Arama sonuçları: *

1. G

EGZOZ FAN ÖNERİSİ 120mm

Arctic F120 nasıl acaba
  2. G

EGZOZ FAN ÖNERİSİ 120mm

Reis iyi hoş da, kasanın içindeki sıcaklığın çıkması için olan arkaya takılan fandan bahsediyorum, senin söylediğin işlemci fanı olarak görünüyor
  3. G

EGZOZ FAN ÖNERİSİ 120mm

Hem ARGB hem de normal olarak 2 farklı seçenek önerebilirsiniz, en önemlisi sessiz olması
  4. G

Acil yardım - PC açılıp kapanıyor

Beyler yeni pc sistem yapıyorum pc başlatıyorum fanlar 1 saniye dönüp kapanıyor, sizce neden olabilir? 1678293006 +
  5. G

İşlemci ve ram olmadan psu ve kasa fanları çalışır mı?

Akşam bir de bios flas deniyim, sorun anakartta mı psu da mı anlamam lazım 1678261988 Reis psu yu sadece kabloyla test etmem sakıncalı olur mu
  6. G

Reis kasa bağlantılarını yaptım, psu taktım, anakarta her şeyi bağladım, basıyorum powera hiçbir hareket yok tepki yok 1678261751 Usb flashbios denesem anlar mıyım anakartın çalıştığını, anakartta sorun yoksa psu sorunludur herhalde
  7. G

İşlemci ve ram takmadan anakartın çalıştığı anlaşılır mı

Dostlar merhaba. Yeni parçalar aldım ve işlemci ile ramı takmadan sadece anakart ve güç kaynağı ile kasanın bağlantılarıyla beraber elektrik gelip gelmediğini anakartın çalışıp çalışmadığını test etmek istedim ancak kasa ne bir tepki verdi ne de fanlar döndü. Sizce sebep ne olabilir, yardımcı...
  8. G

Dostlar merhaba. Yeni parçalar aldım ve işlemci ile ramı takmadan sadece anakart ve güç kaynağı ile kasanın bağlantılarıyla beraber elektrik gelip gelmediğini anakartın çalışıp çalışmadığını test etmek istedim ancak kasa ne bir tepki verdi ne de fanlar döndü. Sizce sebep ne olabilir, yardımcı...
  9. G

🔥İndirim Sapphire rx 6600 4998TL

Bayağı bir boş yapmışsınız, kim ne alıyorsa alır kim ne tercih ediyorsa eder, işinize bakın tercihinizi kendinize saklayın. Burada fırsat ve konu 0 ürün üzerine açılmış, ikinci el konusuna gidin orada tavsiye verin. Kimse 2. El almak zorunda değil ikinci el almadığı için enayi de değil
  10. G

Ryzen 5600G için anakart önerisi verir misiniz

ASUS PRIME A520M-A II AMD A520 AM4 DDR4 4800 DP HDMI VGA M2 USB3.2 AURA RGB mATX 128GB'a kadar ram desteği, ASUS 5X PROTECTION III https://www.amazon.com.tr/dp/B08CGT4FXL?ref_=cm_sw_r_apin_dp_BXBN0QXQM8SQ0Y8G2BZZ ASUS EX-A320M-GAMING AMD A320 AM4 (OC) DDR4 3200 MHz M2 USB3.1 mATX Anakart...
  11. G

Ryzen 5600G için anakart önerisi verir misiniz

Anakart önerisi verir misiniz, ahım şahım bir pc olmayacak, 6600xt li sistemim zaten hali hazırda var, apu yapıcam ucuz yollu
  12. G

Apu sistem önerisi, linkli atar mısınız

APU SİSTEM ÖNERİSİ VERİR MİSİNİZ
  13. G

Çözüldü✓ Asus tuf - viewsonic, hangisi alınmalı (linkler açıklamada)

tesekkürler arkadaslar cevaplarınız için
  14. G

Çözüldü✓ Asus tuf - viewsonic, hangisi alınmalı (linkler açıklamada)

Viewsonic : https://www.amazon.com.tr/dp/B08X1L6GYT?ref_=cm_sw_r_apann_dp_EBAJM1DR724YA9TSSXPD ASUS TUF : https://ty.gl/dciuimiwfl Arkadaşlar sizce hangisi alınmalı veya farklı bir öneriniz olursa onun linkini de atabilirsiniz, cevaplarınız için teşekkürler
  15. G

Xbox gamepass 3 yıl 585 lira

deneyen var mı beyler hala oluyor mu
  16. G

Morhipo 1500TL üzeri 700TL indirim

olmuyor sanırım daha
  17. G

❌İndirim Bitti! 💥ASUS USB AC-58 50TL KAÇIRMA 💥(CASHBACK NE ZAMAN GELİR)

Application-ID nerden bulabilirim ya mailden silinmiş
  18. G

❌İndirim Bitti! ASUS USB-AC58 Kablosuz AC1300 GERİ ödemeyle 49TL !!

reis, kod gelen mesaj mailden silinmiş nasıl olduysa, bulamıyorum, sana gelen kod mesajında mesaj kim tarafından gelmiş bakjar mısın öyle aratayım 1665598193 yav arkadaş promosyon kodum gitmiş kaybolmuş çıldırıcam 1665598808 Application-ID nerden bulabilirim ya
Geri