Arama sonuçları: *

1. B

İndirme hızı sorunu yaşıyorum

İnternetim 70megabit ve veriyor da ama pc de oyun indirirken(pc de hızda sorun yok)mesela telefondan bişi indirmeye çalıştığımda
  2. B

7.5 bin e kadar iş için monitör önerisi

Bilgisayarı bağlayıp kod yazmak için monitör arıyorum.önerebileceğiniz kaliteli monitör var mı?
  3. B

S23 ultura önerir misiniz

24 te kayıt yok,tekrar açılacağı da kesin değil kaldı ki kayıt çıksa bile çok pahalı oluyor kaydı
  4. B

S24 ultura 31 civarı hocam kaldı ki kaydı yok çıkarsa da çok pahalı oluyor,hatta çıktı 335 dolardan sonra tepkilerden geri kapandı yazanlar var tamam aralarında fark yok ama kayıt yapmazsan fark yok kayıt yaparsan aradaki fark 10 u geçecek
  5. B

Yurtdışı s23 ultura almayı düşünüyorum.26bin fiyatı var önerir misiniz acaba kullananlar var mı ?
  6. B

PC için Gamepad önerisi

Bütçe sınırsız yurtdisindan gamepad alicagim pc de kullanmak için.ps5 Dualsense in özelliklerini her oyunda kullanılamıyor filan dediler Xbox kolu daha mı iyidir öneride bulunur musunuz?
  7. B

Araç Bluetooth aparatı

Araca Bluetooth aparatı alicagim da önerisi olan var mı?
  8. B

Lenovo Legion R25i-30 Panel Testi 🔥

Level artınca ms değerinden başka bisiler de mi değişiyor
  9. B

Macbook kablosuz kulaklığı görmüyor

Freebuds se 2 aldım bugün ama Macbook gormuyor bu sorunu yaşayan var mı acaba
  10. B

Hangi gtg monitör daha iyi

İşte hangisi acaba bende Lenovo ve LG arasindayim ama hangisi işte
  11. B

Hangi gtg monitör daha iyi

Lenovo Legion https://www.hepsiburada.com/lenovo-legion-r25i-30-245-fhd-05ms-165hz--180hz-oc-2xhdmi1xdpaudio-outfreesync-premiumvesa-siyahips-monitr-67b7gacbtk-p-HBCV000059XX6H?url_src=and-product-detail LG ulturageer...
  12. B

İnceleme -----------

Şöyle soyliyim render süresi fark eder ama günlük oyunlarda fark yok FPS oyunlarında az biraz olabilir r7 7840hs 4050 bf1 online ultura da 45-50 derece fan açmıyor ,god of War ultura 70-75 derece ....
  13. B

🔥İndirim SteelSeries Sensei Ten 899 TL

Hayal edilecek bir fiyatı yok başkan alsaydın ya 😂
  14. B

Last of us part 1 Frame generation bulamadım

Last of us da Frame generation nasıl açılıyor ekran kartım 4000 serisi
  15. B

❌İndirim Bitti! 3 Çeşit Airfryer Son 1 Yılın En Düşük Fiyatları | 2299₺/1399₺/949₺

Kullanışlı m30 kullanıyorum her şey yapılıyor g 1703689492 En az 6 tanıdığım kullanıyor benim dışında m30 hepimiz çok memnunuz 2000 idi 1300 e düşmüş bedava
  16. B

🔥İndirim Cat Colorado Erkek Bot - Bal Rengi Nubuk 1.019TL

Orijinal olduğuna emin miyiz sıkıntılı gelenler olmuş baya deformeli gelenler olmuş 1703617149 Attığın linke satıcı hb değil
Top Bottom