Arama sonuçları: *

1. K

EA GAMES TEN 28 usd ye FC 25 aldım

Anladım cok sağol
  2. K

%50 den fazla bir indirim yaptı o sebepten şaşırdım
  3. K

Merhaba bugun FC 25 i denemek icin EA uygulaması girdim standart sürüm 60 usd olması rağmen loyalty edition olarak 28 usd ye satın alabiliyordum Standart sürümden bir farkı yok galiba standart olarak geçiyordu neden indirimli bir sekilde aldım bir farkı varmıdır
  4. K

15-20 k arası ekran kartı önerisi

Tamamdır cok sağol
  5. K

Anladım çok sağol tavsiyen icin ne kadar ucuza çözersem benim icin o kadar iyi
  6. K

Reis dediğim gibi son 3-4 senedir kartın kartı piyasası bilmiyorum en son bildiğim kadarıyla fiyatlar ucmuştu suan rayına oturmuş durumda galiba ne almamı önerirsin ekran kartı olarak
  7. K

Mantıksız olur demeniz sebebi darboğazmı yoksa ekran kartının tek basına 15 k olmasımı Açıkcası pc mi satıp yeni pc almakla falan uğraşmak istemiyorum
  8. K

Merhaba acıkcası sistem almak istemiyorum 3500 x icin en en verimli ekran kartını almak benim icin daha uygun olacaktır
  9. K

Merhaba uzun süredir oyun oynamıyorum ve ekran kartı piyasası takip etmiyorum güncel olarak yeni bir ekran kartı almak istiyorum Ve yardıma ihtiyacım var Oynayacağım oyunlar mortal kombat fc 25 ve forza 5 Bütcem max 20 k fakat ne kadar uyguna cözersem o kadar iyi benim icin Güncel pc...
  10. K

Fifa 22 deki kariyerimi 23 e taşıyabilir miyim ?

Fifa 23 almayı düşünüyorum ama kariyer modunda sıfırdan başlamak istemiyorum fifa 22 deki kariyeri fifa 23 taşımam mümkünmü
  11. K

GTA 5 eski datamla online nasıl girebilirim ?

Merhaba gta 5 onlinede 3 yıldır oynadığım bir hesabım var dün pc format attim ve steam uzerinde tekrardan indirdim ve online girmek istediğimde beni online almiyor ve hikaye modunu oynamamı istiyor bunları yapmadan direk online o eski datama donebilirmiyim rockstar ın sitesinden baktiğımda o...
  12. K

İslemcimi kaç pin ile beslemeliyim ?

Teşekkürler herhangi bir sorun olup olmadığını nasil anlayabilirim
  13. K

İslemcimi kaç pin ile beslemeliyim ?

Merhaba 350 w psu um var islemcimi beslemek icin 4 pinlik giriş var 8 pin yok islemci 4 pinle besleyip çalıştırıyorum herhangibir sorun olurmu Anakart gigabyt b450m s2h Ram 8gb 3200 mhz İslemci ryzen 5 3500x Gtx 1050 ti
Geri