Arama sonuçları: *

1. Phoenixxx

❌İndirim Bitti! Next YE-43020GG4 43 TELEVİZYON 1.439 TL

Vermiyorum sipariş kalsın, çok bariz hata var.
  2. Phoenixxx

I5 12400f rtx 5070 ddr4 53bin 9 taksit

Ekran kartı ve işlemci uyumu
  3. Phoenixxx

8+8 GB RAM'DEN 8+16'YA GECMEK MANTIKLI MI?

Okuduğunu anlayamamak.
  4. Phoenixxx

Hat değerleri için kablo önerisi

Apartman kapısına inip modemi bağlıyorsun direk panoya, elektrik ve kısa bir kablo lazım olur. Snr değerin yükselirse yeni kablo çekersin panodaki değere çok yakın değer alırsın. Harici olarak buradan kimse olur yada olmaz diyemez.
  5. Phoenixxx

🔥İndirim 🔥Razer Cobra Pro Kablosuz Mouse 3.196 TL 🔥

İki sorunu var biri kimisine göre ağır gelebilir, kimisine göre ele küçük gelebilir. Shape ve ağırlık kontrolü yapıp problem görmeyen varsa alabilir. Kaliteli sorunsuz mouse
  6. Phoenixxx

❌İndirim Bitti! 4300 TL HYPERX Cloud III S Kablosuz Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah

Oyun öncelik ise evet alınır. Kalan işler için ise yine bu fiyata tercih edilir. En yakın rakibi ile arasında iki katı fark var hs80max vs
  7. Phoenixxx

❌İndirim Bitti! RAMPAGE ZENITH PRO 4K GAMING MOUSE 1.999 TL (Vatan Bilgisayar)

Aynı fiyat muhtemelen size özel doğum günü vs kupon tanımlanmış
  8. Phoenixxx

🔥İndirim JBL CinemaSB580 3.1 Soundbar ve Wireless Subwoofer 8.919 TL

Öncelikle antika kısmına katılıyorum. Fakat herzaman yeni eskiden daha iyi olmuyor. Kısık seste bas ve çevresel sesleri duymak ilk önceliğim olduğundan soundbar lar işimi görmüyor. Dipnot olarak herkesin müzik ve sinema seslerini ayarlama şekli farklılık gösterebilir. Kimi yüksek tizli şırıl...
  9. Phoenixxx

🔥İndirim JBL CinemaSB580 3.1 Soundbar ve Wireless Subwoofer 8.919 TL

Birgün z906 ya rakip çıkarsa bende sounbara geçeceğim. Çok çiğ kalacak sesi diye korkuyorum.
  10. Phoenixxx

🔥İndirim MCHOSE V9 Pro 3.331 TL

Peki bu grafikten ne anlamamız gerekiyor. Cloud 3 s wireless nasıl ikisininde grafiğini yorumlarmısınız.
  11. Phoenixxx

🔥İndirim GameBooster GB-27F180QF 27" 180Hz Fast IPS 0.5ms Mprt 2k Qhd 5.250 TL

Sanki dünya markasıymış gibi eşşşşekk kadar monitörün önüne GAMEBOOSTER yazmışlar. Gram vizyon yok bu markalarda. Daha küçük logosuz düzgün bir yazı karakteri seçmek çok zor olmamalı baktıkça sinirlerim bozuluyor :kekw: Alanlara ho f/p
  12. Phoenixxx

350k kredi borcum var patladım şimdi ne olacak yardım?

Arkası gelmeyen, kazancınız olmadığı halde parayı alarak harcamışsınız. Psikolojiniz günde 20 kere aranıp taciz edilmeyi kaldırıyorsa borcu kapatmayın gittiği yere kadar. İlginç olan hala çalışmayı düşünmüyor gibisiniz :)
  13. Phoenixxx

Teka 12000 Btu Klima 19420

Sağ teka sol kaira plus Enreji tüketimi doğru ise kaira plus çok fazla değil mi yanlış mı bu değerler. Bize 2 mt daha bakır boru lazım. Teka kutusundan 3 mt çıkıyor. Kaira ise 5mt diye biliyorum. +2Mt bakır boru için servis yüksek ücret çıkartır. Bunu en uygun nasıl hallederiz. Kaira güç...
  14. Phoenixxx

Teka 12000 Btu Klima 19420

Yeni pazara giriş yaptı sanırım. Dediğiniz gibi uzun süredir 21_22 arası gidip geliyordu. Kaira plus TCL elite Bekliyorum bakalım düşecek mi tekrar 22 bandına
  15. Phoenixxx

🔥İndirim Iffalcon MiniLED TV’ler Lansman Fiyattan Satışta(TCL Alt Markası)

Tekrar o fiyatları göreceğini sanmıyorum. 55" next 26.500 75" 66.000 den satılıyor şuan. Ortalama bir rakam alırsak 55" ve 75" next fiyatlarına bakarsak aşağı yukarı 65" iffalcon next fiyatına yaklaşıyor. Dolayısıyla rakip oluyorlar fiyat bakımından. Özellik konusuna değinmiyorum. Derin...
  16. Phoenixxx

🔥İndirim Iffalcon MiniLED TV’ler Lansman Fiyattan Satışta(TCL Alt Markası)

Next miniled lerin rakibi gibi olmuş zone sayısı nit değeri karşılaştırmak lazım
  17. Phoenixxx

Öneri Geçiş yapmaya değer mi?

Shape değişikliği ve fantezi harici gereksiz olur.
  18. Phoenixxx

🔥İndirim Razer Barracuda Quartz 3299TL Trendyol

Taş gibi kulaklık gamer girl azlığından sürekli indirime giriyor.
  19. Phoenixxx

❌İndirim Bitti! IPS Ekranlı El Atarisi | 877 TL (3 taksit)

Bu konularda pek bilgili değilim fakat denk geldiğim kadarıyla https://www.akakce.com/gameboy/en-ucuz-serreha-r36s-64-gb-retro-fiyati,1037374781.html Bu cihazın çift çiplisi filan diyorlardı onların orjinalinden bulmak lazım çok fazla çakması var piyasada. Çift çipli dedikleri 3d oyunlarda...
Geri