Arama sonuçları: *

1. FurkanBrkz

F/P mikrofon önerisi

F/P harici mikrofon arıyorum max 1200-1300 Tl civarında. Kulaklık var sadece mikrofon lazım.
  2. FurkanBrkz

Rar veya Zip dosyasına çift tıklayınca neden böyle açıyor?

Teşekkürler. İşimi görür bu
  3. FurkanBrkz

Rar veya Zip dosyasına çift tıklayınca neden böyle açıyor?

Bu sorunun çözümü nedir? Sağ tık yapıp buraya ayıkla yapınca çözülüyor kısmını biliyorum. Zipe çift tıklayınca eskisi gibi açılmasını istiyorum. Onu çözemedim. Saygılarımla;
  4. FurkanBrkz

ASUS TUF GT302 ve PRİME RTX 5070 için Riser kablo önerisi

Aslında meraktan yazdım. İleride almak istesem şı kablo iş görür mü sizce uzunluk performans vs? Farklı önerileriniz varsa da açığım elbette. https://www.amazon.com.tr/Kablosu-Express-Adapt%C3%B6r%C3%BC-128Gbps-Gerekmez/dp/B0FBH1Q74W?th=1
  5. FurkanBrkz

Yardım MONİTÖRde Çizgi Problemi var. Ürün Yeni

Biraz geç güncelleme olacak farkındayım. Eski monitörü İade kodu ile iade ettim ve mağazaya gidip aynı fiyattan aynı monitörü aldım. İnternetteki fiyat ile mağaza fiyatı ve taksit seçenekleri aynıymış. Ayrıca ölü piksel testleri vs. tüm monitör testleri mağazadaki personeller gayet güzel...
  6. FurkanBrkz

Vatan müşteri hizmetlerini arayıp bu konu için soru sordum. Müşteri temsilcisi sanki karşıdaki şahıs 10 yıllık arkadaşı gibi tavır yaptı. Sistemde öyle bir şey var mı diye cevap verdi. Bende ona bilmediğimi söyledim. Direkt iade edin kurtulun kusurlu üründen. Aklınızda olsun
  7. FurkanBrkz

İade talebi açtım yurtiçi kargo üzerinden. Birebir aynısını veriyorlar mı mağazaya gidince hocam?
  8. FurkanBrkz

Merhaba bugün Vatandan ASUS 27" TUF GAMING VG27AQL5A 0.3Ms 210Hz QHD IPS GAMING MONITOR aldım ve yeni açtım. Ama monitörde böyle çizgi çıktı. Direkt iade mi edeyim yoksa yazılımsal bir problem mi?
  9. FurkanBrkz

Monitör tutucu önerisi 2 li

Her monitöre uyumlu mu bu ayaklar?
  10. FurkanBrkz

QHD 180hz monitör önerisi

27" monitör arayışım var. Asus sistem olduğu için asus monitörü tercih ederim. [H3 id='XG27ACS+model+FP+olarak+iyi+midir+sizce']XG27ACS model F/P olarak iyi midir sizce?[/H3]...
  11. FurkanBrkz

9070XT + 9700X için ferah geniş kasa

https://www.teknobiyotik.com/high-power-performance-atx-3-1-850w-80-gold-pcie-5-1-atx-guc-kaynagi-hp1-s2850gd-f12s.html?ref=akakce&v=1.10.4 Kasa olarak çok seçenek var ama PSUnun fiyatı oldukça iyi
  12. FurkanBrkz

Arabama aldığım HGS etiketinden bakiye çekilmiyor

Merhaba. Yapıkredi üzerinden Temmuz ayında arabama hgs etiketi aldım. Temmuzun 3ünde hgsinizi kullanabilirsiniz diye mesaj gönderdi Yapıkredi (Görsellere ekledim). 1 Ağustosa kadar hgsyi kullanmamıştım. Ama işten dolayı kullandım. Sonra hgs bakiyesine baktığım düşme olmadı. HGS müsteri...
  13. FurkanBrkz

Microsoft Store Troy kartla oyun alma

Bir arkadaşa oyunu aldırtıp Ibandan parayı göndeririz artık.
  14. FurkanBrkz

Bu olay steamde de vardı sanırım. Troy kartı o kadar çok kullanan var ki artık kullanıcıların seslerini çıkarmaları lazım. Başka bir alternetif yok sanırım bunlar dışında.
  15. FurkanBrkz

Bende visa ve Mastercard yok. MS Store troya karta izin vermiyor. Oradan oyun almanın başka yolu var mı?
  16. FurkanBrkz

Yardım ASUS TUF GAMING B650 PLUS Wi-Fi PCI-E 5.0 portu x2 hızında çalışıyor.

x4 moduna alamadım yardımcı olabilir misiniz?
  17. FurkanBrkz

Yardım ASUS TUF GAMING B650 PLUS Wi-Fi PCI-E 5.0 portu x2 hızında çalışıyor.

Bu neden bu şekilde çalışıyor? Hızı etkiler mi?
  18. FurkanBrkz

Yardım Pci Gen 5 M2 Ssd soğutması yeteraiz.

En üssteki slota sadece o gen5 destekli o yüzden taktım. Isibdiği için hızları 7300 mb yazma civarimda oluyor. Bu da normal ısındığı için.
  19. FurkanBrkz

Yardım Pci Gen 5 M2 Ssd soğutması yeteraiz.

Kioxia nın Gen 5 m2 ssdsini aldım(imza kısmında yazıyor) anakarttaki sogutucusunu kullanıyorum sıcaklık ve hızı düşük (Anakart Tuf B650 Plus Wifi). Nasıl bir çözüm bulunabilir?
  20. FurkanBrkz

Yardım Asus Yan Panel Değişikliği Yapar Mı?

Asus TUF Gt302 kasa aldım ve gayet memnunum. Kasadaki cam paneli mesh cersiyonla degistirmek istiyorum. Asus böyle bir şey yapar mı?
Geri