Arama sonuçları: *

1. C

Trknet kutu binaya geldi?

Arkadaşlar bundan 2 ay önce fiber altyapı yapı olmadı için 1 gb hızlarıa çıkamadığımdan talep oluşturmuş bunu farkettim apartmanın girişine koymuşlar bununla abonelik oluştursam 1 gb alır mıyım ne olduğunu tam bilmedim için yazıyorum
  2. C

Çözüldü✓ Asus gt 502 kasa fan yerleşimi

Tamamdır hocam yardımcı oldunuz için teşekkür ederim
  3. C

Çözüldü✓ Asus gt 502 kasa fan yerleşimi

Arkadaşlar asus tuf502 kasa aldım kasadan alt tarafta 3 fan eksik 3 tane aynı model fan alıcam fakat reverse mi normal düz mü bilmedim için yazmak istedim, egzos fanı ve sıvı soğutma farları normal diğer 3 fan reverse alta da mı reverse almak lazım
  4. C

Rgb Kablo Bağlantı uzatma

Arkadaşlar Rgb bağlantı yapıcam ama kablo kısa kalıyo uzatmak için patlaşıcam kablo gerekli nerden ala bilirim link paylaşır mısınız
  5. C

Asus Rog Thor 850 W Garanti?

Ortalama 1 hafta kadar geçsin baktım ses yok son çare o şekilde hocam
  6. C

Bu tür şeyleri bilmedim için daha önce yaşamadım için bende form a yazdım zattn hocam o şekilde yapıcam bekliyorum şuanda, ne zaman netleşir ararlar mı yoksa direk 0 gönderirler kargo mesajımı gelir durum nasıl ilerliyor bilgim yok 1760703409 Teşekkür ederim hocam yardımcı olduğunuz için 😁
  7. C

Anlıyorum fakat o yıl içerisinde değişmiş olmalı bu power olduğu için allahtan içinden alacakları bir parça da yok 😁
  8. C

Şikayet sayfasında görmüştüm hocam en kötü ürün yoksa muadil ürünle değiştirdiklerini, sonuçta o günün şartları ile şuan ki kur farklı o yüzden çözüceklerini düşünüyorum olmaz ise de kimsenin kaybedeceği bir şey olmaz th başvurulur yine göndermek zorunda kalırlar 😁
  9. C

Muadil ile değişim sağlanmaktadır en kötü die şikayet sayfasında görmüştüm hocam 1760701703 İnşallah dediğiniz gibidir hocam gönderirler de bu sorundan kurtulmuş olurum
  10. C

Arkadaşlar ürünü aktif olarak 4 yıl kulanmaktayım son 1 ay içinde fan sürtme sesi gibi garip sesler geliyordu garanti gönderdim, garanti notu paylaşmış sizlere paylaşıcam değişim yazmakta nolucağını bilmedim için sizlere sormak istedim yardımcı olursanız sevinirim
  11. C

Asus Rog Thor 850 W Ses Sorunu

Alınan site amazon sorun yaşar mıyım bilmiyorum değişim mi yoksa iade mi olur bilgim yok fakat ses kulaklık taktığım sürece sorun yok tv açıkken sorun yok çok sessiz bir ortamda alıyorum bu sesi
  12. C

Rahsız ettiği öyle yok ama bi sorun teşkil eder mi bilmediğim için yazmak istedim, yapılabilir düşüncesi de var kafamda o yüzden. Sizlere soruyım dedim
  13. C

Servisi aradım garanti sorgulattım 2031 yılına kadar garantisi var, penta ya yönlendirdi yurt içi kargo için ürün kodu verdi kodu verin bize ulaşır sorun nedir bakarız duruma göre sizleri arar sorunu giderir göndeririz die söylediler, benim izlemim şimdi her hangi bir sorun olmaz dimi kargo...
  14. C

Arkadaşlar sistem yüke girdiğinde bu sesi duyuyorum oyunu alt tabi yapıyorum ses konpile gidiyo tekrar oyuna dönüyorum sesi alıyorum garanti internetten sorguladım asus ta 10 yıl garanti yazdığı için 2031 kadar garanti gözükmekte garantiye mi göndersem yoksa basit bir şey mi bilmediğim için...
  15. C

Asus rog 850 platinum power

Bende o ses nerden geliyo die düşünüyodum coil vine gibi 😁
  16. C

Tuf model kutulu faturalı açılmamış kutuno şekilde aldım
  17. C

Eski rog 850 platinum, uyguna geldi biraz die aldım 508ü tuf sıfır kapalı kutulu faturalı 62k aldım hocam
  18. C

Sağolun
  19. C

Arkadaşlar 5080 kart siparişinde bulundum güç kaynağı yeterli midir araştırdım yeterli olduğu yazıyor fakat sizlere de sormak istedim
  20. C

Lianli rgb LCD fan yardımcı olur musunuz

2 tane kontrolcu var hocam
Geri