Arama sonuçları: *

• Users: Che_
  • Order by date
  1. Che_

Gta 6 Beklentileri Karşıladı mı?

modlu gta 5 diyenler:
  2. Che_

Öneri Bu 3 Ülkeden Ne Alınır?

Slim ya mal oto klavye çevirmiş
  3. Che_

1 tane slim aldık diyelim. Bavul içinde değil ayrı elinde getiriyorsun. Gümrük vergisi falan biner mi? Boşuna reise de ps5 almayalım
  4. Che_

Çok yakın akrabam 2 haftalığına Prag,Viyana,Budapeşte falan gezecek yani 3 ülke. Teknolojik aletlerden hangisi alınabilir hangi ülke daha uygun? Bunların fiyatını internetten hangi siteden görebilirim? Ps5 slim almak istesem alınabilir mi?
  5. Che_

Rockstar Games ve Türkiye'deki Belli Bir Kitle Hk.

Rockstar'ın içini bilmem de başındaki take two'nun altında olan tüm firmalar böyle. Asıl baş take2 yahudi veya ermeni lobisi kesin
  6. Che_

Gta 6 / 26 Dk'lık Fragman Geldi !

cp2077 zaten fenasal balon bir oyun. RTX olmasa oyun bu kadar konuşulmaz ki ben görselliğini de sevmiyorum. 1787862895 çöp ps5 bile 20-30fps oynatıyor her türlü oynarsın
  7. Che_

Keşke şu konsollar patlasa,bozulsa,iflas etse. Her zaman teknolojiyi yavaşlatanlar bunlar
  8. Che_

Oynanış buram buram boktan konsol 30fps'i kokuyordu. Pcye gelse de adam akıllı oynasak Ama bayıldım
  9. Che_

Witcher 3: Wild Hunt - Remastered 👏Ücretsiz Yükseltme 🙏

aksiyon çöptü onu düzeltirlerse oynarım hikayelerini sevmiştim ama o aksiyona dayanamadım
  10. Che_

Beyaz Sistem İçin Ram

sık sık indirime giriyorlar https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-corsair-vengeance-rgb-16-gb-6000-mhz-cl36-cmh16gx5m1e6000z36-ddr5-fiyati,1091277673.html https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-kingston-beast-rgb-16-gb-1x16-6000-mhz-cl36-kf560c36bbe2a-16-ddr5-fiyati,771462267.html...
  11. Che_

Beyaz Sistem İçin Ram

beyaz almak yerine rgbli model alıp rgb veya rengini beyaz kullanmak çok daha iyi duracaktır fiyatı da yüksek bence onun yerine rgbli al
  12. Che_

Uzun Yol Taktikleri Lazim

Bir kısımda otobüsle de geleceksin diye anladım. En iyisi sevdiğin müziklerden oluşan liste yap full onu dinle. Varsa kulaklığın kendi uygulaması yoksa da güzel uygulamalar var bass ayarlarıyla falan oyna daha bir güzel oluyor. Yolculukta 8d müzik dinlemek de ayrı güzel
  13. Che_

3-4 Ayda Paraf Ne Kadar Limit Verir?

40 lira pek bir şey değil doğrusu ama 3 sayfa yazı sadece
  14. Che_

faiz binmediğine eminim başında sonunda kontrol ediyorum
  15. Che_

faiz binmiyor
  16. Che_

o 9 taksit vermiyordu almayı düşündüğüm şeylerde 1787759946 evet
  17. Che_

Kesinti günü asgari ödeyip 10-15 gün sonra tamamını ödüyom yazın. Eylül-ekim gelse rahata girecem 1787759829 şu an 20-25 civarı tutuyom
  18. Che_

sürekli kredi kartı ile alışveriş yapıp ay sonu gelince ödüyorum. Yazın burs gelmeyince biraz sıkıntı oldu. Asgarileri kesinti günü ödeyip 10 gün sonra ödeyebilir oldum. Klavye,mouse,gamepad aldım hemen ödedim. Tablet de almıştım 26350ye 0 aksatma ile ödedim ama onu başka kredi kartına atarak...
  19. Che_

kötü gibi niye böyle acaba ödüyom da borcu
  20. Che_

bakmadım hiç
Geri