Arama sonuçları: *

1. G

Yardım HDMI 2.0 ALMAMA RAĞMEN HALA 144HZ ALAMIYORUM

amdyi tam olarak bilmiyorum ama yazılımdan halletmen gerek sanırım Catalys control centreden Hz ayarı yapabiliyorsan oradan ayarla
  2. G

Yardım HDMI 2.0 ALMAMA RAĞMEN HALA 144HZ ALAMIYORUM

Ekran kartın ne?
  3. G

Bilgisayar ekranı genişledi ve görüntü kalitesinde bozulma oldu

Dostum yanlış yere bakmış olabilir misin? tam olarak böyle bir pc yok. Sen en iyisi Windows Updatten güncelleştirmelerini yap.
  4. G

Biraz Fazla açıklayıcı oldu sanırım! 1650144585 Win + R tuşlarına basın, cmd yazın ve Enter tuşuna basın. Bilgisayarınızın modelini görüntülemek için systeminfo yazın ve Enter tuşuna basın. Daha sonrasında ise sistem modeli yazan yerin karşısında bilgisayarınızın modeli bulunur.
  5. G

bilgisayarının modeli ne?
  6. G

Bip sesi ve görüntü yok

Ben de bu sorunu yaşamıştım evet bunu denemişsin ama yine de yazayım dedim. Ramlarin yerlerini değiştirdikten sonra birkaç kez açmayı denedim fakat olmadı daha sonrasında ramlarin yerlerini tekrar değiştirdim(yani ilk konumuna getirdim) ve bilgisayar açıldı.
  7. G

Aygıt Yöneticisine gir, büyük ihtimalle driverların kurulu olmadığı için ''microsoft temel görüntü bağdaştırıcısı'' çalışıyordur. 1650142961 Windows Updatten taratıp driverları indirebilirsin veya bilgisayarının üretici sitesine gidip seri numaranı girip oradan driverları indirebilirsin.
  8. G

GeForce Experience Giriş Sayfası Açılmıyor(Optimizasyon Sayfası)

Arkadaşlar Geforce Experienceyi açıyorum, daha sonrasında optimizasyon sayfası, ayarlar, hesap detayları vb. şeyler gri renk ile gözüküyor ve tıkladığım zaman açılmıyor. Sildim, baştan yükledim olmadı. Sistem gereksinimlerine baktım ve bilgisayarım sistem gereksinimlerni de karşılıyor. 2 hafta...
Geri