Arama sonuçları: *

1. P

1 TB DRAM'li SSD önerisi

Merhaba 1TB dram özelliği bulunan bir fiyatı ve performansı güzel bir SSD arıyorum gen 3.0 olursa iyi olur. Yardımcı olabilir misiniz? Normalde Samsung 980 alacaktım ancak dram özelliği olmadığını gördüm ve çekildim. Bu arada anakartım MSI PRO H610M-B GEN 3.0 SSD slotlu buna GEN 4.0 bir ssd...
  2. P

Lise mezunu subaylık için gerekenler nelerdir?

19 yaşındayım 20.09.2003 doğumluyum. Lise mezunuyum subay olmak istiyorum. Gerekenler nelerdir? Galiba 20 yaşına kadar olabiliyormuş geçen sene TYT AYT giriş yaptım ancak üniversiteye kayıt olmadım bu sene MSÜ'ye girmem gerekiyor galiba. TYT için geçen seneki puanımı kullanabilir miyim? Bu...
  3. P

En az 144hz oyuncu monitörü tavsiyesi

Peki başka önerdiğin monitör var mıdır ?
  4. P

Fps oyunculuğu yapacağım yüksek ranklara kasmak istiyorum.
  5. P

Merhaba en az 144hz monitör bakıyorum valorant cs go gibi oyunlar için. Aklımda bir iki monitör sizin de tavsiyelerinizi istiyorum. Bir de şu iki ekran arasında ne kadar fark vardır kullanım olarak ve arasındaki fiyat farkına değer mi? Link 1...
  6. P

600TL Oyuncu Kulaklığı Önerisi

İkisinde de özelliklere girince 7.1 var gözüküyor ama ses kartı olmadan 7.1 alamıyor muyum ? Windows 10'un kendisinde galiba özellik varmış jak girişinden de olabiliyormuş sanırsam bi bilginiz var mı ?
  7. P

Gamepower a kimse yaklaşmamı istemiyor soğudum o yüzden biraz da. 1650462622 Bu siteden alınan ürünlerde garanti durumu oluyor mu ? https://www.itopya.com/razer-blackshark-v2-usb-enhancer-71-surround-gaming-kulaklik_u11126 https://www.itopya.com/razer-blackshark-v2-x-gaming-kulaklik_u11125 İki...
  8. P

Merhaba. Valorant ve CS:GO için oyuncu kulaklığı almayı düşünüyorum. Ses kalitesi, mikrofonu ve rahatlığı benim için çok önemli 7.1 ses özelliği olursa güzel olur diye düşünüyorum. Mikrofonu etraftan çok ses almayacak bir şey düşünüyorum. 600 TL civarı bütçem var. Önerileriniz nelerdir? Rampage...
Geri