Arama sonuçları: *

1. E

Epic games bu kış kupon verirmi

Merhaba almayı düşündüğüm birkaç oyun var geçen kış olduğu gibi epic games te 200 TL üzerine 130 TL indirim şeysi veya başka bir kupon yine bu kış gelirmi? Biraz daha bekleyeyimmi. yardım ederseniz sevinirim
  2. E

FİFA 23 İNDİRİMLERİ NE ZAMAN BAŞLAR?

ben bunu ps için yazdım ama aynı indirimler pc içinde olacaktır ben aralık ayında ve ocak ayında almıştım fifa 20 ve 21 i ikisindede fut da çok geri kalmadım
  3. E

babam kel creatine saç döker mi

selam supplament almayı düşünüyorum creatine karar verdim ama saç döktüğünü duydum babam kel ama benim saşlarım çok gür ve dökülmedi bu güne kadar sizce creatine alsam saçım dökülğr mü
  4. E

FİFA 23 İNDİRİMLERİ NE ZAMAN BAŞLAR?

5 senedir fifa fiyatlarının takip ederim oyun çıktığı zamanlarda %15 gibi bir indirim gelir sonra aralık ayında %40 %50 arası ocak gibi de %50 ve %60 arası bir indirim gelir
  5. E

Harici harddisk ile oyun oynama

Bana maks 200tl GB si en az 256gb olan oyun oynamalik harddisk onerebilirmisiniz
  6. E

Masaüstü
  7. E

PC de yer kalmadı bende depolama için taşınabilir harddisk almaya karar verdim https://ty.gl/u43gojz1t9 bu harddiski beğendim ama satıcı bazı kişilere oyun oynanmaz bazılarına oynanır demiş anlamadım benim PC de yer yok bu 320gb nin içine GTA 5 yükleyip oynayabilirmiyim beni aydınlatır mısınız
  8. E

rdr2 alıcam epic games tekrardan kupon verirmi

arkadaşlar şuan rdr 2 steam de 150TL oyunu kesin alıcam ama epic de tekrardan eskiden geldiği gibi kupon vs gelirmi arkadaşlarım biraz daha bekle epic den 80 liraya alırsın falan dedi (steam epic takıntım yok epicde veya steam de hiç farketmez benim için fiyat önemli)
  9. E

RAZER VİPER MİNİ 219TL !!!!!

ARKADAŞLAR HİÇ BEKLEMEYİN 1 HAFTA ONCE 280 TL YE ALDIĞIM RAZER VİPER MİNİ MOUSE ŞUAN SINIRLI STOK 219 TL YUMULUN...
  10. E

nike ayakkabı siparişim gözükmüyor kod gelmedi

merhaba sizden yardım isteyecekitm bir konuda nike'ın sitesinden ayakkabı aldım ama siparişlerde gözükmüyor nedeni nedir ayrıca e posta onay kodu gönderilmiştir yazdı ama öyle bir şey yok, arkadaşımda aldı aynı ayakkabıyı ondada durum aynı
  11. E

gigabyte rtx 2060 ısınma sorunu

bundan 1 ay önce 10 bin TL'ye kendine müzisyen flash sistem aldım her şey iyi tek sorun ısınma,apex ve pubg gibi oyunlarda 80 derece oluyor, aldığım kasada 1 egzoz 1 tane de normal fan var, kasanın üstünde 2 tane egzoz fanı için yer var totalde 3 egzoz fanı 1 tane de normal fan olacak bu sorun...
Geri