios update lazım dı 1649876991 En fazla 4000 diye düşündüm 1649877540 Knk buda çok be
  9. Qin Yu

Ryzen 9 5900x Anakart önergesi

Merhabalar ben ryzen 9 5900x li bir sistem toplamak istiyorum ama anakart konusunda kararsız kaldım bu yüzden bana anakart önerisinde bulunur musunuz. Bu arada ekran kartı olarak ta rtx3070 ti yada 3080 düşünüyorum
Top Bottom