Arama sonuçları: *

• Users: BeSu
  • Order by date
  1. B

30K Maks Bütçeli Laptop Tavsiyesi

Arkadaşlar öneriler için teşekkür ederim, fiyatı çok arttırmadan ya da bu bantta 4060 lı bir laptop bulmak zor mudur. Ya da 4050 ile 2 3 sene sonra çıkacak oyunlarda da rahat oynatabilir mi
  2. B

30K Maks Bütçeli Laptop Tavsiyesi

Arkadaşlar merhaba, bir yakınımız için 30k bütçeye laptop lazım. Autocad netcad gibi programları daha çok kullanıcak ama arada oyun oynayacak hem de uzun ömürlü olsun diye bir arayıştayız. Tavsiye verebilirseniz sevinirim.
  3. B

Tws Kulakiçi Kulaklık Önerisi 12k+ bütçe

Arkadaşlar merhaba, Günlük bilgisayar kullanımı için kulakiçi kulaklık arıyorum. Genelde hepimiz gibi arka planda youtube, podcast, biraz oyun dota2 tarzı ve discord için kullanıyorum. Şu an razer hammerhead tws x kulaklığım var ancak şarj problemleri ve ses kalitesi nedeniyle yenisini arıyorum...
  4. B

🔥İndirim Anker Soundcore VR P10 2299 TL

Hocam öneriler için teşekkürler ama konudaki gibi kulakiçi için sormuştum, belirtmeyi unutmuşum.
  5. B

🔥İndirim Anker Soundcore VR P10 2299 TL

Hocam öneriniz var mı, baya bi araştırmıştım 1 yıl önce ama düzgün bir şey bulamamıştım, gecikme çok önemli değil abartı olmadıkça. Tek isteğim günlük bilgisayar kullanımımda rahatça kullanmak ve ara sıra dota tarzı oyun oynarken discord vs girdiğimde mikrofonun falan düzgün çalışması. Çoğu hem...
  6. B

Bu sistemi kaça satarım

Sülün osmanın hikayesine dönmesin sonra.
  7. B

Yardım 27 inç Monitör Önerisi

Arkadaşlar merhaba, şu an g27f kullanıyorum ve bazı durumlar için ekstra monitör ya da 2 monitör almam gerekiyor. Fiyatlar malum uçtuğundan insan daha çok araştırıyor, araştırırken de içinde kayboluyor. O yüzden son bir almadan önce sizlere danışmak istedim...
  8. 27 inç veya daha üzeri monitör alınacaktır

27 inç veya daha üzeri monitör alınacaktır

Arkadaşlar merhaba, 27inç ve üzeri, 120hz ve üzeri 1ms monitör alınacaktır. Monitörün durumuna göre fiyat değişebilir. İletişim için özel mesaj atınız.
  9. B

8000 TL'ye kadar telefon önerisi - Önemli

Arkadaşlar merhaba, köyde gerçekten köy olan bir yerde yaşayan dayım için telefon almam lazım, kendisi rica etti 8000tlye kadar onu uğraştırmayacak, kullanımı kolay ve uzun süre götürecek bir şeyler bakıyorum ancak bu işlerden pek anlamadığım için kesin bir sonuca ulaşamadım. O yüzden 8000tlye...
  10. B

🔥İndirim WD Blue 2 TB 256mb 7200 RPM HDD 878 TL

Arkadaşım bakınıyordu da bilgisi olan var mı ürünle alakalı, kronik bir sorunu ya da yakın fiyatlı daha iyisi var mı, teşekkürler şimdiden
  11. B

🔥İndirim RTX 3080 14.999₺ / RTX 3080 Ti 19.999 - İtopya

Stokları eritiyorlar tamam ama fiyatlar çok ucuz değil mi normaline göre. Bana niyeyse büyük miningcilerden alınanlar sıfır satılıyor ya da kendileri yaptılar da satıyorlar vs gibi geliyor, tabi bu bir komplo teorisi.
  12. B

Yardım Monitörü taktım ama 144 Hz Olmuyor

@Arda_07 Hocam lenovo ideapad gaming 3 3060 lı modeldi ve portu 2.0 dı. Ben de baya uğraşığ alamamıştım ama sadece benq da denedim olmamıştı sonra iade edip masaüstü dizdim. Genel olarak herkesin üstünde durduğu kablo serisi, kalitesi, monitörün hangi porttan max hz verdiği ve dönüştürücü...
  13. B

Yardım Monitörü taktım ama 144 Hz Olmuyor

Hocam bazı monitörler bazı portlardan 144hz veriyor, mesela benim benq xl2411z vardı sadece d dvi dan 144 hz veriyordu, şu an g27f var o da sanırsam sadece dp den veriyor. Eskiden benq ya laptobu bağlayıp 144 almak için hdmi dvi çift yönlü kablo almıştım ama gene de yapamamıştım belki sende işe...
  14. B

A73 Ne Kadara Satarım?

Kardeşim mesajları okudum, iyi sabırlı kalmışsın, sen gene insanlara yardımcı ol bu okuduğunu anlamayandan dolayı canını sıkma. Bak üstteki mesajın meali, Taban fiyat=piyasadaki en ucuz 0 fiyatı Taban-700 senin dediğin 9 civarı zaten. Adam senin ileride vereceğin kararı önceden sana söylemiş...
  15. B

Çözüldü✓ kasam çok mu karanlık?

Hocam akrilik siyahlatılmış camlar içi zor gösterir, arkadaş da size cam kestir işte git camcıya yansıtma yapmayan tam saydam cam istiyorum de ya da derdini anlat o önerir sana zaten çünkü normal cam ağır gelebilir ve vida yerlerinden kırılabilir. Arkadaş çok güzel öneride bulunmuş ya da...
  16. B

Sizce Bu Sistem Alınır mı?

Dur, orası sahibinden deki Esenyurt taki yer mi, öyleyse adını biraz araştır. Orası değilse de sahibindendeki alacağın satıcıyı da araştır.
  17. B

Çözüldü✓ MSI MPG X570 Gaming Edge alınır mı?

Yanış anlıyorsun.
  18. B

Değil
  19. B

Sizin b550 yazınızı görmeden attım mesajı üstünüze alınmışsınız hocam. Arkadaş x570 edge wifi sorduğundan birçok yerde şikayeti bulunan ve listede tier d olan x570a pro ve gaming edge için bilgilendirmek istemiştim arkadaşı. Ayrıca x570 tomahawk şu an en ucuz amazon üzerinden satıcı amazon...
  20. B

Hocam a prolar ve gaming edge wife lar pek iyi anılmıyordu. Benim önerim x570 tomahawk dı aşağıdaki listeye göre en fiyat performans ve ekstra özellik olarak. https://linustechtips.com/topic/1137619-motherboard-vrm-tier-list-v2-currently-amd-only/
Top Bottom