Arama sonuçları: *

1. M

Twitch te Müzik Yayını Yapmak.

Merhaba. Twitch üzerinden müzik yayını yapmak istiyorum. Kendi müziklerim değil. Spotify den müzik açacağım. Yayınımda açtığım müziklerin ismini ve sanatçısını hem yazılı hem de sözlü olarak belirtirsem herhangi bir sorun olur mu? Bir radyo yayını gibi düşünün.
  2. M

Hard diskten sesler geliyor.

Eğer BIOS ekranında görünmüyor ise harddisk tamamen çöp olmuştur demektir. Eğer yere düşmediyse sorunun sebebi şudur: Tüm Harddisklerin kendi hafızaları dışında bir yazma ömrü vardır. Örneğin A markalı bir 500 GB lık Harddisk ömrü boyunca yalnızca 2 TB veri yazabilir. Bu sınıra ulaştığı zaman...
  3. M

Çözüldü✓ FPS Drop Alıyorum. CS:GO, Valorant, PUBG, Fortnite

Yani sadece işlemciyi değiştirip daha iyisini alsam yeterli olurmu?
  4. M

Çözüldü✓ FPS Drop Alıyorum. CS:GO, Valorant, PUBG, Fortnite

Merhaba. Bir süredir aşağıda özellikleri yazan sistemi kullanıyorum. Sorunum ise kullandığım ekran kartının game test lerine baktığımda örneğin CS:GO gibi bir oyunda düşük grafiklerde 150 ile 250 FPS veriyor. Fakat ben oyunda düşük grafiklerde 20 ile 50 FPS alıyorum. Sorunun kaynağı nedir? Bilen...
  5. M

Web Sayfası Nasıl Yapabi̇li̇ri̇m?

Herhangi bir programlama dili bilmiyorsan ve blog web sitesi açmayı planlıyorsan WordPress veya işin daha en başındaysan Wix gibi yerlerden tamamen türkçe olarak yararlanabilirsin.
  6. M

Stock fanı monte edemiyorum

Bunlar vida gibi çevirerek çıkarabileceğin aparat değil. Zaten üzerinde hangi tarafın olduğunu gösteriyor. + veya - gibi. O yönlere bir defa muhtemelen yarım daire olacak şekilde çevireceksin. Deliğe taktıktan sonrada tam tersi yönünde çevireceksin.
  7. M

Yardım CS:GO 100TL yatırım tavsiyesi.

Bazı online web siteleri açık arttırma yapıyor. Güzel itemler var bak istersen. (Ör: **GameSatış**) YTD
  8. M

Ekran Kartı Mosfetleri İçin Termal Pad Tavsiyesi

Mosfetlerde bulunan padlerin kalınlığı 1mm
  9. M

Ekran Kartı Mosfetleri İçin Termal Pad Tavsiyesi

Merhaba. Bir süredir ASUS GTX 560 Ti DirectCu II modelini kullanıyorum. Çift fanlı bir ekran kartı. Aldığımdan beri hiç termal macun ve termal pad değişimi yapmadım. Orta seviye oyunlarda ciddi bir FPS drop yaşıyorum. Bu yüzden de termal macunu ve padleri yenilemeye karar verdim. Fakat Termal...
Top Bottom