Arama sonuçları: *

1. f12wsx

Vatan bilgisayardan hazır sistem alınır mı?

Dostlar bu konuyu oluşturduğumda 21.300 dü şimdi bu sistemi 23k dan fazla alamazsın birde 1-2K fazlaya linkini at da görelim 4060Tİ sistemi. Sistem iyi de o zaman alamadım 1-2 hafta sonra farklı bir sistem alacağım şuan bu sisteme kötü diyemezsiniz.
  2. f12wsx

O kadar çıkamam
  3. f12wsx

Yok orda sadece marka yazıyor yoksa 2x
  4. f12wsx

Ben hazır sistem alacağım. İnternetten farklı sitelerden de alabilirim. Vatandan gidip de alabilirim. Sizce Vatan'dan sistem alınır mı? https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-5500-rtx-4060-8gb-a520m-a-pro-500gb-ssd-16gb-ram.html Aşağıda özelleştirdiğim hali bu. Başka önereceğiniz sistem veya...
  5. f12wsx

Ucuza Xbox Game Pass kodu nereden bulunur?

İtemsatis a güvenmiyorum.
  6. f12wsx

Ucuza Xbox Game Pass kodu nereden bulunur?

Merhaba forumda satan kişiler oluyordu önceden ama şu an baktığım kadarıyla yok. Şu an nereden bulabilirim?
  7. f12wsx

Epic Gamesten oyun alıcam 21 TL eksik nereden bulabilirim?

İnternette kısa sürede bulabileceğim bir yer yok mu?
  8. f12wsx

Epic Gamesten oyun alıcam 21 TL eksik nereden bulabilirim?

Naystan epic games ten oyun alıcam ama 21.02 TL eksik cashbacktan gelen para karşılıyor ama cashback sonradan geliyormuş nereden bulabilirim şuan atm ye gidemiyorumda.
  9. f12wsx

Nays Cashback önceden kullanılır mı?

Sağolun çözmeye çalışıcam o zaman.
  10. f12wsx

Nays Cashback önceden kullanılır mı?

Epic games den oyun alıcaktım 21 TL eksik ama Cashback tan gelen para karşılıyor eksiği önceden kullanabilir miyim bir yolu var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.
  11. f12wsx

Skyrim başarımlar aktif olmuyor

Skyrim'i geçenleyin benim hatam yüzünden yanlışlıkla sildim ve tekrar yükledim. Önceden kurduğum Türkçe yama ve başarımları aktif hale getiren mod gitmişti. Bende tekrar kurdum ve Türkçe yaptım. Sonra başarımları aktif hale getiren modu da kurdum ama hala devam et tuşuna bastığımda başarımlar...
  12. f12wsx

Atmler çalışmıyor ve acil para lazım

Tanıdıklara sordum onlarında yokmuş şansıma atmler de çalışmıyor atabilecek yok mu 1 Hafta içerisinde yükleyip atarım.
  13. f12wsx

Atmler çalışmıyor ve acil para lazım

Steam yarın dolar kuruna geçecek ve bende dishonored serisinin indirime girdiğini gördüm para yatırmaya atm ye gittim hepsinde hata verdi. Acil yatırmam lazım nasıl yapabilirim. 100TL yatıracaktım. Gece 00.00a kadar yatırmam lazım Ne Yapabilirim fikir verin?
  14. f12wsx

Mass Effect Hediye Edecek Var mı?

Lan banlamayın şaka yaptım
  15. f12wsx

Yok mu zengin biri yahu :D
  16. f12wsx

Bana atın param bitti :((( 1699544935 Atabilecek varsa dm gelsin konu kitlenir şimdi :DDD
  17. f12wsx

Konuyu ciddi açamadım arkadaşşaklar :D
  18. f12wsx

Ciddi açmadım konuyu gerçekten atcan mı?hahaa :D
  19. f12wsx

Param bitti hediye edecek var mı?
  20. f12wsx

Acil 21.5 TL NEREDEN BULUNUR?

Aranızda verebilecek yok mu paparadan geri veririm cumartesi günü.
Geri