Arama sonuçları: *

1. M

Aralık Ayında İndirim Görmek İstediğiniz Ürünleri Model Belirterek Yazın🔥

144 hz bi monitör 1200 TL civarında
  2. M

Monitör hoparlöründen ses gelmiyor?

devre dışı bırak varsayılan aygıt olarak ayarla varsayılan iletişim aygıtı olarak ayarla bu ikisine tıklanmıyor devre dışı bırakılmış aygıtları göster tik var bağlantısı kesilmiş aygıtları göster tik var MIDI birleştirici yazılım hakkında özellikler
  3. M

4. M

va 229 h
  5. M

bu monıtor
  6. M

Merhaba arkadaşlar,bu olay 2 gün önce oldu.RX 570 ekran kartı driver güncellemesi yaptıktan sonra akşam sağ altta olan haporler değiştirme yerınde kullandığım monitör olan(ASUS VA 229 ) gözükmüyordu.Sorunun sebebi sanırsam driverlar ile alakalı olabilir.Çözümünü bilen varmıdır?Şimdiden teşekkürler.
  7. M

USB Flash Bellek Seçimi/Tavsiye

https://www.trendyol.com/sandisk/ufm-cruzer-glide-usb-3-0-bellek-32gb-sdcz600-032g-g35-p-2516440?boutiqueId=316717&merchantId=163061 30 TL...
  8. M

gamepower calypso optik content switch var iyi mi?

switch kötü değil,gayet iyi bir switch.
  9. M

2. El Pc mı toplamalı 2. El telefon mu almalı

ikiside iş görür de sen ne amaçla hangisini alacağına bağlı.
  10. M

Optik mouse mu lazer mouse mu ?

Gamepower Bane
  11. M

Asus VA 229 75 Hz'e alınca ekran anlık gidip geliyor

Asus VA 229 75 hz 5 ms monıtorum va hdmi ile bağlı monıtor 75 hz alınca ekran anlık olarak gıdıyor gıbı bısı oluyor 60 hz de sorunsuz sebebi nedir bieln vatmı?
  12. M

A101 e gelen flash bellek alınır mı ?

50 tl
  13. M

A101 e gelen flash bellek alınır mı ?

Bir sorum olacak benim kıoxıa 64 gb usb 3.2 gen 1 USB bellek geliyoruş a101 e sizce alınır mı ? markayı pek bilmiyorum ben bilen yada kullanan varsa yazabilir mi? Şimdiden teşşekür derim
  14. M

Arama kısmı açılmıyor, çalışmıyor

aynısını yaptım sağ tıkla diğer deyıp cortana ayarlarına attı ordan onar dedım ama hala aramak için buraya yazın kısmına mouse la tıkladıgım an sıyah olarak açılıyor vede ardından kaapnıyor
  15. M

Win 10 aramak için buraya tıklayın kısmı çalışmıyor?

yok ya boyle değil benimki hem o gösterdiği şeyler de yok
  16. M

Yardım Arama çubuğu çalışmıyor.

bendede şuan o sorun var arkadaşlar resimlerle açıklayabilirmisiniz ben anlamadım tam olarak ne yapacağımı? 1608275515 aynısını yaptım olmadı.
  17. M

Win 10 aramak için buraya tıklayın kısmı çalışmıyor?

WİN10 kullanıcısıyım armak için buraya yazın kısmı şuan çalışmıyor oraya tıklıyorum siyah pencere şeklınde açılıyor sorun ile ilgili çözü bilen varmı?
  18. M

psu için akım koruma priz

Schneider Electric APC Tekli Akım Korumalı Priz, PME1WB-GR Fiyatı (hepsiburada.com) 1tl fazla
  19. M

Usb olmadan Format atma

evet.atılır.Ayarlar kısmında Kurtarma seçeneğinden sıfırlayabilirsin.
  20. M

Hdd ye bios tan windows 10 Kurulur Mu?

kurulabilir. Neden olmasın :)
Geri