Arama sonuçları: *

1. C

Hiç bir banka kredi kartı vermiyor

İcra dosyaları Uyap'tan gözükmüyor mu?
  2. C

Yardım Tüketici Hakem Heyeti Reddi

Reddetmeleri çok ilginç gerçekten. Normalde karar aleyhinize sonuçlanırsa itiraz etme hakkınız var ama doğru anladıysam bu hiç işleme alınmadan reddedilmiş. Başka bir ilçenin hakem heyetine başvurun.
  3. C

TEKNORYA SATICISINI ICRAYA VERDIM. PARANIZLA REZIL OLMAYIN

Üzüldüm hocam. Türk esnafından nefret ediyorum. Bizim düşmana ihtiyacımız yok. Kendi insanımız bizi kazıklamak için fırsat kolluyor.
  4. C

O kadar büyük fark olsa ben de uğraşırdım.
  5. C

Ben de dün İncehesap'ı icraya verdim. Ürünü bulup getirmezlerse borç, paraya çevrilecek ve fatura tutarı olan 4699 lirayı alacağım. Bu kıymet takdiri işini ben de düşündüm ama süreci uzatıyormuş. Karşı tarafın da bu aşamada itiraz etme hakkı var. Zaten benim ürüne max 5.500 lira değer biçerler...
  6. C

4.03'te başvuru formuna yazmanız gereken şeyleri belirtmişler.
  7. C

Anakarta termal macun bulaştı ne yapmalıyım ?

Bulaşan yerlerin üzerine biraz izopropil alkol dök ve fırça vb yardımıyla dikkatli bir biçimde temizle. Edit: Alkol anakartın boyasına zarar verir mi emin değilim. İşlemcinin üstündeki termal macunu alkolle çıkartıyorum. Uçucu olduğu için işlemciye hiçbir zarar vermiyor. Anakartı alkolle...
  8. C

💥 Yurt dışı alışveriş limiti 27 euroya düşürüldü ! 💥

Duygularımı hapse girmeden ifade edemiyorum.
  9. C

THH başvurusu kabul edildi ne yapmalıyım?

2 hafta itiraz süresi var. İtiraz etmezlerse karar kesinleşiyor. Kararı uygulamazlarsa icra takibi başlatabilirsin.
  10. C

AKBANK Kampanyalar (Akbank Kullananlar Bir Baksın)

Akbank'tan uzak durun. Güvenlik sistemlerinde açık var. Hesapları boşaltılan çok kişi var. Başıma gelmez demeyin. Bir yakınım yurtdışındayken kredi kartından 320.000 lira harcama yapıldı. Banka hiçbir sorumluluk almıyor.
  11. C

Razer Cobra Mouse Hakkında

Uzunluk: 119.6 mm Genişlik: 62.5 mm Yükseklik: 38.1 mm Benim elim orta parmaktan bilek çizgisine kadar ölçtüğümde 17.5-18 cm çıkıyor. Elinizin boyutu benimkine yakınsa rahatça kullanırsanız.
  12. C

Razer Cobra Mouse Hakkında

Ben kullanıyorum. Hepsipay kampanyasıyla 950 liraya almıştım. Genel olarak memnunum. Kablosu biraz sert. Keşke daha esnek bir kablosu olsaymış. Eliniz büyükse küçük gelebilir.
  13. C

Yardım Monitörümdeki bu olay ne?

Bunun kararını siz vereceksiniz. Işık sızması sadece koyu arka planda belli olur. Dizi, film ve oyunlarda karanlık bir sahne girdiğinde kendini belli eder. Rahatsız olmuyorsanız böyle kullanabilirsiniz.
  14. C

Yardım Monitörümdeki bu olay ne?

Yıl olmuş 2025 halâ şu ışık sızmasına bir çözüm bulamadılar. Monitör üreticileri bunları da birilerine kakalarsınız artık deyip umursamıyorlar.
  15. C

Okulu Bırakmalı mıyım?

Okumaya istek ve azmi olmayan bir insanı fazla zorlamamak gerektiğini düşünüyorum. Senin adına biz karar veremeyiz. Ben iyi bir üniversitede iyi bir bölüm kazanacak azim ve iradeye sahibim diyorsan tabii ki oku. Ben bunu yapamam diyorsan iş imkanı bol olan bir bölümde 2 yıllık myo okuyabilirsin...
  16. C

Amazon.com.tr Rezilliği...

Herkesin önerdiği Amazon bile böyle yapıyorsa biz bitmişiz arkadaş. Bu ülkede sorunsuz bir ürün almak cidden lüks oldu. Paran olması yetmiyor, aynı zamanda şanslı olman gerekiyor.
  17. C

Öneri İtopya üzerinden monitör alınır mı?

Satıcısı Hepsiburada değilse İtopya'dan almakla bir farkı kalmıyor. Ölü pikselde belli bir sayıya kadar iade/değişim yapılmıyor diye bir muhabbet var ama bunun kanunda bir karşılığı var mı bilmiyorum.
  18. C

Öneri İtopya üzerinden monitör alınır mı?

Yorumlardan gördüğüm kadarıyla Amazon hariç her yer aynı. Ülkede güvenilir firma yok. Şanslıysan sıkıntısız kullanırsın, şanssızsan burnundan gelir.
  19. C

🔴 MARKET POŞETLERİNE ZAM GELİYOR! 🔥

Sattıkları poşet de poşet olsa bari. Çok kalitesizler. Gidip poşetçilerden alıyorum. Madem para veriyoruz bari kalitelisini alalım.
  20. C

Turk Telekom FTTH Modem Alma Zorunluluğu!

Ne kadar saçma sapan uygulama varsa bizde. Şu ülkede akıl sağlığını korumak başlı başına bir dert. Ben dönüşüm müşterisi olduğum için ödemiyorum ama bir süre sonra benden de alacaklar.
Top Bottom