Arama sonuçları: *

• Users: Uasd
  • Order by date
  1. Uasd

Yardım FIFA 22 Klavye Ayarlarım Sıfırlanıyor

9 yılık PES oyuncusuyum en son FIFA 12 oynadım malum PES mahvolmuş durumda ben de FIFA ya yılar sonra bir şans vereyim dedim ve karmakarışık ve sorunlu bir oyunla karşılaştım Klavye ayarlarını yapıyorum sıfırlanıyor PES 2013 grafikleri FIFA 22 grafiklerinden daha iyi resmen grafikler ultra da...
  2. Uasd

Aseton Zehirler mi ?

Japon yapıştırıcısı tarzında bir şeyle bir şey onarıyordum daha sonra bir yere döktüm çıkartmak için aseton aklıma geldi, gitim aseton aldım sonra o asetonu çıkarmak istediğim yere döktüm beze de döktüm bezle ovaladım küçük şişenin yarısını bitirdim bu sırada 1-2 dakika asetonu soludum ve elime...
  3. Uasd

Dolap uygulaması gelen teklifi reddedip yeni teklif girmek mümkün mü ?

Ürünüme 50 TL teklif geldi ben bunu reddedersem 60 TL teklif önerebilirmiyim ? Yoksa reddedilince her şey gidiyor mu ?
  4. Uasd

İşten haber vermeden çıkmak suç mu ?

Arkadaşlar bu gün işten çıkmak isteyen birisi çıkmak istediğini söylediğinde ertesi gün çıkamıyor mu ? 15 gün önceden işçinin işverene haber vermesi gerekiyormuş o yüzden cumartesi,pazar, pazartesi (normalde izin günü),salı çalışmak gerekiyormuş Doğru mu bu işten çıkmak isteyen birisi istifayı...
  5. Uasd

Direksiyon setim ps4 de çalışır mı ?

snopy v5h usb pro oyun direksiyonu çalışırmı ps4 de ?
  6. Uasd

Doktor kırık parmağımı yanlış mı muayene etti?

Ben de yanlış muayene etti daha kötü oldu sandım iki üç kişi deliriyoduk evde sinirden
  7. Uasd

Doktor kırık parmağımı yanlış mı muayene etti?

2 gün önce parmağımı kırdım ertesi gün hastaneye gitim doktor muayene etti kırık parmağımı eliyle sıka sıka muayene eti inanılmaz canım acıdı ayağım daha beter oldu muayene ettikten sonra röntgen çekildi parmağım kırıkmış sonra ise sargı ya sardılar alçıya alınmasını bekliyordum Kırık ayak öyle...
Geri