Arama sonuçları: *

1. xCristal

Windows'u Etkinleştir

satın alma olarak yapmadım fakat ben key sitelerden sürüme uygun aldım yapıştırdıgımda etkinleştirme sunucusuna bağlanılamıyor yazıyordu
  2. xCristal

Windows'u Etkinleştir

Selamun aleyküm arkadaşlar sorum şudur ben anakart işlemci ekran kartı değğiştirdim bilgisayarda eskileri intel'di amd'ye geçtim şimdi parçları takıncada windows'u etkinleştir yazıyor bunun çözümünü bilen varsa yardımcı olabilirmi format atmak istemiyorum okadar oyunu tekrar indirmek uzun sürecek .
  3. xCristal

Anakart ve işlemci değişimi

Anakartım işlemcim intel destekliydi onları ve ekran kartımı satıp amd ile tks ettim 3 yeni parça gelicek bunlar bunlar sisteme takıldıgında ssd de yüklü olan Windows ile pc sorunsuz açabilecekmiyim yoksa baştan formatmı atmalıyım
  4. xCristal

128 mb görüntü belleği

Çok teşekkürler zaten maaş ile birlikte yukarıda yazdıgım sisteme coller master 550 w 80+ psu ve rx590 nitro + special edition ekran kartı yapıcam bu psu aldıgımda yetersizlik yaşamam değilmi
  5. xCristal

128 mb görüntü belleği

İşlemcim i5 7600 Anakartım aourus z270x gaming 7 resimdeki gibi gözüküyor ekran kartımı yeni sattım işlemciden idare ederim diye ama 128 mb gözüküyor e kartı belleği bu konuda bilgisi olan paylaşabilirmi videoların hepsini izledim işime yaramadı .
Top Bottom