Arama sonuçları: *

1. E

Yardım İphone 14 Pro Max vs 15 Pro vs 15 Pro Max Tavsiye

hocam bütçe karşılasa heralde düşündüğüm telefonlar arasına yazardım diye tahmin ediyorum 1773834707 düz değilde pro veya pro max serilerinden düşünüyorum
  2. E

Yardım İphone 14 Pro Max vs 15 Pro vs 15 Pro Max Tavsiye

Herkese Selamlar öncelikle Şuanda 64 GB İphone 11 pro kullanmaktayım telefondan memnunum aslında sadece telefon full dolduğu için yer yetmiyor ve doluluktan kaynaklı bazen takılmalar oluyor bunun için değiştirmeyi düşünüyorum Aklında olan cihazların ortalama fiyatları İphone 14 Pro Max 256GB 52...
  3. E

Apple Music mi YT Music mi

bende ilk zamanlar apple music gayet güzel geldi hala da iyi ama bazen automix den dolayı sanırım geçiş yapamıyor şarkı kendi kendine duruyor birde int paketim yetmiyor müzikleri indirsem de telefonda yer kalmıyor :D carplay den dinlediğim için de çok fark olacağını düşünmüyorum bence apple...
  4. E

İlk olarak spotify kullanıyordum daha sonra apple müzikteki auto mix ve ses kalitesinin iyi olmasından dolayı apple musice geçtim şimdi ise Telefonumda yer olmadığı için müzikleri mobil veriden dinlemem gerekiyor buda aylık 30gb internet paketim yetmiyor şimdi de kütüphane genişliğinden dolayı...
  5. E

İlk olarak spotify kullanıyordum daha sonra apple müzikteki auto mix ve ses kalitesinin iyi olmasından dolayı apple musice geçtim şimdi ise Telefonumda yer olmadığı için müzikleri mobil veriden dinlemem gerekiyor buda aylık 30gb internet paketim yetmiyor şimdi de kütüphane genişliğinden dolayı...
  6. E

Yapıkredi kart aidatı istedi

aynısı benim başıma geldi kart aidatı kestiler aradığımda kullanma şartıyla tüm tutarı geri iade ettiler başka kart kullandığımdan dolayı yapı krediyi pek kullanmıyordum bildiğim kadarıyla bir kartla sanırım 180 gün işlem yapmazsan pasif kart gibi birşeye geçiyordu bende 180 gün boyunca işlem...
  7. E

🔥İndirim DJI Osmo Mobile 7 | Türkiye Karacasulu Garantili | 3.662 TL

şimdi mi aldınız 14 pro nun kamerası güzel cihazda da nesne takiibi gibi güzel özellik var araç videosu çekimi yapan herkes giimbal kullanıyor zaten güle güle kullanın şimdiden
  8. E

sosyal medyada araç dışı detayı ve yolda hareket halinde ki çekimler için aldım
  9. E

mobil uygulamada ilk siparişe özel fiyatta uzun zamandır takip ediyordum 4.100 4.300 arasıydı ilk kez bu kadar indirim oldu 2025 ekim kasım fiyatlarına gerilemiş
  10. E

bende araç videolarını çekmek için aldım kullanabiliriz inşallah :D
  11. E

https://www.trendyol.com/dji/osmo-mobile-7-turkiye-karacasulu-garantili-p-901368910?boutiqueId=689716&merchantId=968 https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07FSS4R16/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1 1772605519 ekledim şimdi
  12. E

Trendyol ve amazonda 3.812 TL Amazon mobil uygulamasından alırsanız 150TL kupon var 3.662TL ye geliyor https://www.trendyol.com/dji/osmo-mobile-7-turkiye-karacasulu-garantili-p-901368910?boutiqueId=689716&merchantId=968...
  13. E

Yardım DJI OSMO MOBİLE 7 NASIL

hocam se ler ortalama 3.7k civarı mobile 7 de 4k 7 serisi daha mantıklı geldi hobi için olduğu için 7p ve 8 almak fazla olur diye düşündüm
  14. E

hocam memnun musunuz işinizi görüyor mu ? Sosyal medya daki araç videoları çok hoşuma gitti bende ondan dolayı almak istiyorum
  15. E

Araç videosu çekmek için almayı düşünüyorum kullanan varsa tecrübelerini paylaşabilir mi
  16. E

Forumda satış yapmak yasak mı serbest mi

teşekkürler
  17. E

Forumda satış yapmak yasak mı serbest mi

Bu şekilde Ekran Kartı destekleyici yaptım satışını yapmak istiyorum satışı forumda serbest mi yasak mı bilgisi olan varmı kurallara ulaşamadım
  18. E

İphone 15 Pro 256 mı İphone 15 Pro Max 256 mı

bende ondan dolayı kararsız kaldım hocam pil konusunda çoğu kişi haliyle az gittiğini söylüyor birde kamera olarak pro max ile arasında da fark var ama kararsız kaldım :D
  19. E

genel kullanımda 15 pro max den memnun muydunuz hocam
  20. E

hocam 16 pro 128 gb vardı 70k birde 128gb da almak istemiyorum çünkü ileride yaşadığım hafıza dolma sıkıntısı yine olacak da hayırlısı bakalım teşekkür ederim yorumunuz için 1770557055 Hocam kullanım olarak memnunsun değil mi 15 pro max den tavsiye eder misin
Geri