Arama sonuçları: *

1. U

Donanım arşivi 4.5 apu sisteme ekran kartı önerisi

Donanım arşivi 4.5 bir kasam var 5600g işlemci var onerebileceğiniz bir ekran kartı var mıdır? 5600gyi satıp 5500 ya da 5600 alıp üstüne ekran kartı almak daha mı mantıklı olur?
  2. U

Şimdi apu mu Haziran sonu ekran kartlı pc mi almalı

Bugün dolaptan aldım 6230 liraymis 6100 nereden aklıma geldi bilmiyorum :d
  3. U

Şimdi apu mu Haziran sonu ekran kartlı pc mi almalı

Donanım arşivi v4.5 full kasayı 6100 liraya buldum direkt bastım aldım
  4. U

pc donuyor ve siyah ekran veriyor

Benim bilgisayarda da başta böyle olmuştu sonradan YouTube videolari izledim ve monitör kablosunu tak çıkar yapıp siyah ekranı düzeltiyordum en sonunda ekran kartım yandı şu an sistem toplamaya çalışıyorum :/
  5. U

Dolap uygulaması alışveriş

Dolap uygulamasından PC Alıcam ama güvenilir midir bilgisayarda bir sıkıntı çıkarsa param iade olur mu?
  6. U

Sahibinden param güvende yurt içi alışverişim

Merhaba arkadaşlar param güvende ile bir kasa satın aldım satıcı cuma günü yani yarın 11 12 gibi Isparta'dan kargolayacağını söyledi ben Bağcılar'da oturuyorum tahmini olarak ne zaman elime ulaşır?
  7. U

Sahibinden param güvende alışverişim

Teşekkürler 1652385905 Teşekkürler 1652386144 Teşekkürler
  8. U

Hocam kargoyu çok büyük ihtimal ben almayacağım evdekiler alacak kutuyu açarken video çeksem ne olur bişi kanıtlayamam ama şöyle bişi olabilir mi? Ürünü bana yakın kargo firmasının şubesine isterim içeriye girip bütün yaşananları videoya çekerim 1652384819 Ürün bozuk falan çıkarsa sıkıntısız...
  9. U

Selam arkadaşlar sahibinden param güvende ile bir ürün aldım satıcı 2013den beri sahibinden üyesi 9 adet başarılı kargo satışı var ama hâlâ biraz tırsıyorum bir sıkıntı çıkması halinde ya sahibinden paramı iade etmezse? Şikayet var'a baktım bazı kişiler aldığı ürün bozuk olunca iade...
  10. U

Ana kart önerisi daa

GIGABYTE H410M S2H V3 2933MHz DDR4 Soket 1200 M.2 HDMI DVI VGA mATX Arkadaşlar bu anakart 1650 ve i3 10100f ile iyi olur mu ramler Corsair vengeance 3200mhz bilgisayardan anlamıyorum anakarti 2933mhz olması ne değiştiriyor?
  11. U

powerbank önerisi lazım

Xiaomi powerbankler vardı bir ara onlar baya bı fiyat performans ürünüydü
  12. U

Oyuncu bilgisayarı almayı düşünüyorum bütçe 16k max 17 k

lenovo uzun bir süre götürür
  13. U

ASUS DUAL RX 6600 vs DUAL RX 6600XT

6600xt alın bence
  14. U

Elektrikli Motor Önerisi

25 bin lira iyi para insan hiç harcamak bile istemez :d
  15. U

Net kargo tahmini kaçta dağıtıma çıkıyor?

Kargoda amazon çok güzel bir iş çıkarıyor akşam bile sipariş etsem yarını sabah 10 11 gibi evimde oluyor
  16. U

Elimde ki bu sistem ne kadar eder ?

Ah şöyle bir sistem olsa kâfi
  17. U

Diş teli fiyatları İstanbul için

İyi araştırmalısınız hocam çok fiyat çeken yerler var
Geri