Arama sonuçları: *

1. K

Öneri Incehesap ve Oksid Bilişim arızalı ürün değişim rezaleti / THH'Yİ KAZANDIM AMA İNCEHESAP İLGİLENMEDİ :D

Açıkçası sizin konunuzu görene kadar THH başvurmak aklımda yoktu. Zaten adam akıllı iş yapan firma sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor artık o yüzden ümidimde yok. Paramı alıp üstüne para koyup logitech alacaktım. Sonra dedim ki biz böyle sustukça hakkımızı aramadıkça bunlar daha fazla...
  2. K

Öneri Incehesap ve Oksid Bilişim arızalı ürün değişim rezaleti / THH'Yİ KAZANDIM AMA İNCEHESAP İLGİLENMEDİ :D

Benzer bir deneyim ben yaşıyorum şuan. Mayıs 2023 de 1599 tl ye Razer deathadder v2 pro almıştım. Scroll tekerleği ve bağlantı problemleri nedeniyle arena bilgisayara gönderdim. DOA raporu denen iade / değişim raporu gönderdiler bana. [email protected] a mail attım, özellikle memnun olduğum...
  3. K

Monitörlerin kapanma problemi.

Sorunu hala çözebilmiş değilim.
  4. K

Alacağım monitörün içinden çıkan kablo yeterli mi?

Hdmi kablosu ile 144hz alabilirsin. Tabi içinden çıkıcak kablonun bunu desteklemesi gerekiyor bildiğim kadarıyla. 144hz monitöre tek kablo koydularsa destekleyecektir diye düşünüyorum. Görüntü ayarları > Gelişmiş görüntü ayarları kısmından monitörün o kabloyla alabileceği en yüksek hz değerini...
  5. K

Bir fikri olan yok mu?
  6. K

144Hz mönitör için gerekli minimum sistem

Acer VG240YPbiip 24" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full Fiyatı (hepsiburada.com) 2 gün önce sipariş ettim. IPS panel, yorumlara göre 165hz destekliyormuş. Bende bir arkadaşımın önerisi ile aldım.
  7. K

Sanırım beyaz etiket. Corsair VS550. Ürün linkini bırakıyorum. CORSAIR VS550 550W 80+ 120mm Fanlı PSU | ITOPYA
  8. K

Merhaba. Oyun oynarken veya yayındayken monitörlerdeki görüntü gidiyor. Fakat sesler geliyor, benim sesim konuşmadaysam karşı tarafa gidiyor. Bilgisayara reset atsam bile gelmiyor. Güç kaynağını kapatıp açmadan hiçbir şekilde tekrar görüntü alamıyorum. Monitörlerde, işlemci ve ekran kartında...
  9. K

İnternet sitesi yaparak para kazanabilir miyim ?

Hosting ve domain işleriyle uğraşmak yorucu olur. Müşterilerini yönlendirip kendi domain ve hostinglerini aldırabilirsin. Site türüne göre wordpressten başlayabilirsin. Wordpress i çok küçümseyenler var fakat iyi yaptıktan sonra çok profesyonel çalışmalar çıkartabilirsin ortaya. Wordpress...
  10. K

Oyun sırasında 2. monitör çözünürlük sorunu

1. Monitörüm 1920x1080 çözünürlükte, 2. monitörüm ise 1024x768 çözünürlükte çalışıyor. Cs go oynarken oyun çözünürlüğünü 4:3 yapıp çözünürlüğü düşürdüğümde yan ekran dışarı doğru kayıyor ve görüntü bozuluyor. Bununla ilgili yapabileceğim bir şey var mı?
  11. K

Windowsu keysiz kullanmak

Hiçbir üretici markaya verdiği keyin ürün satışı bitti stoğu bitti diye sağda solda 10tl ye satılmasını desteklemez. Dediğim gibi kullandığım ve gördüğüm her laptopta zararlıysa nedne oem ile geldiğnii açıklarsan yıllardır oem kullanan biri olarak ben bile fikrimden vazgeçebilriim :D
  12. K

Windowsu keysiz kullanmak

Dostum orjinal windows kurulu gelipte oem gelmeyen bir laptop gösterir misin bana? kaç farklı laptop kullandım hepsi oem ile geldi. Oem donanım üreticileri için microsoft tarafından toptan sağlanan tek kullanımlık ömürlük keylerdir.
  13. K

GTA 5 ONLİNE GİRMEK İSTİYORUM

Fivem sunucusuna bağlanabilmen için steam bilgilerinin servera gönderilmesi gerekiyor. Steamı indirip hesabına giriş yapıp arkada açık bırakman yeterli. Fivem girebilirsin gta nın steamdan açılması şartı yok.
  14. K

GTA 5 ONLİNE GİRMEK İSTİYORUM

Fivem oynamak için arkada steam açık bırakmalısın.
  15. K

Hs35'in Mikrofonu Laptopda Çalışmıyor

realtek hd audioda sağ üstteki siyah yere tıklarsanız karşınıza çıkan ekrandan girişi ne olarak kullanabileceğinizi seçersiniz. mic mic+kulaklık yada sadece kulaklık gibi
  16. K

Hs35'in Mikrofonu Laptopda Çalışmıyor

realtek audio kontrol panelinden harici mikrofonu açman gerekiyor yoksa dahiliyi kullanır.
  17. K

Yayın için upload hızının kaç olması lazım

Türknet kullanıcısıyım 8mbit uploadım var 3500bitrate 720p 60fps yayın rahatlıkla verebiliyorum. Yüksek bitrate vermememin sebebi upload hızı 4 e düşünce bitrate 3000 kalitede büyük fark hissetmemek. Sistemim r5 3600x ve eski bir ekran kartı. Cs de smoke bakınca fps düşmesi hariç bir sıkıntım...
  18. K

BU KEYLER NEDEN BU KADAR UCUZ?

Arkadaşlar orjinal windows ile gelen laptopunuz varsa lisansına bakın. Oem olduğunu göreceksiniz. Oem lisanslar microsoft tarafından donanım üreticilerine dağıtılan lisanslardır. Değiştirilme hakkı yoktu kutu yoktur tek kullanımlıktır. Microsoft lisansı gibi yanında 365 ürünleri içermez kutu ile...
  19. K

C# Arkadaşlar yardım edebilirmisiniz ?

private void btnHesapla_Click(object sender, EventArgs e) { int x = 0, n = 0, sayi = 1; double sonuc = 0; x = Convert.ToInt32(textX.Text); n = Convert.ToInt32(textN.Text); for (int i = 0; i < n; i++) {...
  20. K

hs35 giriş

Bende hs35 siyah modelini kullanıyorum mikrofonundan gayet memnunum kasan desteklemediği sürece tek girişi kullanamazsın maalesef. 1588768754 4 ve 3 boğumlu jacklar oluyor. mikrofon + kulaklık tek bir girişte olduğunda 4 boğumlu kullanılır maalesef kasalarda genelde 3 boğumlu 2 giriş var yani...
Geri