Arama sonuçları: *

1. GrandTurko

Windows 11 USB ile kurulumda "load failure: [3] unsupported" hatası

hocam rufus yerine microsoftun kendi media toolun öneririm 1723906321 bu aynı rufus gibi ayarlıyor herşeyi usb nin ama tek tıkla yapıyorsunuz hiç birşeye dokunmadan.
  2. GrandTurko

bedava oyun indirten steamsunlocked guvenlimi

hocam daha derin bilgiye sahip ve daha güvenilir bildiğiniz siteler varsa benlede paylaşırsanız çok mutlu olurum :D
  3. GrandTurko

sizlere e*ek diyen yok, gücünüz varsa tabi ki paranızı verip oynayabilirsiniz, benimde az buz gücüm var biriktirerek alıyorum. Ama ülkenin durumundan ötürü bir şey diyemeyiz.
  4. GrandTurko

8 yıl korsan kullandım, bu virüsler veya bitcoin mining ler neden bana denk gelmedi :D, korsan oynayamayı bırakalı yaklaşık 2 yıl oldu artık kütüphane koleksiyonu yapmak istiorum ama şu dönemlerde gerçekten çok zor bu iş. Bilinen popüler bir siteden indirirseniz hiç bir şey olmaz. Stemunlocked...
  5. GrandTurko

Çözüldü✓ Amd ryzen 5 5600 kule tipi soğutucu

benim sana önerdiğimi şuan kullanıyorum ryzen 5500 de Full yükte 86 derece çalışan işlemcim 66 yı zor görüyor. Tavsiye ederim, diğerleri hakkında fikrim yok
  6. GrandTurko

Çözüldü✓ Amd ryzen 5 5600 kule tipi soğutucu

https://www.gaming.gen.tr/urun/384690/thermalright-assassin-king-120-se-tl-c12c-120mm-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu/
  7. GrandTurko

Fitgirl Repack dosya boyutu sorunu

8. GrandTurko

ryzen 5 1600 af RX 6600 darboğaz yapar mı

yapar.
  9. GrandTurko

Yardım RDR2 TÜRKÇE YAMA ÖNERİSİ

ben bir sorun yaşamdım, en iyi rdr2 yaması o var. diğerleri kötü
  10. GrandTurko

Yardım RDR2 TÜRKÇE YAMA ÖNERİSİ

Makine çevirinin discord sunucusuna giriniz. oradan indirebilirsiniz.
  11. GrandTurko

C: Diskin'de Aniden Doldu Virüs Var Mıdır?

hocam gayet normal bir durum bu. korkulacak bir şey yok. fakat korsan olduğu için format atmanız yine iyidir. internetten 20 30 liraya hesaplar satılıyor, en kötüsü onları alın.
  12. GrandTurko

C: Diskin'de Aniden Doldu Virüs Var Mıdır?

indirdiğiniz dosya 90gb oradan kurulum yaptığınız zaman oyunun kapladığı yer kadar (muhtemelen 120 gb) yer ayırır ve oraya kurulumu yapar. Rdr2 gayet yüksek boyutlu bir oyun. 1719482352 Galiba korsan indirmişsiniz, korsanlarda virüs olma ihtimali yüksektir. (tabi nereden indirdiğinize bağlı)
  13. GrandTurko

Thermalright Assassin King 120 SE vs AK400 Digital

Assasin king yeni aldım kullanıyorum stress testinde maksimum 86 dereceyi bulan işlemci 70 i zor görüyor. Tavsiye ederim.
  14. GrandTurko

Mavi Ekran PC BİRDEN MAVİ EKRAN VERDİ

sayın hocam yayınlar genellikle işlemciden gücünü aldığı için zorlanmış olabilir. Yüksek sıcaklığa çıktığı için kendini kapatmış olabilir. Başka herhangi bir sıkıntı veya Sıcaklık seviyelerini biliyor musunuz?
  15. GrandTurko

Red dead Redemption 2 600 tl hakediyor mu ?

Hayırlı olsun hocam. Sindire sindire, sadece hikaye oynamayın. Challangeları, bütün etkinlikleri, yan görevleri ve açık dünyayı keşfetmeden oynarsanız aslında oynamamış olursunuz :D Tadını çıkarın.
  16. GrandTurko

Red dead Redemption 2 600 tl hakediyor mu ?

Hakediyor. %100 bitirdim, inanılmaz iyi bir oyun. Sadece hikayeden giderek tabii ki sıkılırsın
  17. GrandTurko

Bloody B135N Aynı anda 3 tuş sorunu

Herkese iyi forumlar, bütçem çok olmadığı için 5 yıllık klavyemi değiştirdim. Bloody B135N aldım. Ama aynı anda Tab, W ve R tuşlarına basamıyorum. Aynı şekilde W, Shift ve H ye de basamıyorum Aynı anda W, A ve R ye basabiliyorum mesela. Çözümü var mıdır? Klavye elime dün geldi...
  18. GrandTurko

rdr 2 çok iyi oyun (!)

😅
Top Bottom