Arama sonuçları: *

1. K

i3 10100F'den Ryzen 3 3500x'e geçilir mi?

i3 10100F'den Ryzen 3 3500x'e geçilir mi?
  2. K

Yardım cat6 cat7 hangisini almalıyım

CAT7 ile CAT6 arasinda hiz farki neredeyse hic olmasa da frekans, mbps kaybi CAT6 dan hemen hemen %20-30 arası daha iyi.
  3. K

144 hz Monitöre Hdmı yerine DP kablosu taksam ne fark yapar eder?

Yanlış bilgi vermeyin. Tek fark DP'nin daha yüksek kalitede daha yüksek HZ verebilme potansiyeline sahip olması.
  4. K

Laptopda 1 ölü piksel sorun çıkarır mı

İade edin fakat sebebini olu piksel vs. olarak belirtmeyin direkt 14 gun iade hakkinizdan yararlanin. O kadar para vermissiniz bir de sorunu mu olacak?
  5. K

Mouse hareket ettırdıgım ses gelıyor

Kulaginizi yakinlastirabilirsiniz, ayni olaydan muzdaribim ben de.
  6. K

Pc kurulumu nasil yapilir

Evet.
  7. K

Kasanin icerisinden ekran karti disinda ekstra takman gereken bir sey yoktur muhtemelen yani hayir. Sata kablolarina gelirsek o anakart kutusundan cikan bir sey zaten, Sata SSD veya HDD takman icin.
  8. K

Hayır, bir sorun olmaz.
  9. K

İlk görsel sanırsam kasanın artıkları 2. görsel sata kabloları.
  10. K

PSU bobinlerinden geliyordur, yeni bir PSU almadıkça düzeltemezsin.
  11. K

monitörün ayağını takmada sıkıntı yaşıyorum.

Aldığınız ürün ile görseldeki ürünler farklı, görseldeki pivotlu senin monitörün düz standlı.
  12. K

4-5K Ekran Kartı Önerisi

2. Elde 6600-6600xt kovala. Duz saf gucte 3060 Ti 8 GB'den guclu 12GB ile yarisiyor. 2060s rakibi bile olamaz.
  13. K

Okula Gitmek İstemiyorum

Bunu gidip ailenle konusmak yerine neden konu acma fikrine kapildin bilmiyorum fakat seni tanimayan, hayatinda hic gormeyecek insanlardan gelecegin hakkinda fikir almak ne kadar mantikli bilemem.
  14. K

🔥İndirim 🔥🔥POLOSMART GAMİNG KULAKLIK 190 LİRA🔥🔥

Su markanin urunlerine kurus odemeyin arkadaslar, paranizi binevi cope atmis olursunuz.
  15. K

❌İndirim Bitti! Lenovo G24-20 165Hz 0.5ms IPS monitör 3250 TL

Kafayi yiyecegim monitor aldikdan 2 hafta sonra karsima 30 farkli indirim konusu geldi :D
  16. K

Çözüldü✓ Mönitörün Hoparlörü Gözükmüyor

Bilgisayar suruculerinizi guncellemeyi deneyin. Anakart ses suruculeri, ekran karti suruculeri gibi.
  17. K

4070 ti süper önerisi alabilirmiyim

Asus Dual, MSI, Galax, Inno3D... Gainward markasini onermiyorum, bircok konuda ve video izlemistim Gainward gercekten de sogutma konusunda rakipleri yaninda basarisiz bir firma.
  18. K

Asus prime B650M-K anakartında clear cmos nasıl yapılır acil

İletken bir sey alip anakartindaki CMOS pinlerine degdirebilirsin. PSU acik kalmasin.
  19. K

Kargolanan ürün geri alınır mı

Kargo torbaya eklenmeden/subeden ayrilmadan once elbette geri atabilir, ayrica bu sekilde paranizla bile bile kumar oynamis olursunuz.
  20. K

Monitör seçmek İçin yardım

Aradaki farka değer.
Top Bottom