Arama sonuçları: *

1. O

Gamepower sorusu ?

Ben en iyi switch outemu dur demedimki bu fiyat bandında piyasadaki en kaliteli klon dediğiniz switchleri hangi marka kullanıyor ? yada şöyle diyim 300 lira bandında çin markası olup ta senin dediğin switchleri kullanan marka varmı ? Ezbere diyorsun ezbere değil abdullah hacıgülde bu fiyat...
  2. O

Gamepower sorusu ?

Ben markanın sahibi değilim sadece müşteri olarak sordum kabullenmeme gibi bir durum yok ortada sadece çoğu insan elinde bir kaynak olmadan kötüleme yaparlar gamepower markası için yazılan kötü yorumlardan dolayı bu konuyu açtım sende de saber varmış ben isterse logo bassın isterse çalsın yinede...
  3. O

Gamepower sorusu ?

Öncelikle cevabın için teşekkürler..saber tarzı olan klavyenin linkini veya ismini atarmısın ? Birde rampage falan bir şey demem ama gamepowerin logo bastığına dair kanıt niteliğinde bir bilgi varmı elinizde ?
  4. O

-Acil- Bu Sistem Alınır mı ? [ Teknobiyotik 4350₺ ]

Bence alma bu sistemi bekle abdullah abi düşük bütçeli sistem çıkaracak sistemleri genelde fp oluyor sisteme monitör ekleyip satın alırsın beğenirsen çünkü sistemlerin yanında çevre birimleri zaten indirimli oluyor
  5. O

Gamepower sorusu ?

Birkaç yerde gamepower markasının sadece logo bastığını ve üretim yapmadığını söyleyen insanlar gördüm. Ben hiç öyle düşünmüyorum. Bence özgün tasarımlı ucuz maliyetli kısaca F/P ürünler üreten bir marka. Sorum şu olacak gamepower saber rgb klavyede olduğu gibi altı rgb ışıklandırmalı olan bir...
  6. O

Psu önerisi ?

Merhaba max. 400 TL'ye min.550 watt 80+ olan kaliteli psu önerilerinizi bekliyorum
  7. O

2500 TL'ye kadar en iyi Nvidia ekran kartı önerisi ?

Call of duty - Apex legends - forza horizon 4 - Gta 5 vb oyunlar grafiklerle önem veririm. Ben Msi 1660 Super gaming x düşünüyorum. Fps almak önemli
  8. O

Bununla Msi arasında performans farkı varmı ?
  9. O

Merhaba 2500 TL'ye kadar en iyi Nvidia ekran kartı önerileriniz nelerdir ? Ben 1660 super (Msi) düşünüyorum. Sizce hangi model almalıyım ? Nvidia istiyorum ama kaliteli ise Amd de olabilir
  10. O

800 TL'ye kadar Ryzen işlemci önerisi ?

Merhaba sistemimimdeki ram-işlemci-anakartı değiştirmeyi düşünüyorum. Anakart olarak Gigabyte B450M S2H aldım.Sıra işlemcide 800 TL'ye kadar Ryzen işlemci önerilerinizi bekliyorum. Oyun-Render için alıyorum.
  11. O

YouTube için kamera önerisi ?

Herkese merhabalar ben youtube için videolar çekiyorum yeni bir kamera almamın vakti geldi ama kararsızım şimdiki telefonlar (örneğin Xiaomi Redmi Note 8 Pro) çok güzel videolar çekiyor benim hem telefon hemde kamera ihtiyacım var ağırlıklı olarak telefon almak istiyorum ama kaliteli görüntü...
Geri