Arama sonuçları: *

1. A

Flipper Zero hakkında

Forumun 2. el olayı nasıl işliyor orda satabilir miyim yoksa sadece haber etme amaçlı bir olay mı o
  2. A

Flipper Zero hakkında

Dostum 9-10k ya satmayı planlıyorum da sahibinden de ban yiyor flipper ilanları
  3. A

Flipper Zero hakkında

Arkadaşlar yakın zamanda yurt dışından flipper zero temin ettim bir akrabam sayesinde ve tüm harçlığımı ona verdim siyebilirim satıp 1-2k kazanırım hayaliyle aldım ama acaba türkiye de nasıl satacağım bunu bana yardımcı olabilecek var mı sahibinden ilanları kapanıyor. Türkiye de legal aslında...
  4. A

400 TL civarı olmayan yayın ve müzik için mikrofon arıyorum

Merhabalar Fiyatı arttıramam en fazla 500 tl olabilir biraz daha para koy bunu al diye ürünler önerip yorulmanıza gerek yok öneride bulunan herkese şimdiden teşekkür ediyorum
  5. A

🔥İndirim FLO'da %30+15 İndirim

https://www.flo.com.tr/urun/lumberjack-ursa-nwp-2pr-siyah-erkek-kosu-ayakkabisi-101165078?st=lumberjack 40 tl flo para + kuponla 150 tl indirdim paylaşan arkadaşa teşekkür ediyorum. Yeni hesap açanlar flo cüzdan ile ödesin 40 tl daha indirim yapıyor
  6. A

3k bütçe ile Akıllı Telefon Önerisi

pasajdan alsam sıkıntı çıkar mı diye düşünüyorum o konuda da yardımcı olursanız sevinirim önerileriniz içim şimdiden teşekkür ediyorum iş biraz acele çok indirim beklemeyi düşünmüyorum
  7. A

Biceps Curlde sıkıntı yaşıyorum

Yanıtlayanlara teşekkür ediyorum bilek için yapabileceğim egzersizlere bakacağım
  8. A

Sanırım biraz bükülüyor bide tek dambıl değil 10 kiloluk 2 tane dambıl ile yapıyorum
  9. A

Öncelike arkadaşlar yaklaşık 40 gündür düzenli spor yapıyorum gelişmelerde var tabi, artık biceps curl yaparken daha rahat kaldırıyorum ama bicepsimde ağrıyı hissetmeden bileklerimde ağrı başlıyor bu da verimi düşürüyor gibi hissediyorum ne yapmalıyım
  10. A

1000 TL Civarlarında Bilgisayar(Çalışma) Masası Arıyorum

Daha önce benzeri konular açılmış fakat incelediklerim kadarıyla genelde öneri olmadan marangoz diyip geçiştirilmiş marangoza yaptıracak durumda değilim minimum 120 cm genişlik ve 60 cm eni olan bir masa arıyorum 1000 tl yi geçebilir ama çok geçmemesi tercihimdir bilgisayar kasasını koyucak yer...
  11. A

🔥İndirim DeFacto Slim Fit Eşofman Altı 102₺🔥

İçi tüylü oldu mu beni rahatsız ediyor nerden anlayabilirim olup olmadığını (indirim için sağol😉)
  12. A

Mekanik, Yarı Mekanik, Membran, Mekanik Hisli arasındaki farklar

Oyun olarak League of Legends ve bazı steam oyunları oynuyorum genelde yazılımlada ilgileniyorum
  13. A

Mekanik, Yarı Mekanik, Membran, Mekanik Hisli arasındaki farklar

Öncelikle konuya yardımcı olmak için gelen herkese teşekkür ederim yaklaşık 3 yıldır şoktan aldığım 50 tl lik everest klavyeyi kullanıyorum ve beni o kadar rahatsız etmiyor durumum var başka tür ekipmanlara önem veririm ama klavye de o duyguyu hissetmiyorum artık emektar bozuluyor sanırım yeni...
  14. A

unity öğrenmem lazım simülasyon için

0 dan öğreniceksen jankat gürbüzü öneririm udemyde
  15. A

Cougar Phantom p53nb Kulaklık 300 tl

Oyun sesi mikrofona yansıyor az bir miktar incelediğim yabancı videolarda onu belirtim alacak arkadaşlara
  16. A

Cougar Phantom p53nb Kulaklık 300 tl

https://www.hepsiburada.com/cougar-phontum-oyuncu-kulakligi-cgr-p53nb-500-p-HBV00000JGUI8?magaza=Fsbilgisayar&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.89.1 ben sipariş verdim piyasa fiyatı 400 tl gibi hepsiburada visa kampanyasıyla 300 tl...
  17. A

YASTIKLARI DERİ OLMAYAN KULAKLIK ÖNERİSİ

HS35 kullanan bir arkadaşım memnun kalmadığını söylemişti şu uzama yerleri kırılmıştı hatta birlikte bantlamıştık kronik problemi var sanırım ve uzun kullanımda biraz acıtıyor diyordu kafası çok büyük ama arkadaşın onuda belirtim, marka takıntın yoksa sharkoon rush er40 öneririm veya fiyatı...
  18. A

EKSA E900 368 TL (Drop Plus ile Aynı Diye Biliyorum)

250 tl ye düşmüştü dostum CKibrahim paylaşmıştı hatta
  19. A

EKSA E900 368 TL (Drop Plus ile Aynı Diye Biliyorum)

https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-eksa-e900-mikrofonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,1320967030.html bi ara 250 ye düşmüştü ama bence buda uygun fiyat drop plusa eş değil mi bilen arkadaşlar söylesin alacaklar için iyi olur
  20. A

4000 tl ile (biraz aşabilir) ekran kartı önerisi

AMD Ryzen 5 3500x işlemcim var 5000 tl ye en fazla esnicek şekilde ekran kartı önerilerinizi yazarsanız sevinirim
Geri