Arama sonuçları: *

• Users: Che_
  • Order by date
  1. Che_

Öneri Steam Sepetime Öneri

Snowrunner var bende ama roadcraft rebuild edition+snowrunner paketini alınca roadcraft rebuild edition normalden 2 dolar daha ucuza geliyor. 10 dolara kadar önerilere açığım sepet nasıl bir de nfs unbound düşünüyorum ama emin olamadım. most wanted 2005 dışındakilerin hiçbiri zevk vermiyor...
  2. Che_

Rainbow Six Siege 1v4 Sahil Klibim

Kimse banlanmıyor
  3. Che_

daha dün açtım
  4. Che_

Hayvan gibi yemek yedim pişmanım :(

ben 10-12 tane yiyom üzülmüyom
  5. Che_

Hocam oyunu hacklediler herkese sınırsız oyun içi para verdiler ondan. Başladığın günde yaşanana bak :D
  6. Che_

R6 Six Siege X Hacklendi Her Hesapta Sınırsız Kredi Var!

Vac yok oyunda boşa kaldırma
  7. Che_

Maçtayken de sürekli değişik değişik binlerce isim ban yedi diyordu.
  8. Che_

Üffff birazdan alırım yemek yiyecem açlıktan geberiyom
  9. Che_

Ben 2560 1440 düz 2k işte onda oynuyorum
  10. Che_

PKK'lılar neden özgürlüğüne kavuşuyor

ülkü diyince yanlış anlaşılmasın bundan uyarı yersem foruma karşı düşüncelerim değişir
  11. Che_

SSD Soğutucu Almalı mıyım?

İyi ssd ama evet ısınıyor. Anakartında pasif soğutma bloğu yoksa almanı öneririm.
  12. Che_

Ben ilke 1 2 sene sadece 20 saat oynadım aşırı zor geliyordu. 24 yazında Türk kanallardan videolar falan izlemeye başladım o yazın sonu 100 küsür saatim vardı. Bu yaz sonu da 300lere geldi rankım da gold falandı herhalde. Kulaklığımı kardeşime vermiştim yenisini aldım 4 ay sonra geri döndüm...
  13. Che_

Sonuna x geldi Cs gibi ranked girmen için bir sürüm alman lazım onun dışında ücretsiz. Benim 350 saatim var hile görmedim. Karşıma çıkanlarda da büyük değişiklik yok. Şu an elite ve nihai sürüm indirimde. Elit daha ucuz ve galiba sürüm isimleri değişmeden önce olan deluxe sürümle aynı. Birkaç...
  14. Che_

CS de düşürdüğüm skin

15 olduğu zaman düştü ne olduğunu bilmiyordum tüm skinleri açtım almadım sonra da gitti. Kendime az küfretmedim
  15. Che_

Deepcool 650 watt psu 1 yıl geçmeden hayal kırıklığı

bu kir 1 yılda olan mı sadece
  16. Che_

Önceki el de karşıdaki eleman comeback atacaz falan demişti onu da kalça ettik bileğimin gücüyle. Maç sonu 10-2 skorla baba taşıdı
  17. Che_

Daha önceden de çok iyi kliplik oynayışlar yapmıştım ama ilk kez klip aldım. Scope açılırken vs stutter oluyor gibi görünüyor ama oyunun maç tekrar videoları bozuk ondan dolayı. Çok güzel 1v4 attım bence Önceki el de önümde osa korurken 2v4 atmıştım 4kill
  18. Che_

Vatan'da RTX 5070 Ti'li Sistem 68 Bin TL

bedava
  19. Che_

Bu sistem bu şekilde alınır mı ?

Hayır Ama düşecek
  20. Che_

Bu sistem bu şekilde alınır mı ?

6 Saat sonra gaming gecesi var her türlü daha ucuza gelecek
Geri