Arama sonuçları: *

• Users: SECA
  • Order by date
  1. SECA

Sıfır arabayla kaza yaptım yardım lazım

Hocam tutanağı tutmasan da olur uzlaşın diyorum aracın keyfe keder boyatılınca garanti dışı kaldığını nerden duydunuz.
  2. SECA

Fiat servsisi motor mekaniğe garanti verir en kötü durumda anlaşmalı yerlerle çalışın 1740836954 Herhangi bir tutanak tutulmadan uzlaşma olursa zaten olay çözülür.Aracınız plastik aksağamı boyatınız diye garanti dışı kalmaz.Yetkili yerlerle görüşebilirsiniz.
  3. SECA

Plastik aksağam olduğundan zaten pek bi değer kaybı olarak ben araçlarımda değerlendirmiyorum iki tarafta uzlaşmanızı tavsiye ederim sanayide düzgün bi yerde boyatmanız en iyi seçenektir boşuna hasar kaydıyla uğraşmayın ama kaskodan da değer kaybı alabilme durumunuz olabilir bunun için...
  4. SECA

Geçmiş olsun öncelikle kasko falan var mı aracın ve kaza tutanağı tutuldu mu
  5. SECA

Miras Kalan Köy ve Dava

Ülke genelinde miras davaları oldukça yaygın mahkemelerde millet sıra beklemete.Sizin en iyi yapabileceğiniz şey düzgün bir avukatla süreci değerlendirme ve işlemleri takip etmektir.
  6. SECA

Okuldaki bir kızla nasıl konuşabilirim?

Kardeşim öncelikle sabırlı ve sakin oluyosun.Kızın sana karşı hareketleri tavırları çok önemli bu konuda ve tabi ki ÖZGÜVEN.Özgüvenin varsa kardeşim zaten ottan boktan da o kızla muhabbet edebilirsin.
  7. SECA

İlk defa yurt dışına gideceğim ne yapacağımı bilmiyorum?

Kardeşim yurt dışına çıkıyosun gürcistana gidiyosun ırkçılık yapılıcak sana karşı dikkat etmeni öneriyorum.Hatta Gürcistana bile gitmeni önermiyorum Yunana gitsen daha iyi kardeş.
  8. SECA

Zulada aim mi para mı

Parayı veren düdüğü çalar kardeşşş.
  9. SECA

Çözüldü✓ AMD sisteme intel işlemci takılır mı?

işlemcinin modelini yaz internete soketi çıkar ,kendi anakartın modelini de yaz onunda çıkar ama zaten amd anakarta inteli nasıl takacan
  10. SECA

2. el ekran kartı almak

Bi sıkıntı yaşamadım olmadı 6600xt baksın nvidia yı severim de amd dururken o para verilmez nvidia ya
  11. SECA

Çözüldü✓ AMD sisteme intel işlemci takılır mı?

soketler uyumlu olmayacağı için hayır
  12. SECA

2. el ekran kartı almak

2.el rx 5700 xt al hem 3060 performansı alırsın hemde yarı yarıya fiyat tasarrufu yaparsın
  13. SECA

1 bin tl ekran kartı önerisi

at hacı link buraya arkadaşlar yararlansın
  14. SECA

şuan zaten hiçbir kart la ne kazım ne kazanç yapılıyor hacı isterse 24gb olsun
  15. SECA

link ?
  16. SECA

4 gb de var sitede miningli elin adamı açık açık yazmaz zaten yaptımı yapmadı mı adamlar bal gibi yapıyor 4gb ile
  17. SECA

rx ler mining çıkması temizi zor nedim işi zor 1 k ya
  18. SECA

800 kanka
  19. SECA

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-ici-acilmamis-gtx-650ti-boost-1052946132/detay/ mis gibi kart
Top Bottom