Arama sonuçları: *

1. Blodorn

Ryzen 5 3600 den Ryzen 7 5700X e geçilir mi?

bende aynısını düşünmeye başlamıştım ve evet x3d versiyonunu uçurdular hala çok fazla am4 kullanan var diye dımdızlak kaldım :D
  2. Blodorn

Ryzen 5 3600 den Ryzen 7 5700X e geçilir mi?

Dostlar şuan elimde 3600 var ve piyasada 2k ya satabiliyorum. Yükseltmek istiyorum ancak elimde rx 6600 sapphire ekran kartı var. Yükseltmek mantıklı gelir mi çok bir performans farkı olur mu bilemedim. Youtube dan izledim pek bariz farklar görmedim aradaki fiyat farkını hesap edince. Ryzen 7...
  3. Blodorn

PC varken PS5 alınır mı

Alınır hatta üzerine ps plus üyeliği alacaksın yıllık otur oyna.
  4. Blodorn

Okulda çocuğun burnunu kırdım ceza almamak için başka okula mı gideyim?

sıkıntı olan sicile işlenecek olması, onun dışında çok dert etme
  5. Blodorn

Windows kurulumunda usb nasıl yapılır

10 mb bir dosya rufus ve hayır tabii ki de zarar vermez güncel olarak kullanılan bir program pc camiasın da :)
  6. Blodorn

Rufus un kendi sitesinden indirebilirsin. Büyük font ile yazılmış olana basıp indir. https://rufus.ie/tr/
  7. Blodorn

Ekran kaydı almak için program önerisi w11

Obs direk öneririm, istediğin ayarlara erisebiliyorsun ve kalitesini üst düzey yapabilme şansın var. Sistemin iyiyse obs direk öneririm 7000-10000 arası cbr kullanman daha iyi olur.
  8. Blodorn

Windows 10 veya 11 ne istiyorsun microsoft'un kendi sitesinden indir Rufus programı ile de kurabilirsin. Youtube'a bakarak yapabilirsin
  9. Blodorn

R5 1600'den hangi işlemciye geçmek mantıklı?

Ryzen 5 5600 veya biraz daha bütçe varsa 7800x3D fiyatı kadar performansı da var :D
  10. Blodorn

Bu hazır sistem mantıklı mı ?

Benim sana gönderidğim linke b550 m k eklenmemiş özelleştirmeden ana kartı değiştirip göndermiştim, anlaşılan öyle olmuyormuş sağ taraftan ana kartı değiştirmen gerekiyor benim 4 ram slotlu dediğimdi her neyse, ilk fotoğraf 520'nin ikinci 550'nin
  11. Blodorn

Ryzen 5 2600 OC nasıl yapılır

Mevcut voltaj kaç ise az arttırarak deneyeceksen adım adım ilerleyerek, GHZ 3.9 önerilen overclock değeri olarak gözüküyor, üstüne çıkma şimdilik ve az voltaj arttırımı yap, dediğim cr programı ile puanını kontrol et, değerleri değiştirerek en yüksek puanı hangisinde aldıysan not al o voltaj...
  12. Blodorn

https://www.itopya.com/ataberk-dogan-boost-v62-amd-ryzen-5-5600-gigabyte-geforce-rtx-4060-ti-windforce-oc-8gb-16gb-d_h26197#kategori_9 4060ti var 4 ram slotlu ana kart mevcut, senin attığın pc den kötü olan yanı 32 gb vs 16 gb ram olması İleri de de üzerine tamamlarsın ve ya şimdi alabilirsin...
  13. Blodorn

Ryzen 5 2600 OC nasıl yapılır

Bu anakart ve soğtucuya acilen ekran kartı ve işlemci update etmeni öneririm. Gelelim asıl konuya bilgim yok demenle ben bile tedirgin oldum. OC yapmak kolay ama işi bilen için İşlemciyi yakma riskini unutma fazla voltaj işlemciyi bozabilir ana karta dahi zarar verebilir. Oc yapacaksan önden...
  14. Blodorn

20k ederi var normalde özellikle anakart'ın giriş seviyesi olmasından dolayı fiyat biraz daha aşağıda olabilirmiş 2 ram slotu, 1 m2 slotu var 22k,20k olsa durma derdim bile, sıkıntı değilse eğer fiyat alabilirsin.
  15. Blodorn

R5 5500 Ekran kartı Önerisi

https://www.akakce.com/ekran-karti/en-ucuz-sapphire-pulse-amd-rx-6700-xt-11306-02-20g-192-bit-gddr6-12-gb-fiyati,1100814549.html Kesinlikle önerim bu.
  16. Blodorn

Mikrofonlu kulaklığımın mikrofonu çalışmıyor

Devre dışı bırakmış olabilirsin Windows ses ayarları > En alttan Diğer Ses Ayarları > Kayıt > Boş kısma sağ tıkla devre dışı bırakılmış ve bağlantısı kesilmiş aygıtları göster de. Oradan bulabilirsen aktif et. Eğer orda da gözükmüyorsa Aygıt Yöneticisi ne gir.
  17. Blodorn

Yardım Yurt Dışı Alışverişin de 30 EURO VERGİ DAHİL Mİ ?

bu aliexpress ödeme kısmında vergi koyuyor ya onu dahil ediyor muyuz ? 780 tl idi ürün yanlış hatırlamıyorsam vergiyle 1290 küsür oluyor.
  18. Blodorn

Dostum sanırım yüklü miktar bir vergi gelir ürün pahalı, 2-3 gündür araştırıyorum 35 dolarlık ürün için 800 tl diyen gördüm, doğruluğunu bilmiyorum.
  19. Blodorn

Arkadaşlar sanırım ek vergi gelirse gümrük de iken ortalama fiyat ne kadar olur? Ürün vergi dahil 1300 dü.
  20. Blodorn

sağ olun ilgilendiğiniz için 2 hafta bekleme sırası şimdi :D
Geri