Arama sonuçları: *

1. FurkanBrkz

Millenicom Arkadaşını Getir

ISS değişikliği yapma plani olanlar 964AC5EC millenicom icin kullanabilir.
  2. FurkanBrkz

Mini Kasa Önerisi...

Prime Rtx 5070 ekran kartım var. Bunu sigdirabilecegim ve 3 tane m2yi sahip anakarti alabilecek en küçük kasa modellerine bakıyorum. 1200 watt asus aura Gold var. Çantaya atıp götürmelik bir model cikar mi?
  3. FurkanBrkz

Araba İçin Kablosuz Süpürge

Araba temizlemek için ufak tefek taşlardan milimetrik civarı hasar görmeyecek bir süpürge arıyorum. Dyson vsr ama zarar verir diye onunla cok temizlemiyor ayak basılan yerleri. Önerileriniz neler? Teşekkürler.
  4. FurkanBrkz

90 Derece 24 Pin ve 12 Whpwr Aparat Önerisi.

Meraktan önüme 90 derece 24 pin dönüştürücü karşıma çıktı. Almamış marka https://app.hb.biz/OF5oLcF2ctYM Bunlar iyi midir fiyatı ucuz geldi. Ya da daha iyi ürünler var midir?
  5. FurkanBrkz

Asus Tuf Gamıng Gt302 ARGB Beyaz Atx Mid Tower Kasa 5.499,00 TL 15 Stok

Bu kasanın makul fiyatı budur. Daha fazlası etmez max 5k. Indirim görünümlü normal fiyatına çekmişler. Bu kadar para etmez diyenler boş konuşmasın. Ucuz olmasını isteriz ama bu kasayı çöp yerine koymanın mantikli bir tarafı yok.
  6. FurkanBrkz

🔥İndirim Noctua Nh-D15 G2 İşlemci Soğutucu 8742 Tl 🔥 🔥

O zamanki imkanlarla almayı başardım. Alım gücü daha iyi gibiydi sanırım. Ama parasını sonuna kadar hakediyor.
  7. FurkanBrkz

Eskiden ucuzdu. 2021de 1500 TL eski D15in siyah modelini almıştım. Hala ilk günkü gibi çalışıyor.
  8. FurkanBrkz

Sıvı soğutmaların hepsini tokatlar. Sadece sıcaklık olarak bakmayın. O konuda sadece sıvı soğutmalar geçiyor onlarda belirli süreye kadar. Uzun ömürlülük konusunda hava soğutmalar sıvı soğutmaların hepsini tokatlar. Bu arada bunun yerine çift kuleli thermalright alınır. 3-4 sene öncesine kadar...
  9. FurkanBrkz

🔥İndirim GIGABYTE PSU MODÜLER 1000W 80+PLATINIUM GP-AE1000PM PG5 ICE 9.529 TL

2 ay önce aynı paraya Asus rog aura 1200G almıştım. O kadar iyiler mi bu psular?
  10. FurkanBrkz

❌İndirim Bitti! KLEVV Grass V RGB 2x16 6400 Mhz CL32 19.999 TL

10K civarı olsa alırdım direk geçen ayki indirim gibi ama ram olduğu için sadece arkadaşlara önerdim umarım kaçırmazlar.
  11. FurkanBrkz

🔥İndirim Lian Li 1200W SX1200P 80+ Platinum Tam Modüler ATX 3.1 Güç Kaynağı 8868TL

Valla öyle o zaman ki indirimde aldık buda bir şey hocam. Umarım ram kampanyaları görüp kaçırmayız.
  12. FurkanBrkz

🔥İndirim Lian Li 1200W SX1200P 80+ Platinum Tam Modüler ATX 3.1 Güç Kaynağı 8868TL

Aynı fiyata asus rog aura 1200w almıştım. Son pişmanlık bir şeye yaramaz elbet.
  13. FurkanBrkz

Asus Rog Aura 1200W 80+ Gold

Bu güç kaynağı fiyatı nasıl sizce. Kampanya var mı...
  14. FurkanBrkz

F/P mikrofon önerisi

F/P harici mikrofon arıyorum max 1200-1300 Tl civarında. Kulaklık var sadece mikrofon lazım.
  15. FurkanBrkz

Rar veya Zip dosyasına çift tıklayınca neden böyle açıyor?

Teşekkürler. İşimi görür bu
  16. FurkanBrkz

Rar veya Zip dosyasına çift tıklayınca neden böyle açıyor?

Bu sorunun çözümü nedir? Sağ tık yapıp buraya ayıkla yapınca çözülüyor kısmını biliyorum. Zipe çift tıklayınca eskisi gibi açılmasını istiyorum. Onu çözemedim. Saygılarımla;
  17. FurkanBrkz

ASUS TUF GT302 ve PRİME RTX 5070 için Riser kablo önerisi

Aslında meraktan yazdım. İleride almak istesem şı kablo iş görür mü sizce uzunluk performans vs? Farklı önerileriniz varsa da açığım elbette. https://www.amazon.com.tr/Kablosu-Express-Adapt%C3%B6r%C3%BC-128Gbps-Gerekmez/dp/B0FBH1Q74W?th=1
  18. FurkanBrkz

Yardım MONİTÖRde Çizgi Problemi var. Ürün Yeni

Biraz geç güncelleme olacak farkındayım. Eski monitörü İade kodu ile iade ettim ve mağazaya gidip aynı fiyattan aynı monitörü aldım. İnternetteki fiyat ile mağaza fiyatı ve taksit seçenekleri aynıymış. Ayrıca ölü piksel testleri vs. tüm monitör testleri mağazadaki personeller gayet güzel...
  19. FurkanBrkz

Vatan müşteri hizmetlerini arayıp bu konu için soru sordum. Müşteri temsilcisi sanki karşıdaki şahıs 10 yıllık arkadaşı gibi tavır yaptı. Sistemde öyle bir şey var mı diye cevap verdi. Bende ona bilmediğimi söyledim. Direkt iade edin kurtulun kusurlu üründen. Aklınızda olsun
  20. FurkanBrkz

İade talebi açtım yurtiçi kargo üzerinden. Birebir aynısını veriyorlar mı mağazaya gidince hocam?
Geri