Arama sonuçları: *

1. P

🔥İndirim Ak400 dijital kargo dahil 1268₺

Bu fan thermalrightin diğer fanlarıyla kıyaslancak olsa hangileriyle yakın değerler veriyor? Sipariş verdim bu arada.
  2. P

İkinci el olarak bu kasa alınır mı?

https://www.letgo.com/item/msi-bos-7-fanli-kasa-iid-1687683408 Arkadaşlar tercih etmeli miyim? DarkFlash Pollux modeli ekstra 2 fan takmış arkadaş. Bu fiyat bantlarına 2.el önerebileceğiniz kasalara da bakabilirim 1800'e kadar.
  3. P

Maksimum 2000tlye kasa tavsiyesi

Değerlendireceğim, başka tavsiyeler de bekliyeyim.
  4. P

Maksimum 2000tlye kasa tavsiyesi

Arkadaşlar güncel kullandığım kasa VENTO VG05F ve değişmek istiyorum. Bana 2.elde olur, 2000tlye kadar kasa önerir misiniz? (CPU Soğutucu desteği 160ın altı olmaması gerek) Darkflash Pollux diye bir kasaya denk geldim. toplam 6 fanlı 1000tlye satılıyordu ama henüz almadım yardımlarınızı...
  5. P

🔥İndirim Thermalright Phantom Spirit 120 1599TL -ARGB 1699TL

https://www.gaming.gen.tr/urun/407574/thermalright-assassin-spirit-120-plus-v2-120mm-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu/ GG600 koduyla 1000tlye geliyor. Değerlendirebilirsin.
  6. P

Thermalright Phantom Sprit ARGB Anakartıma ve Kasama uyumlu mu?

i3 12100f 1720541256 Arkadaş öyle demiş ama bilmiyorum.
  7. P

Hangi̇ Kasa Daha İyi̇? Gamepower Horizon Vs Cooler Master MB520

Aralarındaki farkı pek bilemem ama bütçeniz nedir? Bu fiyatlara daha güzel kasalar olabilir.
  8. P

Pearless Assasin 155mm maalesef.
  9. P

ARGB uyumlu değil yani? Anakart için 1720537975 Az yukarı kaydırmak derken? (Tamamdır anladım fanı yukarı kaydırıyormuşuz :D)
  10. P

Kendim ölçeceğim sanırım. Kasanın CPU Fan yüksekliğini bilmiyorum çözemedim. Bazı sitelerde 150, bazı sitelerde 160 yazıyor.. Phantom Sprit almayıp Assasing King mi alsam diyorum? Aman aman bir fark olur mu? aralarında 400tl fark var. Phantom Sprit 154, Assasin King 148 mm.
  11. P

Sitesinde 160mm diyor kasa.
  12. P

Arkadaşlar bu Kule Tipi soğutucunun 2 modeli var. Birisi 1599 diğeri 1699. Ucuz olanın ARGB'si yok. Pahalı olanın ARGB'si var. Ben ARGB'siz olanı da beğendim sorun yok. Fakat 100tl fark verip birazcık kasamı ışılandırmak istiyorum şahsen. Acaba anakartım bu ARGB ışıkları destekler mi? Ve kasam...
  13. P

Hawk Fame Koltugunu Önerir Misiniz

Aynen, ben tek başıma kurdum. Bir şekilde yaptım memnunum ben de.
  14. P

Hawk Fame Koltugunu Önerir Misiniz

Nasıl dostum? Beğendin mi eğer aldıysan? Ben de sipariş verdim, geldiğinde aktarırım herkese.
  15. P

Hawk Fame serisi vs xDrive Anka

Merhaba arkadaşlar başlıkta gördüğünüz gibi sizce? xDrive mağazasına gitme imkanım var. Hawk bir tık ters kalıyor sipariş veririm. Sizce hangisi? + - yönlerini belirtirseniz sevinirim.
  16. P

Kullandığınız, memnun olduğunuz koltuk önerisi ...

Horlatıyorum kusura bakmayın ben de Hawk Fame alacağım ama sizin bahsettiğiniz modeller neydi acaba?
  17. P

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Fame mi? Farkları var mı neler var mesela varsa da? 1k fiyat farkına değer mi
  18. P

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Hawk fab v3 alınır mı? Yoksa bekleyip kendim 1-2k üstüne ekleyıp farkı markaya mı yöneleyim tavsiyelerinizi bekliyorum
  19. P

8000TL'ye kadar oyuncu koltuğu önerisi

Exveganın mağazasına gidip almamı önerir misin? Gitme imkanım var.
  20. P

8000TL'ye kadar oyuncu koltuğu önerisi

x xDrive için ne diyorsunuz? Andromedayı düşüneceğim ama dediğim gibi.. Müşteri memnuniyeti ya da sorunlar beni çok korkutuyor gerçekten 8000 vereceğim az para değil.
Top Bottom