Arama sonuçları: *

1. Emirkanyvs

15.000 - 20.000 TL Aralığında Telefon Önerisi

Hocam teşekkür ediyorum. Telefonun siparişi verdim sonra gördüm bu mesajını. Bakalım gelsin bende bi inceleyeyim.
  2. Emirkanyvs

Valla öneriniz üzerine araştırdım ve gayet güzel gözüküyor.
  3. Emirkanyvs

Selamün aleyküm, hayırlı geceler. 2020'den beri Samsung M30S kullanıyorum. Artık normal gündelik kullanımda bile kullanılamaz halde diyebilirim. Aklımda Xiaomi Redmi Note 13 Pro var. Şuan da 14 bin küsüre satılıyor. Başka bunun yerine ne alabilirim, önerilerinizi bekliyorum? • Batarya önemli...
  4. Emirkanyvs

❌İndirim Bitti! 7800X3D - RTX5070 58.999TL VATAN

İncehesap Gaming Gecesin'de 7500f, giriş seviye anakart ve 5070'li sistemleri 57.000-58.000 TL'den satılırken öneriliyordu. Adamlar miss gibi işlemci ve anakart ile 5070 sistem vermişler 50.000 TL'ye. Sistem almayı düşünüp bide üstüne bu sistemi görüp, düşünüp almayanlar için büyük kayıp bence...
  5. Emirkanyvs

Yardım 750w 80+ psu önerisi

https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-raijintek-cratos-lite-0r30b00037-gen5-1-850-w-fiyati,1186430164.html Lite olmayan modeli 5.100 TL.
  6. Emirkanyvs

Yardım Rocket League Seviyor musunuz ?

Günde en az 1-2 saat oynadığım, sevdiğim bir oyun. Onun yüzünden bazen başka oyun oynıyamıyorum.
  7. Emirkanyvs

AMD Software Adrenalin 25.10.2 Güncellemesi Sonrası Oyun Açılmıyor

Aynı sorunu 9070xt kartımda Farming Simulator 25 ve BF6'da yaşadım. Sorunu her iki oyunu da stemden dosya doğrulaması yapıp, uygulumanın üstüne sağ tıklayıp uyumluluktan yönetici olarak çalıştırı işaretledikten sonra sorunum çözülmüştü.
  8. Emirkanyvs

Toplama bilgisayar tavsiyesi

Akşam bakalım hocam. Nakit mi alcan yoksa taksitli mi?
  9. Emirkanyvs

RTX 5070 İçin PCIe 4.0 Mı 5.0 Anakart Mı?

Selamün aleyküm bugün kısa kesicem. Arkadaşıma yeni bir bilgisayar aldık ( hazır sistem). Kasasının tipini beğenmediğinden akvaryum kasa alıcaz. Sisteminde ki anakart mATX olduğu için onu da değiştiricez. Şimdi PCIe 4.0 ve 5.0 arasında 3-5 fps fark olduğunu biliyorum fakat ilerisi için gönlüm...
  10. Emirkanyvs

Rx 9060 xt siparişimi iptal etmeli miyim?

AMD kartlara gene neden sallanıyor anlamadım. Bence iade felan etme. Kendim 9070xt nitro+ aldım, 2 arkadaşıma 9060xt Powercolor marka hazır olarak sistem aldırttım. Şuan da birisinin montajını ve kurulumunu yapıyorum. Ne gibi bir sıkıntı yaşamaktan korkuyorsun?
  11. Emirkanyvs

Yardım 2. EL RTX 3070 ALMAK ÜZEREYİM YARDIM LAZIM.

Senelik bakım yaptırıyorum falan filan laflarını boşver, karta bi işlem olduysa o işlemden kaçmak için kurulan bi cümle olabilir. Başka kartlara bak direk, sıcaklıklar da fazla gözüküyor. Facebook WorldGPU muydu neydi adı o gruba bakmanı öneririm.
  12. Emirkanyvs

500Tl Klavye Önerisi

https://app.hb.biz/Dv0VFqZtHiAx https://app.hb.biz/0axHs1AUwZVR Şunlar var ama nasıldırlar bilemiyorum. Ürün değerlendirmelerini bi incelersin.
  13. Emirkanyvs

BU FİYATA BU SİSTEM ALINIR MI ?

Hazır sistem fiyatları olarak söyledim. Tek parça bileşen olarak değil hocam.
  14. Emirkanyvs

Yardım Kulaklık, Klavye ve Mouse Önerileri

@Matt Murdock 1762767892 Hocam mouse ne kullanıyordun 😃? Hatırlarsın sanırım beni.
  15. Emirkanyvs

Klavyeyi Aula F87 olarak belirledik. Mouse ise MCHOSE A5 Ultra'yı belirledik. Kulaklığı belirleyemedik çünkü arkadaşımın kafa yapısına benim şuan kullandığım Corsair HS80'di galina kafasına uymamıştı. Yani biraz büyük kulaklık lazım oda biraz kulaklıklara yan gözle bakıyo olmaz diye. Kulaklık...
  16. Emirkanyvs

Beyaz 120 veya 140 sallanmayan calısma masası

https://app.hb.biz/SzCGEs4E5vHI Şuan hali hazırda yeni toplamış olduğum sistem için bunu almıştım. Yalnız bu 160cm, çok memnun kaldım.
  17. Emirkanyvs

Selamün aleyküm, hayırlı geceler. Yakın arkadaşıma monitör ve bilgisayar aldık. Şimdi sıra ekipmanında. Eski kullandığı ekipmanlar şu şekilde; Gamepower Fujin kulaklık, Hp'nin mekanik klavyesi modelini hatırlamıyorum, Cooler Master MM711 mouse. Şimdi ise bütçesi 6.000, 7.000 TL arası...
  18. Emirkanyvs

Xpg ram 4 bin zam olmuş

Kırmaz mı, tabi ki kırar. İnsanlar birşeyler alabilmek için Kasım Ayı'nı bekledi hep. Benim yakından arkadaşlarım da bekledi, beklettiklerim de oldu.
  19. Emirkanyvs

Xpg ram 4 bin zam olmuş

İki ay önce aynı ramin RGS'siz halini 5.800 TL'den almıştım. 7.000 TL civarından düştüğünü gördüğümden de, "foruma da atayım insanlar yararlansın." düşüncesi ile sıcak fırsatlara ilk konumu atmıştım. Konuda 5.800 TL'ye burun kıvıran insanlar olmuştu. Şimdi şu gelinen hale bak.
  20. Emirkanyvs

Öneri Sizce Hangisi Almalıyım?

Hocam günaydınlar. Öte ki ürünler hakkında bilgim yok fakat üstte ki kulaklığın benzerini fabrikada yanımda çalışan bir arkadaşım almıştı geçen günlerde. Markasını vesaire bilmiyorum ama 2 hafta felan kullandı. Belki o kötü kullanmıştır bilemiyorum ama bozuldu galiba 😃.
Geri