Arama sonuçları: *

1. A

RAM taktıktan sonra bilgisayar açılmıyor yardım lazım

Ram lerin başka bir pc de sorunsuz çalışıyorsa ana kartının ram slotlarında sorun olabilir
  2. A

PC HOCASI YALAN YANLIŞ MONİTÖR İNCELEMESİ

Sonuç ta bu kanallar şu firmanın bu firmanın sponsorluğu ile dönen kanallar. Hepsinin derdi üç beş kazanmak gelir kapısı onlar için. Bu sebepten çok da şeffaflık beklememek gerekir. Yurtdışında ki gibi parası neyse verip satın alıp köküne kadar anlatan eleştiren kanal bulmak zor. Sponsor işin...
  3. A

128 gb flaş bellek neden 115 gb gösteriyor

O da bişey mi ben de bir ara 16tb HDD vardı 14tb civarı kullanım alanı vardı yani daha az görünmesi normal
  4. A

Nvidia Tarafında Vram sorununa Kısmi Çözüm

O zaman 8gb tı geçmez vram kullanımı. Benim ekran kartı 16 gb vram i var ultrayı açıyorum her oyunda
  5. A

Nvidia Tarafında Vram sorununa Kısmi Çözüm

Horizon forbidden West oynuyorum ultra ayarlarda bazen 9gb vram kullanıyor oyun
  6. A

Alınabilecek en iyi fiyat performans ekran kartı

Şunu buldum https://www.gaming.gen.tr/urun/377310/galax-geforce-rtx-4060-ti-1-click-oc-8gb-gddr6-128-bit-dlss-3-ekran-karti-46isl8md8coc-2-yil-birebir-degisim-garantili/?ref=akakce&v=1.85.6
  7. A

Odamda internet çekmiyor ne yapmaliyim

Keenetic extra DSL ac1200 kullandım bi zaman çok iyiydi çekim gücü bayağı ayarı da var en arka odada bile iyi çekiyor wifi
  8. A

RTX 3090 vs RTX 4070S

Rtx 4070ti super
  9. A

PAPARA DİGİTAL RIVER C PARA ÇEKMEYE ÇALIŞIYO

Avast sitesinden kayıt olduğun hesaba girip ödeme sayfasından ödemeyi durdurman kartını silmen gerek
  10. A

System32 Dll hatası Windows

Oyunda Bazı dosyaların eksiktir bu tarz dll hataları ondan kaynaklanır. Format en son seçenektir bence format atsan da aynı sorun çıkar
  11. A

razer aktivasyonkodu gelmedi

4:29 da var o kağıt
  12. A

Ben razer kulaklık aldığımda kod un yazdığı bir kağıt çıkmıştı içinden kazıyorsun altında kod var. Şimdi belki çıkmıyordur bilmiyorum 1708433889 Şimdi baktım youtube da kutu açılış videosuna bendeki gibi kod kağıdı çikiyor videoda
  13. A

Kod kutudan çıkması lazım bi kağıtta yazıyor
  14. A

Gaming gen kargo sistemi

Şurada şikayetler var millet ne yaş adıysa yazmış https://www.sikayetvar.com/gaminggentr
  15. A

Gaming gen kargo sistemi

Cihazın kıtusunda sorun yok firma bi koliye koyup göndermesi lazımdı. Öyle raftan ürünü alıp poşete koyup gönderemez ler. Ürünün ne oldu apaçık belli oluyor kutısu sağlam. Sen 90.000₺ lik rtx 4090 kutusunu poşete sarıp gönderirsen onu bilen biri bunun içindeki kart çok pahalı kutuyu açıp kartı...
  16. A

Gaming gen kargo sistemi

Ben oradan geçenlerde ekran kartı aldım. Sabah sipariş verdim öğlen kargodaydı neyse bi geldi ekran kartı kutusunu baloncuklu poşete sarmış göndermişler kargo bi geldi inanamadım bildiğin çıplak poşete sarıp göndermişler inşallah kargo cular çalmamıştır n içindekini diye korka korka açtım poşeti...
  17. A

Gaming gen kargo sistemi

Ekran kartı mı sipariş
  18. A

10. NESIL INTELDEN - 14. NESILE GEÇİŞ

Ben de 10. Nesil kullanıyor um 15.nesil İntel çıktığı gün alacağım ya 15700k ya da 15600k olacak 64gb da ddr5 alacağım 2x32gb olacak çıkmasını bekliyor um
  19. A

Msi H510 M - A pro pcie ssd desteği var mı?

Verdiğim linkten kartına bakabilirsin anakartın şemasına baktım ekran kartının altında PCI_E2 yazıyor. Ama bios pilinin sağında bir m2 slotu daha var sanırım çok küçük boyutlu m2 ssd için yapmişlar. Verdiğin linkten support kısmına oradan manual linki nden anaksrtın pdf sine bakabilirsin tüm...
  20. A

Msi H510 M - A pro pcie ssd desteği var mı?

Kardeş Google a yazsan çıkardı ana sayfadan adam fotoğraf ı atmış m. 2 yuvası var fotoğraf ta https://www.msi.com/Motherboard/H510M-A-PRO
Geri